- 07 Οκτ 2021, 11:19
Asimov έγραψε:NickTG έγραψε:Και εγώ είχα Atos.
Άθλιο στο δρόμο, φρένα ανεπαρκή, κινητήρας που ούτε πήγαινε αλλά ούτε ιδιαίτερα οικονομικός ήταν.
Ένα Uno που είχε φίλος την περίοδο εκείνη ήταν παντού καλύτερο!
Κάποτε είχα την ατυχία να πάω με ένα Ατος από τους Δελφούς στην Αταλάντη. Τι να πει κανείς.... Χειρότερο κι από starlet...
Νομίζω ότι μόνο με matiz συγκρίνεται. Τόσο χάλια.
Έχω μπει κάνα-δυο φορές σε ένα Atos Prime που έχει φίλη, με πολύ λίγα χιλιόμετρα κιόλας. Έπαθα σοκ με το πόσο έμοιαζε με το Cinquecento που έχει θείος μου και το έχω οδηγήσει κάμποσες φορές. Η ίδια τσίγκινη αίσθηση, τουλάχιστον ο ΝΠ θα νοιώθει οικεία: η παθητική ασφάλεια θα είναι κοντά σ'αυτή που έχει συνηθίσει με το μηχανάκι!
Σε σχέση με την Lancia Y πρέπει να ήταν χειρότερο παντού, αλλά όχι λίγο χειρότερο, αλλά ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ χειρότερο. Το απολύτως αφόρητο ήταν ο θόρυβος, ακουγόταν τα πάντα σαν να μην υπήρχε ίχνος ηχομόνωσης πουθενά, ενώ καταλάβαινες και κάθε λακούβα στο δρόμο.
Ο μόνος λόγος να πάρεις κάτι τέτοιο είναι αν δεν μπορείς να πάρεις τίποτε άλλο. Από την άλλη, αν ο σκοπός είναι λίγα χιλιόμετρα και μέσα στην πόλη, μπορεί και να είναι μια χαρά. Βάζεις και ένα φθηνό ηχοσύστημα και δυναμώνεις την μουσική ξέρω γω...