Forum για το Ράλι Ακρόπολις
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#724574 Ακρόπολις και RAC δύο σε ένα
Άβαταρ μέλους
By cmarin
Corto Maltese έγραψε:Ακρόπολις και RAC δύο σε ένα
εκεί πάμε, αλλά εδώ δεν είναι πατημένα τα χώματα, μόνο βρεμένα. Θα έχουμε πολλές εγκαταλείψεις..
Από αύριο δεν δείχνει βροχή. Μπορεί και να στεγνώσει αλλά θα έχει νεροφαγώματα.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#724611 Οπως εγραψα φοβαμαι και εγω τα νεροφαγωματα, ακομα και αν ειμαστε τυχεροι και δε δημιουργει ιδιαιτερο προβλημα η λασπη αν ψιλοστεγνωσει.

Αλλα ακομα και για τα νεροφαγωματα εχω μια ελπιδα, με βαση αυτα που βλεπω απο τους μετεωρολογικους σταθμους της περιοχης.
Φαινεται οτι η βροχη δεν ειναι καταρακτωδης αλλα μαλλον ποτιστικη, απλωμενη σε πιο μεγαλα χρονικα διαστηματα, οποτε ισως το νερο να μην ειναι τοσο ορμητικο και να μην κανει πολυ μεγαλα νεροφαγωματα.

Μπορει βεβαια να λεω μαλακιες και απλα να ειναι η ευχη μου και οχι η πραγματικοτητα.
Άβαταρ μέλους
By DAP
#724658 Για τους υποψηφιους θεατες ......
Αν βρεχει τις μερες του αγωνα και εχει λασπουρια στους χωματοδρομους σκεφτητε τι θα αντιμετωπισετε με το απλο αυτοκινητο σας.......Και αν εσεις περνατε καποιος πιο μπροστα απο σας "καταφερε" να κολλησει και να κλεισει την κοπανα.......
Α και κατι αλλο.....
Φημες λενε οτι οι οργανωτες σκεπτονται η απλη πριν την εισοδο και μετα την εξοδο καθε ειδικης να κλεινει καναδυο χιλιομετρα αποσταση........Φημες,το ξαναλεω........
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#724671 Σίγουρα παίζουν περιπέτειες. Έχω τύχει ξανά σε βροχερή Παύλιανη και ήταν δύσκολα.
Η φωτό σημερινή

https://www.facebook.com/groups/1193257 ... 750446210/

don't panic
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
DAP έγραψε:Α και κατι αλλο.....
Φημες λενε οτι οι οργανωτες σκεπτονται η απλη πριν την εισοδο και μετα την εξοδο καθε ειδικης να κλεινει καναδυο χιλιομετρα αποσταση........Φημες,το ξαναλεω........

Να το κάνουν αυτό αν η απλή, πριν την ειδική, έχει σεβαστή απόσταση σε χωματόδρομο το καταλαβαίνω, για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα πρόσβασης των αγωνιστικών αν έχει λάσπες.

Αλλά αν μια ειδική ξεκινάει δίπλα από ασφάλτινη απλή, θα είναι απαράδεκτοι αν το κάνουν.
Τέτοιοι αυταρχισμοί δε θα γίνουν αποδεκτοί...
Άβαταρ μέλους
By DAP
cmarin έγραψε:DAP ποιο είναι το πρόγραμμα σου;

don't panic

Δυστυχως επειδη πρεπει να κανω προσεχως καποια επεμβαση οι γιατροι μου συνεστησαν μεγαλη προφυλαξη και ετσι θα δω τον αγωνα μονο απο την ειδικη "καναπες".........
Ευχομαι σε ολους σας να γυρισετε χορτασμενοι απο θεαμα και γεματοι απο αναμνησεις....... :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By mmarkom
#724827 Ακουσα οτι η Ε.Δ. Βωξιτες περιλαμβάνει το κλασσικο κατηφορικό S από τις παλιές Καρρουτες, ξερετε αν ισχύει και ποια είναι η πλησιέστερη κοπάνα ; Με Clio θα ειμαι και υπάρχει και παρέα με 2 μηχανές
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#724838 Είναι ανηφορικό φέτος. Φεύγεις από Άμφισσα προς το Λιδωρίκι και μόλις σε κόψουν παρκάρεις και ανεβαίνεις 500 μέτρα
Άβαταρ μέλους
By cmarin
DAP έγραψε:
cmarin έγραψε:DAP ποιο είναι το πρόγραμμα σου;

don't panic

Δυστυχως επειδη πρεπει να κανω προσεχως καποια επεμβαση οι γιατροι μου συνεστησαν μεγαλη προφυλαξη και ετσι θα δω τον αγωνα μονο απο την ειδικη "καναπες".........
Ευχομαι σε ολους σας να γυρισετε χορτασμενοι απο θεαμα και γεματοι απο αναμνησεις.......
Κρίμα να μη βρεθούμε στις ειδικές όπως παλιά!
Ότι επέμβαση και να κάνεις, σου εύχομαι το καλύτερο!
...θα τα πούμε του χρόνου

don't panic
Άβαταρ μέλους
By mmarkom
Corto Maltese έγραψε:Είναι ανηφορικό φέτος. Φεύγεις από Άμφισσα προς το Λιδωρίκι και μόλις σε κόψουν παρκάρεις και ανεβαίνεις 500 μέτρα

Εννοείς στα πρώτα 9 χλμ που δεν λεει και πολλά γιατί εχει φαρδύνει πολύ ή πιο μέσα στα S ? Επίσης από Βίνιανη-Προσήλιο έχει καμμιά κοπάνα ή δεν βολεύει ;
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#724869 Μέχρι το σημείο που βρίσκει το δρόμο από Καρούτες ανηφορικό είναι. Αλλά εγώ λέω τον παλιό τερματισμό της ΕΔ Καρούτες που είναι πολύ κοντά στο δρόμο. Από Βίνιανη και Άμφισσα έχει κοπάνες. Πόσο ανοιχτές θα είναι δεν ξέρω. Για να πας από Άμφισσα πας προς την εκκλησία Αγίου Αθανασίου στην Άμφισσα την αφήνεις δεξιά σου και συνεχίζεις. Στα 2χλμ δεξιά και βγαίνεις στον τερματισμό. Τροχαίας επιτρεπούσης.