- 13 Σεπ 2021, 16:46
Δε σκοπευα να σχολιασω το ατυχημα, γιατι κυριως σχολιαζω τις επιδοσεις των οδηγων κι επισης γιατι δε θελω να συμμετεχω στην καφριλα που ακολουθει εδω μεσα μετα τα ατυχηματα. Το ειχα κανει το λαθος στη φαση Μαξ/Λεκλερκ στην Αυστρια (τοτε που ευχοταν ολο το φορουμ να πεθανει ο αλητης ο Μαξ κι οτι αυτη η αλητεια εφερε νεους κανονες εμπλοκης στην Φ1) και βγηκε τελικα μετα απο τοσα χρονια ο Λεκλερκ κι ειπε "η στροφη ηταν του Μαξ". Και θυμαμαι ειχε κρατησει εβδομαδες αυτο το βασανιστηριο με τις αναλυσεις που εριχναν ευθυνη και καταρες στο Μαξ κι εβγαζαν ασχετους/κολλημενους οσους πιστευαν το αντιθετο... Αμαρτια να το ξαναπερασω αυτο το πραγμα!
Τωρα θα το σχολιασω για χαρη του φιλου μου του Μπαγιερ που με ρωτησε ευγενικα. Για να μη φανω αγενης κι επισης μη φανει οτι κανω γαργαρα. Εχθες εφταιγε ο Μαξ λοιπον. Η στροφη ηταν του Λουη και σωστα τιμωρηθηκε ο Μαξ.
Οπως στο Σιλβερστοουν (που επισης δε σχολιασα καν) ευθυνοταν ο Λουης και σωστα τιμωρηθηκε.
Γινονται αυτα και σιγουρα θα ξαναγινουν... Απλα εδειξε χοντρο γιατι ενα ατυχημα απο τα Λιντλ με 50 χιλιομετρα την ωρα, παραλιγο να εξελιχθει σε φρικ αξιντεντ. Να 'ναι καλα το Χαλο κι απο μενα!!!
Το οτι ο Λουης συνεχισε κανονικα παρα το λαθος του και τσιμπησε νικη, ενω ο Μαξ πληρωσε το λαθος του ειναι αλλο θεμα. Εχει να κανει με τη γνωστη ανοιχτωσια που εχει ο Λουης απο την πισω πορτα.
Απο εκει και περα ολες οι σελιδες που γραφτηκαν με ξεπερνανε. Ειπαμε να τρολλαρουμε λιγο, αλλα να διαβαζουμε να λεει απο 20 φορες ο καθε χειτερ "το δολοφονο το Μαξ που πρεπει να πεθανει" κι αλλες 20 φορες απο αλλους χειτερς "τι καλα που τα λεει ο ποιητης που μολις ποσταρισε" ξεφευγει απο τα ορια του πειραγματος προς τον αντιπαλο. Δειχνει εμμονη. Ειλικρινα στο τελος ντραπηκα ακομα και για "τον καβαλησε" που ποσταρισα εγω εντελως για πλακα και δε σκοπευα καν να το συνεχισω...
Παμε τωρα στο κοματι που κατηγορουμαι αδικα. Οτι κανω τον ειδικο!!!
Οπως εχω ξαναπει κοιταω ποιος τσακιζει τον ομοσταβλο του. Εμενα αυτο με εντυπωσιαζει κι απο αυτο βγαζω τα συμπερασματα μου. Το ιδιο ξερω σε ολη μου το ζωη οτι κανουν οι ομαδες κι επισης ξερω οτι ο #1 αντιπαλος του καθε οδηγου ειναι ο ομοσταβλος του. Οπως εχω ξαναπει, δε γινεται καποιος να κανει τον εξυπνο διαβαζοντας τις διαφορες αναμεσα στους ομοσταβλους. Απλα ειπα οτι αυτο το σκεπτικο θεωρω το σωστο και με βαση αυτο ειναι οι τοποθετησεις μου. Τον εξυπνο θα εκανε κανενας λεγοντας "γουσταρω Λουη γιατι κοβει πολυ το ματι μου και τον εχω δει πως το στριβει το εργαλλλειο".
Οταν γραφτηκα εδω λοιπον, ειχα πει την αποψη μου για το Φεττελ. Οτι εφοσον κερδιζει με την ψυχη στο στομα το μετριο Βεμπερ και κανει καμποσα λαθη, δεν τον θεωρω κορυφαιο. Το τι τρολλια επεσε δε λεγεται. Ασχετο με ανεβαζανε, βλακα με κατεβαζανε. Εγω απλα συνεχισα το τροπαρι μου...
εφοσον κερδιζει με την ψυχη στο στομα το μετριο Βεμπερ και κανει καμποσα λαθη οταν πιεζεται, δεν τον θεωρω κορυφαιο
εφοσον κερδιζει με την ψυχη στο στομα το μετριο Βεμπερ και κανει καμποσα λαθη οταν πιεζεται, δεν τον θεωρω κορυφαιο
ΠΟΤΕ δεν ειπα "ειναι μετριος γιατι το λεω ΕΓΩ ο γνωστης". Συνεχισα...
Οταν λοιπον ζοριστηκε ο Φεττελακος και μπηκε στο καθοδικο σπιραλ να μην πω "ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ"? Να μην προσπαθησω να απαντησω σε οσους με ελεγαν ασχετο και βλακα για τοσο καιρο?
Για το τελος επαναλαμβανω το ποτε τρολλαρω. Προκαλει καποιος και ΜΕΤΑ γινομαι κι εγω προκλητικος. Δειτε ποιος ξεκιναει καθε φορα τις τρολλιες κι εχετε στα χερια σας τον ενοχο. Καλη ωρα σαν σημερα που ο Τζι ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ σκεφτηκε να κακιασει και να με χαρακτηρισει ασχετο που δε σεβομαι το Φεττελ.
Δηλαδη μετα απο 8777 τρολιες που εχω διαβασει, να μην πω ο ερμος "ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ" αν του χρονου φαει καμια φαπα ο Λουης απο το Γιωργακη?
Τελευταία επεξεργασία από George_Prix και 13 Σεπ 2021, 17:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά