Το λέω για να έχει κάποιος το νου του, αν βάλει ένα τέτοιο για USB Data connection προφανώς δε θα παίξει...
Ένα καλό "χοντρό" καλώδιο USB είναι συνήθως καλή ένδειξη.
bibendum έγραψε:Ότι σου είπε ο g. To καλώδιο του φορτιστή
< >
bibendum έγραψε:Ότι σου είπε ο g. To καλώδιο του φορτιστή
< >
markvag έγραψε:Θεωρητικά δεν πρέπει να διακόπτεται, αλλά στο προηγούμενο εταιρικό μου κινητό (Xiaomi Redmi 8T 3/32GB - don't judgeΜήπως έχει να κάνει με το αν είναι μία SIM ή 2; Aν έχεις μία για να μιλάς και μία για data ίσως να μην κόβεται αλλά αν με την ίδια τα κάνει όλα να κόβεται;) όταν με έπαιρναν τηλέφωνο έχανε τη σύνδεση. Στο καινούριο (Xiaomi Redmi 10T Lite 6/128GB) δεν νιώθει τίποτα. Έχω την εντύπωση πως για κάποιον λόγο, κάποια κινητά δεν μπορούν να τα σηκώσουν ταυτόχρονα.
...
sknipper έγραψε:Προσπαθώ να καταλάβω ποιες οι διαφορές ανάμεσα σε what's up, cosmote, frog.Δεν βγάζω άκρη γιατί δεν σου λένε για τα ίδια πράματα, μπορεί κανείς να βοηθήσει;
sknipper έγραψε:markvag έγραψε:Θεωρητικά δεν πρέπει να διακόπτεται, αλλά στο προηγούμενο εταιρικό μου κινητό (Xiaomi Redmi 8T 3/32GB - don't judgeΜήπως έχει να κάνει με το αν είναι μία SIM ή 2; Aν έχεις μία για να μιλάς και μία για data ίσως να μην κόβεται αλλά αν με την ίδια τα κάνει όλα να κόβεται;) όταν με έπαιρναν τηλέφωνο έχανε τη σύνδεση. Στο καινούριο (Xiaomi Redmi 10T Lite 6/128GB) δεν νιώθει τίποτα. Έχω την εντύπωση πως για κάποιον λόγο, κάποια κινητά δεν μπορούν να τα σηκώσουν ταυτόχρονα.
...
Πάντως, ενώ το παλιό έκανε διακοπές, το καινούριο πλέον όχι.

kovathe έγραψε:Κοσμοτε έχει ακόμη την καλύτερη κάλυψη παντού?
< >
Η Vodafone είναι καλύτερη, αλλά και πάλι όχι σαν την Cosmote...

Δεν παιρνω βεβαια ορκο για 4G.
kovathe έγραψε:Φοιτητικά what's up δίνουν ακόμα αβερτα χωρίς πρόβλημα?
< >
panos2171 έγραψε:Την πλησιαζει η vodafone. Στα αστικα κεντρα υπερεχει η cosmote αλλα πιο εξω, χωρια δηλαδη δε τη λες και τοσο καλυτερη. Εριξα μια ματια σε μετ.σταθμους αγροτων που εχω σχεδον σε ολη την Ελλαδα με vodafone/cosmote sim και πανω κατω ειναι στα ιδια σε ποιοτητα σηματος. Wind δεν εχουμε επιχειρησει κανΔεν παιρνω βεβαια ορκο για 4G.

Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]