Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By glf
#719271 Προσοχή υπάρχουν και καλώδια ΜΟΝΟ φόρτισης που έχουν μέσα μόνο τα δύο απο τα 4 καλωδιακια του USB. Συνήθως φτηνά καλώδια USB που συνοδεύουν μικρές συσκευές.

Το λέω για να έχει κάποιος το νου του, αν βάλει ένα τέτοιο για USB Data connection προφανώς δε θα παίξει...

Ένα καλό "χοντρό" καλώδιο USB είναι συνήθως καλή ένδειξη.

bibendum έγραψε:Ότι σου είπε ο g. To καλώδιο του φορτιστή

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
markvag έγραψε:Θεωρητικά δεν πρέπει να διακόπτεται, αλλά στο προηγούμενο εταιρικό μου κινητό (Xiaomi Redmi 8T 3/32GB - don't judge :x ) όταν με έπαιρναν τηλέφωνο έχανε τη σύνδεση. Στο καινούριο (Xiaomi Redmi 10T Lite 6/128GB) δεν νιώθει τίποτα. Έχω την εντύπωση πως για κάποιον λόγο, κάποια κινητά δεν μπορούν να τα σηκώσουν ταυτόχρονα. :s_dunno ...
Μήπως έχει να κάνει με το αν είναι μία SIM ή 2; Aν έχεις μία για να μιλάς και μία για data ίσως να μην κόβεται αλλά αν με την ίδια τα κάνει όλα να κόβεται;

Εμάς τα data της αγγλικής SIM της Smarty δουλεύουν κανονικότατα χωρίς πρόβλημα, η κόρη έκανε και τις κοινωνικές της συναντήσεις και μαθήματα και ταινίες και άλλα.
Αλλά μας ενημέρωσε η Smarty ότι το όριο των 12 GB που επιτρέπονται σε roaming πλησιάζει.

sknipper έγραψε:Προσπαθώ να καταλάβω ποιες οι διαφορές ανάμεσα σε what's up, cosmote, frog.
Δεν βγάζω άκρη γιατί δεν σου λένε για τα ίδια πράματα, μπορεί κανείς να βοηθήσει;
Άβαταρ μέλους
By markvag
sknipper έγραψε:
markvag έγραψε:Θεωρητικά δεν πρέπει να διακόπτεται, αλλά στο προηγούμενο εταιρικό μου κινητό (Xiaomi Redmi 8T 3/32GB - don't judge :x ) όταν με έπαιρναν τηλέφωνο έχανε τη σύνδεση. Στο καινούριο (Xiaomi Redmi 10T Lite 6/128GB) δεν νιώθει τίποτα. Έχω την εντύπωση πως για κάποιον λόγο, κάποια κινητά δεν μπορούν να τα σηκώσουν ταυτόχρονα. :s_dunno ...
Μήπως έχει να κάνει με το αν είναι μία SIM ή 2; Aν έχεις μία για να μιλάς και μία για data ίσως να μην κόβεται αλλά αν με την ίδια τα κάνει όλα να κόβεται;

Δεν ξέρω. Μία μόνο SIM έχω στο εταιρικό κινητό (και στο παλιό και στο καινούριο) :s_dunno Πάντως, ενώ το παλιό έκανε διακοπές, το καινούριο πλέον όχι.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#719808 Λοιπόν πήρα την frog καρτούλα για 12 ευρώ (όχι 14 που ζήτησε ένας άλλος κλέφτης) που περιέχει ήδη 10,96 ευρώ τα οποία άμεσα έγιναν απεριόριστα δεδομένα για ένα μήνα.
Το σύστημα λειτουργεί ωραιότατα και δείχνει ζωηρό, αν έτσι παραμείνει θα κάνουμε όμορφα και οικονομικά τις δουλειές μας. Αρκεί να θυμόμαστε να μην με αφήνουν να φύγω με το τηλέφωνό μου όταν θέλουν ιντερνετ. :lol:

Τώρα προσπαθώ να δω αν μπορώ, ή μάλλον πόσο εύκολα μπορώ να έχω 2 whatsapp, ένα για κάθε SIM (κάτι που υποστηρίζει το τηλέφωνο αλλά όχι το nova launcher).
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#719819 Γυρνά τα σε eSim αν υποστηρίζονται
Αν όχι μπορείς να γυρίσεις το ξένο νούμερο να ελευθερώσεις την sim slot
Εμένα ένα εemail χρειάστηκε να στείλω μόνο και την άλλη μέρα έβγαλα τη sim τελείως
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#725774 Για καρτοκινητά ποια εταιρία είναι η πιο οικονομική?
Από πακέτα, προσφορές και ομιλία, data.
Κοσμοτε έχει ακόμη την καλύτερη κάλυψη παντού?

< >
Άβαταρ μέλους
By bebes
#725840 Εψαχνα φοιτητικό ίντερνετ για τα παιδια στη Θεσσαλονίκη κι επεσα σ'αυτη την εταιρία.
https://skytelecom.gr/2020/09/03/giati- ... kytelecom/

Ασύρματο δίκτυο, η εταιρία ισχυρίζεται σταθερότητα και επίτευξη των υποσχεθείσων ταχυτήτων.

Στις κριτικές είναι άσπρο ή μαύρο.
Αλλοι πολυ ευχαριστημένοι και άλλοι καθόλου, σαν να μην υπαρχει μέση λύση.

Εχει δοκιμάσει κάποιος κάτι αντίστοιχο να μας πει εντυπώσεις;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#725858 Αυτά είναι τα κακά των ασύρματων ζεύξεων. Δεν είναι εγγυημένη η απόδοσή τους. Παίζει ρόλο το πού είσαι και πού έχει τοποθετήσει η εταιρεία το δικό της κόμβο με κεραίες. Διαβάζω πως χρησιμοποιούν εξοπλισμό Ubiquiti και Mikrotik.
Γνώμη μου, πας εκεί μόνον αν δεν έχεις σοβαρή εναλλακτική με καλώδιο.
Άβαταρ μέλους
By markvag
kovathe έγραψε:Κοσμοτε έχει ακόμη την καλύτερη κάλυψη παντού?

< >

Ναι, ακόμα... Δοκιμασμένο στη δουλειά σε πολύ δύσκολα σημεία, πριν από 3-4 από εμένα. Δοκιμές με Wind + Vodafone (Cosmote έχουμε ήδη), αλλά δυστυχώς, δεν έκατσε να πάμε αλλού...

Πηγαίναμε με τον ΙΤ και κατεβάζαμε και παίρναμε τηλέφωνα σε διάφορα σημεία. Ιδίως η Wind ήταν απαράδεκτη, στην κουζίνα του σπιτιού μου (6ος και τελευταίος όροφος, 500 μέτρα στην ευθεία από το κέντρο της Δράμας, χωρίς κανένα εμπόδιο σε αρκετά μεγάλη ακτίνα), η Cosmote φουλ σήμα, η Wind μία γραμμή με το ζόρι... :lol: :lol: Η Vodafone είναι καλύτερη, αλλά και πάλι όχι σαν την Cosmote...
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#725887 Την πλησιαζει η vodafone. Στα αστικα κεντρα υπερεχει η cosmote αλλα πιο εξω, χωρια δηλαδη δε τη λες και τοσο καλυτερη. Εριξα μια ματια σε μετ.σταθμους αγροτων που εχω σχεδον σε ολη την Ελλαδα με vodafone/cosmote sim και πανω κατω ειναι στα ιδια σε ποιοτητα σηματος. Wind δεν εχουμε επιχειρησει καν :lol: Δεν παιρνω βεβαια ορκο για 4G.
Άβαταρ μέλους
By markvag
kovathe έγραψε:Φοιτητικά what's up δίνουν ακόμα αβερτα χωρίς πρόβλημα?

< >

Αυτό δεν το ξέρω..

panos2171 έγραψε:Την πλησιαζει η vodafone. Στα αστικα κεντρα υπερεχει η cosmote αλλα πιο εξω, χωρια δηλαδη δε τη λες και τοσο καλυτερη. Εριξα μια ματια σε μετ.σταθμους αγροτων που εχω σχεδον σε ολη την Ελλαδα με vodafone/cosmote sim και πανω κατω ειναι στα ιδια σε ποιοτητα σηματος. Wind δεν εχουμε επιχειρησει καν :lol: Δεν παιρνω βεβαια ορκο για 4G.

Όντως την πλησιάζει, αν και συνεργάτης μου την βρίζει τη vodafone καθημερινά... Μου λέει πως στην ΕΟ στη Λάρισα, στον κάμπο χάνει το σήμα συνέχεια

Εκεί που δοκίμασα εγώ πάντως ήταν στα ίδια, απλά στο download είχε τη μισή ταχύτητα (εκεί που η Cosmote είχε 100, η vodafone είχε 50). Με 4G πάντα, δεν είχα εκείνη την περίοδο 5G συσκευή στη διάθεσή μου...
Άβαταρ μέλους
By 224v
#726098 ήρθε η cosmote, για εγκατάσταση οπτικής ίνας στο διαμέρισμα για εγγυημένες ταχύτητες 100,& 200 Mbps.
σε τι κόστος αναφέρονται ??? η εγκατάσταση στο κτήριο έχει άλλο κόστος?

< Note >