Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
22%
1
11%
0
N/A
0
N/A
2
22%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
11%
0
N/A
3
33%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Bayern7 έγραψε:Κακό παράδειγμα. Χθες ο Χαμιλτον ήταν μπροστά, τόσο όσο. Στο βιντεο που δίνει, ο Κίμι είναι πίσω. Λίγο αλλα πίσω.
Ελπίζω να μην ασχολήθηκε με τον φελλό ο Καρούναρος :iconcool:

Μην κουράζεστε, δεν χρειάζεται πολύ ψαχτήρι από άλλες χρονιές.
Η φάση είναι ΙΔΙΑ με την φάση στο πίσω s-άκι στον πρώτο γύρο.

ε ναι γιατι ειδαμε τον λουη να γυρναει επανω στα συγκεκριμενα τεραστεια κερμπ σωστα?

oh wait δεν υπαρχουν εκει
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#725694 Και γω θελω να συνεχισει να γραφει ο george. Και επειδη τον εχω γνωρισει και απο κοντα και με εχει φιλοξενισει μπορω να πω οτι ειναι καλο παιδι. Αλλα λιγο νευρικος :lol:

Τεσπα.
Στο πρωτο γυρο δεν ειχε να κανει κατι αλλο ο Λουης. Αν ειχε αμμοπαγιδα θα πηγαινε? Δε νομιζω. (Αλλο θεμα αυτο με τις πιστες και πως βοηθουν να γινεται αυτος ο χαμος)
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
cabala10 έγραψε:
Bayern7 έγραψε:Κακό παράδειγμα. Χθες ο Χαμιλτον ήταν μπροστά, τόσο όσο. Στο βιντεο που δίνει, ο Κίμι είναι πίσω. Λίγο αλλα πίσω.
Ελπίζω να μην ασχολήθηκε με τον φελλό ο Καρούναρος :iconcool:

Μην κουράζεστε, δεν χρειάζεται πολύ ψαχτήρι από άλλες χρονιές.
Η φάση είναι ΙΔΙΑ με την φάση στο πίσω s-άκι στον πρώτο γύρο.

ε ναι γιατι ειδαμε τον λουη να γυρναει επανω στα συγκεκριμενα τεραστεια κερμπ σωστα?

oh wait δεν υπαρχουν εκει

Τα ίδια κερμπ υπάρχουν, αυτά τα κιτρινόμαυρα που κάνουν το μονοθέσιο να χοροπηδάει σαν κατσίκι. Μόνο το λουκάνικο δεν υπάρχει στο πισω S που υπάρχει ΜΟΝΟ στο apex της 2ης στροφής της πίστας.
Ο Λούης στο πίσω S έχει ανοίξει ήδη την γραμμή του ΠΡΙΝ το σημείο (apex 2ης καμπής πίσω S) που θα μπορούσε να έχει λουκάνικο. Αρα και λουκάνικο να είχε δεν θα έπαιζε κάποιο ρόλο. 2 μέτρα δεξιά θα περνούσε ο Χάμιλτον.
Εντάξει είμαστε καμπάλα; Εντάξει είμαστε.. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Geo f1 έγραψε:Στο πρωτο γυρο δεν ειχε να κανει κατι αλλο ο Λουης. Αν ειχε αμμοπαγιδα θα πηγαινε? Δε νομιζω. (Αλλο θεμα αυτο με τις πιστες και πως βοηθουν να γινεται αυτος ο χαμος)

Θα μπορούσε να κάνει ότι έκανε και ο Μαξ στον 26ο γυρο. Να χωθεί και να συγκρουστούνε. :lipsealed:
Μιας και ήταν πιο μπροστά σε σχέση με το πόσο μπροστά ήταν ο Μαξ στο συμβάν της σύγκρουσης. :iconcool:

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#725699 Τι μου θυμισες...

Ανατριχιασες??
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Geo f1 έγραψε:Τι μου θυμισες...

Ανατριχιασες??

Ε καλό ήταν. 2ος δεν ήρθε τοτε;
1-3 τα διαστημοπλοια του Νιουι γτχμ......
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
Άβαταρ μέλους
By panos2171
Geo f1 έγραψε:Τι μου θυμισες...

Ανατριχιασες??

Εγω οχι. Απο τη στιγμη που δεν εχουμε τηλεμετριες για το ποιος πατησε/αφησε γκαζι και δεν ειμαστε μεσα στο μυαλο τους για να ξεραμε τι σκεφτοντουσαν ολα ειναι στον αερα.
Στο τελευταιο συμβαν κανενας δεν ηθελε να υποχωρήσει, ουτε ο ενας να αφησει χωρο ουτε ο αλλος γκαζι. Και η ποινη κακως μπηκε.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#725722 Δε σκοπευα να σχολιασω το ατυχημα, γιατι κυριως σχολιαζω τις επιδοσεις των οδηγων κι επισης γιατι δε θελω να συμμετεχω στην καφριλα που ακολουθει εδω μεσα μετα τα ατυχηματα. Το ειχα κανει το λαθος στη φαση Μαξ/Λεκλερκ στην Αυστρια (τοτε που ευχοταν ολο το φορουμ να πεθανει ο αλητης ο Μαξ κι οτι αυτη η αλητεια εφερε νεους κανονες εμπλοκης στην Φ1) και βγηκε τελικα μετα απο τοσα χρονια ο Λεκλερκ κι ειπε "η στροφη ηταν του Μαξ". Και θυμαμαι ειχε κρατησει εβδομαδες αυτο το βασανιστηριο με τις αναλυσεις που εριχναν ευθυνη και καταρες στο Μαξ κι εβγαζαν ασχετους/κολλημενους οσους πιστευαν το αντιθετο... Αμαρτια να το ξαναπερασω αυτο το πραγμα!

Τωρα θα το σχολιασω για χαρη του φιλου μου του Μπαγιερ που με ρωτησε ευγενικα. Για να μη φανω αγενης κι επισης μη φανει οτι κανω γαργαρα. Εχθες εφταιγε ο Μαξ λοιπον. Η στροφη ηταν του Λουη και σωστα τιμωρηθηκε ο Μαξ.
Οπως στο Σιλβερστοουν (που επισης δε σχολιασα καν) ευθυνοταν ο Λουης και σωστα τιμωρηθηκε.
Γινονται αυτα και σιγουρα θα ξαναγινουν... Απλα εδειξε χοντρο γιατι ενα ατυχημα απο τα Λιντλ με 50 χιλιομετρα την ωρα, παραλιγο να εξελιχθει σε φρικ αξιντεντ. Να 'ναι καλα το Χαλο κι απο μενα!!!

Το οτι ο Λουης συνεχισε κανονικα παρα το λαθος του και τσιμπησε νικη, ενω ο Μαξ πληρωσε το λαθος του ειναι αλλο θεμα. Εχει να κανει με τη γνωστη ανοιχτωσια που εχει ο Λουης απο την πισω πορτα. :s_tongue

Απο εκει και περα ολες οι σελιδες που γραφτηκαν με ξεπερνανε. Ειπαμε να τρολλαρουμε λιγο, αλλα να διαβαζουμε να λεει απο 20 φορες ο καθε χειτερ "το δολοφονο το Μαξ που πρεπει να πεθανει" κι αλλες 20 φορες απο αλλους χειτερς "τι καλα που τα λεει ο ποιητης που μολις ποσταρισε" ξεφευγει απο τα ορια του πειραγματος προς τον αντιπαλο. Δειχνει εμμονη. Ειλικρινα στο τελος ντραπηκα ακομα και για "τον καβαλησε" που ποσταρισα εγω εντελως για πλακα και δε σκοπευα καν να το συνεχισω...

Παμε τωρα στο κοματι που κατηγορουμαι αδικα. Οτι κανω τον ειδικο!!!
Οπως εχω ξαναπει κοιταω ποιος τσακιζει τον ομοσταβλο του. Εμενα αυτο με εντυπωσιαζει κι απο αυτο βγαζω τα συμπερασματα μου. Το ιδιο ξερω σε ολη μου το ζωη οτι κανουν οι ομαδες κι επισης ξερω οτι ο #1 αντιπαλος του καθε οδηγου ειναι ο ομοσταβλος του. Οπως εχω ξαναπει, δε γινεται καποιος να κανει τον εξυπνο διαβαζοντας τις διαφορες αναμεσα στους ομοσταβλους. Απλα ειπα οτι αυτο το σκεπτικο θεωρω το σωστο και με βαση αυτο ειναι οι τοποθετησεις μου. Τον εξυπνο θα εκανε κανενας λεγοντας "γουσταρω Λουη γιατι κοβει πολυ το ματι μου και τον εχω δει πως το στριβει το εργαλλλειο".

Οταν γραφτηκα εδω λοιπον, ειχα πει την αποψη μου για το Φεττελ. Οτι εφοσον κερδιζει με την ψυχη στο στομα το μετριο Βεμπερ και κανει καμποσα λαθη, δεν τον θεωρω κορυφαιο. Το τι τρολλια επεσε δε λεγεται. Ασχετο με ανεβαζανε, βλακα με κατεβαζανε. Εγω απλα συνεχισα το τροπαρι μου...
εφοσον κερδιζει με την ψυχη στο στομα το μετριο Βεμπερ και κανει καμποσα λαθη οταν πιεζεται, δεν τον θεωρω κορυφαιο
εφοσον κερδιζει με την ψυχη στο στομα το μετριο Βεμπερ και κανει καμποσα λαθη οταν πιεζεται, δεν τον θεωρω κορυφαιο

ΠΟΤΕ δεν ειπα "ειναι μετριος γιατι το λεω ΕΓΩ ο γνωστης". Συνεχισα...

Οταν λοιπον ζοριστηκε ο Φεττελακος και μπηκε στο καθοδικο σπιραλ να μην πω "ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ"? Να μην προσπαθησω να απαντησω σε οσους με ελεγαν ασχετο και βλακα για τοσο καιρο?

Για το τελος επαναλαμβανω το ποτε τρολλαρω. Προκαλει καποιος και ΜΕΤΑ γινομαι κι εγω προκλητικος. Δειτε ποιος ξεκιναει καθε φορα τις τρολλιες κι εχετε στα χερια σας τον ενοχο. Καλη ωρα σαν σημερα που ο Τζι ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ σκεφτηκε να κακιασει και να με χαρακτηρισει ασχετο που δε σεβομαι το Φεττελ. :dizzy:

Δηλαδη μετα απο 8777 τρολιες που εχω διαβασει, να μην πω ο ερμος "ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ" αν του χρονου φαει καμια φαπα ο Λουης απο το Γιωργακη? :shifty:
Τελευταία επεξεργασία από George_Prix και 13 Σεπ 2021, 17:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
George_Prix έγραψε:και βγηκε τελικα μετα απο τοσα χρονια ο Λεκλερκ κι ειπε "η στροφη ηταν του Μαξ"

Ο Λεκλερκ δεν ειπε αυτο.
Με αφορμη τα φετινα χαλια στην Αυστρια με τον Περεζ που ενω ηταν πλαι πλαι, λιγο πιο μπροστα ο Λεκλερκ, και δεν του εδωσε ουτε εκατοστο.
Ειπε ο Λεκλερκ οτι στην περιπτωση με το Μαξ πριν δυο χρονια, τουλαχιστον ηταν συζητησιμο ποιος ηταν λιγο πιο μπροστα.

Οτι δηλαδη η περιπτωση με τον Περεζ φετος ηταν ακομα χειροτερη, γιατι ο Λεκλερκ ηταν λιγο πιο μπροστα.
Δεν ειπε οτι αν ηταν ο Μαξ 5 ποντους μπροστα ειχε τη στροφη και καλως δεν εδωσε χωρο.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#725732 Εκανα γρηγορο σκρολ νταουν (ως συνηθως) και ξαφνικα με χτυπησαν 420 Volt

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

:omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg:

ΣΥΓΓΝΩΜΗ :help:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#725735 Εκεινο το τοπικο που θα ξερνας γνωση χωρις να σε ενοχλει κανεις αργει; :lol:

Την μυριστηκες την δουλεια (πονηρος ο βλαχος που λεει και η παροιμια :rtfm: , μην πατησεις το ριπορτ πλιζ) βεβαια, καταλαβες οτι θα παιζεις πινγκ πονγκ με τον ετερο Καππαδοκη και αυτο δεν αρκει.
Βλεπεις , αυτο που πραγματικα ζητας δεν ειναι η πολιτισμενη συζητηση (η ποια; :lol: :lol: :lol: μην ψααχνω ποστακια τωρα με το υφακι του ΕΓΩ ΞΕΡΩ) , ειναι η αποδοχη και η φανατικη αναγνωση βαρυσημαντων ποστ γνωσης απο το ποιμνιο σου.

Οπως μου ειπε και ο Γκεακος το πρωι.

Ασε ρε G(eorge). :shifty:

Α, και για την "καφριλα".

Ειχα καλους δασκαλους, συμπεριφερθηκα με τον ιδιο τροπο που διαβαζαμε τα αναθεματα καποιοων υδαρων πολτων μετα το Silverstone. Η maFIA, το καμαρι, σβηνω, αδικη κενωνια, και το καλυτερο;

Η αποτιμηση της καριερας ενος οδηγου που εχει ξεκωλιασει το βιβλιο των ρεκορ σε 3-4 προτασουλες:

-τυχη
-κλαψα
- διαστημοπλοιο

Θυμηθηκα τον φιλο του Μπουσσο που τεκμηριωνε γιατι ο MJ23 τελικα ηταν λιγος. :lol:
Παντου υπαρχουν , σε ολα τα σπορ αυτοι οι τυποι. Θα τροποποιησουν και θα ερμηνευσουν την πραγματικοτηα συμφωνα με το αφηγημα τους ( ie Russel vs Lewis, σαν να λεμε Σουμαχερ εναντιον Ροζμπεργκ :lol: ).

Και δωσε flood .

Και δωσε επικληση στον πολιτισμο.

Και δωσε κομπλεξ με συγκεκριμενους.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Ειχα καλους δασκαλους, συμπεριφερθηκα με τον ιδιο τροπο που διαβαζαμε τα αναθεματα καποιοων υδαρων πολτων μετα το Silverstone. Η maFIA, το καμαρι, σβηνω, αδικη κενωνια, και το καλυτερο;

Λυπηρη απαντηση. Μου θυμιζει ατομα που οσα τους εκαναν μικροι, τα ιδια κανουν οταν μεγαλωσουν. Ειναι γεγονος πως στη συντριπτικη τους πλειοψηφια οι εγκληματιες, δολοφονοι, βιαστες, ειχαν δυσκολα παιδικα χρονια με ασχημες παραστασεις και δυστυχως εγιναν ιδιοι με το κακο παραδειγμα που εβλεπαν μπροστα τους.

Σε συμβουλευω να προσπαθεις να γινεσαι καλυτερος απο οσους δε σου αρεσει η συμπεριφορα τους. Οχι να τους αντιγραφεις και να επικαλεισαι το "ετσι κανουν κι αλλοι".

g8777 έγραψε:Η αποτιμηση της καριερας ενος οδηγου που εχει ξεκωλιασει το βιβλιο των ρεκορ σε 3-4 προτασουλες:
-τυχη
-κλαψα
- διαστημοπλοιο

Μιση αληθεια, οποτε ψεμα.

Εγω λεω οτι η Μερσεντες ηταν ΠΟΛΥ μπροστα (κατα ΜΟ ολα τα προηγουμενα χρονια ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μισο δευτερολεπτο), που ΟΣΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ και να ηταν καποιος αντιπαλος οδηγος απο το Λουη, δεν καλυπτοταν η αποσταση. Οποτε το να κερδιζει απλα το Μποττας σημαινε κατσαρολικα. Το οτι του εκατσε το διαστημοπλοιο και τοσο βολικος ομοσταβλος για τοσο πολλα χρονια, ειναι φυσικα τυχη. Οπως επισης τυχη για να φανει ακομα περισσοτερο μαγκας, ειναι οτι σε καθε χρονια της καριερας του ειχε μονοθεσιο ικανο για νικη. Μεσα στην πιστα δεν ηταν τυχερος, αξιος ηταν.

Το Λουη τον εχω πολυ ψηλα στην υποληψη μου σαν οδηγο. Απο τους κορυφαιους της γενιας του στα σιγουρα. Ολοκληρωμενος και καλος σε πολλα διαφορετικα σημεια. Αλλα με βαση το δικο μου σκεπτικο, τις διαφορες σε σχεση με τους ομοσταβλους, ο Λουης δεν ξεχωρισε σε ολη την καριερα του. Επειδη εσυ και καποιοι αλλοι δε μπορειτε καν να διανοηθειτε οτι το με εντυπωσιαζουν διαφορετικα πραγματα, δε σημαινει οτι εβγαλα σαπακι το Λουη οπως εβγαλα το Φεττελ για παραδειγμα. Το οτι παραδεχομαι οτι ολες τις κουπες δικαια τις κερδισε ο καλυτερος συνδυασμος αυτοκινητου/οδηγιου, δε σημαινει οτι πρεπει να παραδεχτω οτι ο Λουης ειναι ο καλυτερος οδηγος στο γκριντ.

Για την κλαψα το αφηνω ασχολιαστο. ΜΟΝΟ ΕΣΥ απο ολο το φορουμ δεν εχεις κανει αναφορα στο συγκεκριμενο θεμα. Αυτη ειναι η ανωμαλια. Οχι εγω που ανεφερα το πασιφανες (και μαλιστα ελαχιστες φορες) :shifty:

g8777 έγραψε:Και δωσε flood .

Φλουνταρισμα ειναι να διαβαζουμε 8777 φορες σε καθε τοπικο "δωστε την κουπα απο τωρα" "το χρυσο βρεφος" "τα λεγαμε εμεις" "ηρωας ο Μαξ που παλευει με τα θηρια" "ο πιο παλικαρισιος τιτλος εβερ θα ειναι".
8777 φορες θα με ρωτησει καποιος? Ναι ρε παιδες. 8777 φορες. Ξανα και ξανα καθε 3-4 ποστακια κανει ροτεισον τις συγκεκριμενες ατακες. Βαλε στη μεση καθε αλλα 3-4 ποστακια κατι "εξυπνα" βιντεακια-μεμε-αποφθεγματα και εχουμε τον ορισμο του φλουνταρισματος.

Αυτο ειναι το φλουνταρισμα Τζι μου. Οχι το οτι λεω την αποψη μου που σου ερχεται δυσπεπτη και προσπαθεις να την αποδομησεις με τρολλιες χωρις να αναφερεσαι καν στους αγωνες που υποτιθεται οτι σχολιαζουμε.

g8777 έγραψε:Και δωσε επικληση στον πολιτισμο.

Νομιζα οτι πιανει σε ολους τους ανθρωπους και μπορεις να φερθεις πολιτισμενα. Λαθος μου.

g8777 έγραψε:Και δωσε κομπλεξ με συγκεκριμενους.

Σου θυμιζω οτι 8 στα 10 ποστς μου, απαντας με μια τυχαια τρολλια απο αυτες που ανεφερα (βιντεο, μεμε, εικονες, παπαρολογιες), χωρις να σχολιαζεις καν την αποψη μου. Και θα μιλησεις για κομπλεξ λεβεντακο μου? :s_empathy