Corto Maltese έγραψε:Ακρόπολις και RAC δύο σε έναεκεί πάμε, αλλά εδώ δεν είναι πατημένα τα χώματα, μόνο βρεμένα. Θα έχουμε πολλές εγκαταλείψεις..
Από αύριο δεν δείχνει βροχή. Μπορεί και να στεγνώσει αλλά θα έχει νεροφαγώματα.
Αλλα ακομα και για τα νεροφαγωματα εχω μια ελπιδα, με βαση αυτα που βλεπω απο τους μετεωρολογικους σταθμους της περιοχης.
Φαινεται οτι η βροχη δεν ειναι καταρακτωδης αλλα μαλλον ποτιστικη, απλωμενη σε πιο μεγαλα χρονικα διαστηματα, οποτε ισως το νερο να μην ειναι τοσο ορμητικο και να μην κανει πολυ μεγαλα νεροφαγωματα.
Μπορει βεβαια να λεω μαλακιες και απλα να ειναι η ευχη μου και οχι η πραγματικοτητα.
Αν βρεχει τις μερες του αγωνα και εχει λασπουρια στους χωματοδρομους σκεφτητε τι θα αντιμετωπισετε με το απλο αυτοκινητο σας.......Και αν εσεις περνατε καποιος πιο μπροστα απο σας "καταφερε" να κολλησει και να κλεισει την κοπανα.......
Α και κατι αλλο.....
Φημες λενε οτι οι οργανωτες σκεπτονται η απλη πριν την εισοδο και μετα την εξοδο καθε ειδικης να κλεινει καναδυο χιλιομετρα αποσταση........Φημες,το ξαναλεω........
Η φωτό σημερινή
https://www.facebook.com/groups/1193257 ... 750446210/
don't panic
DAP έγραψε:Α και κατι αλλο.....
Φημες λενε οτι οι οργανωτες σκεπτονται η απλη πριν την εισοδο και μετα την εξοδο καθε ειδικης να κλεινει καναδυο χιλιομετρα αποσταση........Φημες,το ξαναλεω........
Να το κάνουν αυτό αν η απλή, πριν την ειδική, έχει σεβαστή απόσταση σε χωματόδρομο το καταλαβαίνω, για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα πρόσβασης των αγωνιστικών αν έχει λάσπες.
Αλλά αν μια ειδική ξεκινάει δίπλα από ασφάλτινη απλή, θα είναι απαράδεκτοι αν το κάνουν.
Τέτοιοι αυταρχισμοί δε θα γίνουν αποδεκτοί...
cmarin έγραψε:DAP ποιο είναι το πρόγραμμα σου;
don't panic
Δυστυχως επειδη πρεπει να κανω προσεχως καποια επεμβαση οι γιατροι μου συνεστησαν μεγαλη προφυλαξη και ετσι θα δω τον αγωνα μονο απο την ειδικη "καναπες".........
Ευχομαι σε ολους σας να γυρισετε χορτασμενοι απο θεαμα και γεματοι απο αναμνησεις.......
DAP έγραψε:Κρίμα να μη βρεθούμε στις ειδικές όπως παλιά!cmarin έγραψε:DAP ποιο είναι το πρόγραμμα σου;
don't panic
Δυστυχως επειδη πρεπει να κανω προσεχως καποια επεμβαση οι γιατροι μου συνεστησαν μεγαλη προφυλαξη και ετσι θα δω τον αγωνα μονο απο την ειδικη "καναπες".........
Ευχομαι σε ολους σας να γυρισετε χορτασμενοι απο θεαμα και γεματοι απο αναμνησεις.......
Ότι επέμβαση και να κάνεις, σου εύχομαι το καλύτερο!
...θα τα πούμε του χρόνου

don't panic
Corto Maltese έγραψε:Είναι ανηφορικό φέτος. Φεύγεις από Άμφισσα προς το Λιδωρίκι και μόλις σε κόψουν παρκάρεις και ανεβαίνεις 500 μέτρα
Εννοείς στα πρώτα 9 χλμ που δεν λεει και πολλά γιατί εχει φαρδύνει πολύ ή πιο μέσα στα S ? Επίσης από Βίνιανη-Προσήλιο έχει καμμιά κοπάνα ή δεν βολεύει ;