Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#729916 Τα atos είναι άθλια. Δεν θα έπρεπε να κυκλοφορούν καν σε δρόμο.
Τα accent της εποχής, τουλάχιστον τα περισσότερα που βλέπω, καίνε λάδι. Δεν ξέρω αν είναι αποτέλεσμα κακής συντήρησης βέβαια.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#729917 https://m.mobile.de/auto-inserat/renaul ... cf&type=ad
Άβαταρ μέλους
By markvag
Νίκος Παππάς έγραψε: Ο Μαρκος ειναι φιλοσιτροενακιας μπροστα τους :lol:

O Μάρκος ΕΙΝΑΙ φιλοσιτροενάκιας... Με την αντιπροσωπεία έχει θέμα :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By uncle_nontas
NickTG έγραψε:Τα atos είναι άθλια. Δεν θα έπρεπε να κυκλοφορούν καν σε δρόμο.
Τα accent της εποχής, τουλάχιστον τα περισσότερα που βλέπω, καίνε λάδι. Δεν ξέρω αν είναι αποτέλεσμα κακής συντήρησης βέβαια.
Δεν είναι θέμα συντήρησης. Ο 12βαλβιδος sohc κινητήρας με τα 84 άλογα της Hyundai είχε θέμα στα τσιμουχακια των βαλβίδων. Η επισκευή γινόταν χωρίς να λυθεί μοτέρ, με κόστος κοντά στα 100-120€. Εμάς βέβαια μας είχε κοπεί ο ιμάντας στην Εθνική κ τα έκανε όλα γραναζοσουπα....

< Note 7 >
Άβαταρ μέλους
By edmond
#729924 Το δικό μου, μοντ 2000, έχει κάνει όντως τα τσιμουχάκια και μια αντλία νερού όσο ήταν ολοκαίνουργιο. Τίποτε άλλο πέραν της τακτικής συντήρησης. Α και έχει αισίως 360.000 χλμ...

Το atos γιατί τόση άρνηση παίδες ; μιλάω προφανώς εξ ιδίων μιας και το είχα 8 χρόνια σαν δεύτερο. Δεν ζήτησε ποτέ τίποτα, χώροι μπόλικοι, οικοκομικό, γκάζι απλά επαρκές. Μιλάω πάντα για το prime με τον 1.100. Και φαντάσου είχα πάει κάμποσες φορές χωριό, ο Νίκος το θέλει μόνο για εδώ μέσα. Μπροστά σε κάτι ματίζ ήταν λίμο :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#729927 Α και πούσε νικόπαππα, μην το ξεχάσω.
Τώρα που γυρίζει, δώσε κορόλλα + τα φράγκα για τον χαμάλη που λες και ΧΩΣΟΥ.
Ή τώρα ή ποτέ... :iconcool: :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
edmond έγραψε:Α και πούσε νικόπαππα, μην το ξεχάσω.
Τώρα που γυρίζει, δώσε κορόλλα + τα φράγκα για τον χαμάλη που λες και ΧΩΣΟΥ.
Ή τώρα ή ποτέ... :iconcool: :iconcool:
Αν έψαχνα για το one to rule them all αυτοκίνητο θα το ειχα κανει ήδη.

Αλλά θέλω δυο. Ενα για εμένα κι ένα για την γυναίκα που τρέχει 3 μερες την βδομάδα τον μικρό συν την δουλειά της.

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#729933 Και εγώ είχα Atos.
Άθλιο στο δρόμο, φρένα ανεπαρκή, κινητήρας που ούτε πήγαινε αλλά ούτε ιδιαίτερα οικονομικός ήταν.
Ένα Uno που είχε φίλος την περίοδο εκείνη ήταν παντού καλύτερο!
Άβαταρ μέλους
By Ove20
Νίκος Παππάς έγραψε:
Εχει μπει και ο διαολος μεσα μου που μου λεει, παρε ενα καινουργιο για την οικογενεια και κρατα αυτο που εχεις και ξερεις για χαμαλη... :lipsealed:

Το πιο ρεαλιστικό σενάριο. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By Asimov
NickTG έγραψε:Και εγώ είχα Atos.
Άθλιο στο δρόμο, φρένα ανεπαρκή, κινητήρας που ούτε πήγαινε αλλά ούτε ιδιαίτερα οικονομικός ήταν.
Κάποτε είχα την ατυχία να πάω με ένα Ατος από τους Δελφούς στην Αταλάντη. Τι να πει κανείς.... Χειρότερο κι από starlet...
Νομίζω ότι μόνο με matiz συγκρίνεται. Τόσο χάλια.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#729943 Ok guys ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε :s_roses
Ούτε και εγώ μάλλον θα έμπαινα σε αντιπροσωπεία να το πάρω, ας όψετε όμως που μας έμεινε αφού "έφυγε" ο πεθερός.
Έτσι βέβαια αναθεώρησα για το τι μπορεί να κάνει ένας φτηνός χαμάλης, κάτι που εξάλλου ζητά και ο ΝΠ.
Εννοείται πως καλύτερα αμάξια υπάρχουν, φθηνότερα λίγα, τηρουμένων των αναλογιών πάντα.
Περί ορέξεως. :s_bye
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#729945 Το βασικο πρόβλημα είναι ότι αυτοκίνητα του χιλιαρικου, λόγω της κατάστασης τα πουλάνε και 3 και 4 χιλιάρικα
Δεν είναι το κάθε Atos, Matiz ή μικρομεσαία εικοσαετίας που υπό ΚΣ θα πήγαιναν στην ανακύκλωση
Άβαταρ μέλους
By trident1971
uncle_nontas έγραψε:
NickTG έγραψε:Τα atos είναι άθλια. Δεν θα έπρεπε να κυκλοφορούν καν σε δρόμο.
Δεν είναι θέμα συντήρησης. Ο 12βαλβιδος sohc κινητήρας με τα 84 άλογα της Hyundai είχε θέμα στα τσιμουχακια των βαλβίδων. Η επισκευή γινόταν χωρίς να λυθεί μοτέρ, με κόστος κοντά στα 100-120€. Εμάς βέβαια μας είχε κοπεί ο ιμάντας στην Εθνική κ τα έκανε όλα γραναζοσουπα....

< Note 7 >

Κσι ο 16βαλβιδος το ιδιο θεμα ειχε με τα τσιμουχακια.

Το λαδι που βλεπουμε συνηθως, ειναι λογω κακης (ή μαλλον ανυπαρκτης) συντηρησης.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
edmond έγραψε:Ok guys ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε :s_roses
Ούτε και εγώ μάλλον θα έμπαινα σε αντιπροσωπεία να το πάρω, ας όψετε όμως που μας έμεινε αφού "έφυγε" ο πεθερός.
Έτσι βέβαια αναθεώρησα για το τι μπορεί να κάνει ένας φτηνός χαμάλης, κάτι που εξάλλου ζητά και ο ΝΠ.
Εννοείται πως καλύτερα αμάξια υπάρχουν, φθηνότερα λίγα, τηρουμένων των αναλογιών πάντα.
Περί ορέξεως. :s_bye

Αμήν. Χιουντάι απο 2000 μεχρι 2006 εγγύηση. Για αυτο που το θελει ο Παππάς τουλαχιστον.
Εννοειται θα εχε χλμ, αλλα με πολυ λιγα λεφτα θα κανει δουλεια.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Asimov έγραψε:
NickTG έγραψε:Και εγώ είχα Atos.
Κάποτε είχα την ατυχία να πάω με ένα Ατος από τους Δελφούς στην Αταλάντη. Τι να πει κανείς.... Χειρότερο κι από starlet...
Νομίζω ότι μόνο με matiz συγκρίνεται. Τόσο χάλια.

Έχω μπει κάνα-δυο φορές σε ένα Atos Prime που έχει φίλη, με πολύ λίγα χιλιόμετρα κιόλας. Έπαθα σοκ με το πόσο έμοιαζε με το Cinquecento που έχει θείος μου και το έχω οδηγήσει κάμποσες φορές. Η ίδια τσίγκινη αίσθηση, τουλάχιστον ο ΝΠ θα νοιώθει οικεία: η παθητική ασφάλεια θα είναι κοντά σ'αυτή που έχει συνηθίσει με το μηχανάκι!
:lol:
Σε σχέση με την Lancia Y πρέπει να ήταν χειρότερο παντού, αλλά όχι λίγο χειρότερο, αλλά ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ χειρότερο. Το απολύτως αφόρητο ήταν ο θόρυβος, ακουγόταν τα πάντα σαν να μην υπήρχε ίχνος ηχομόνωσης πουθενά, ενώ καταλάβαινες και κάθε λακούβα στο δρόμο.

Ο μόνος λόγος να πάρεις κάτι τέτοιο είναι αν δεν μπορείς να πάρεις τίποτε άλλο. Από την άλλη, αν ο σκοπός είναι λίγα χιλιόμετρα και μέσα στην πόλη, μπορεί και να είναι μια χαρά. Βάζεις και ένα φθηνό ηχοσύστημα και δυναμώνεις την μουσική ξέρω γω...
:s_biggrin