Zorz έγραψε:Με άδεια για ηλεκτροπαραγωγική μονάδα αερίου 870 Μεγαβάτ στη Λάρισα επανακάμπτει στα ενεργειακά ο Β. Μηλιώνης της Hellas Power
Πονάτε ζαίοι;![]()
απιστευτο...
Zorz έγραψε:Με άδεια για ηλεκτροπαραγωγική μονάδα αερίου 870 Μεγαβάτ στη Λάρισα επανακάμπτει στα ενεργειακά ο Β. Μηλιώνης της Hellas Power
Πονάτε ζαίοι;![]()
panos2171 έγραψε:Και ναι και όχι. Δηλαδή δεν υπάρχουν άλλες σπατάλες ρεύματος πέραν της φόρτισης των αυτοκινήτων; Που ούτως ή άλλως θα είναι αμελητέα. Αυτό που προκύπτει από εδώ είναι ότι για να πας στην ηλεκτροκίνηση πρέπει πρώτα το δίκτυο να είναι υγιές και όπως φαίνεται δυστυχώς δεν είναι.Το δίκτυο δεν είναι υγιές όταν με τις φωτιές έχουν αποκοπεί σημαντικοί οδοί μεταφοράς.
dimitrisB έγραψε:Να επιβεβαιώσω την ενεργοποίηση ρήτρας ηλ. ρεύματος , από Watt+Volt.Δες το πρόγραμμα zero που σε απαλλάσσει από τη ρήτρα.
Μάλιστα, αναφέρεται αναλυτικά σε κάθε λογαριασμό το υπόψη extra ποσό της ρήτρας.
Αύξηση στο πληρωτέο ποσό λογαριασμού κάθε ρολογιού (λογ. για Ιούλιο και λογ. για-Αύγουστος), στο 35% !!!
Anonymous Founder έγραψε:Δεν θέλω να γίνομαι "σταλεγάκιας", αλλά έχω βραχνιάσει εδώ μέσα να προειδοποιώ κόσμο για την "ΟΤΣ=Οριακή Τιμή Συστήματος". Που κατά κόρον έμπαινε στις προσφορές των εναλλακτικών παρόχων.
Όσοι μπήκαμε σε συμβόλαια χωρίς ΟΤΣ δεν θα έχουμε αυξήσεις. Το ΔΕΗ Home Enter που έχουν πολλοί δεν έχει αυξήσεις.
glf έγραψε:... μέχρι τη μέρα που θα το καταργήσει η ΔΕΗ κι αυτό.
Anonymous Founder έγραψε:glf έγραψε:... μέχρι τη μέρα που θα το καταργήσει η ΔΕΗ κι αυτό.
Η ΔΕΗ θα το καταργήσει γιατί το ζήτησε η ΡΑΕ. Αλλά όσοι έχουμε συμβόλαιο ήδη, ισχύει το παλιό, αλλιώς θα ήταν μονομερώς αλλαγή που απαγορεύεται (ελπίζω).
Anonymous Founder έγραψε:Νομικός δεν είμαι. Αλλά αφού έχω συμβόλαιο χωρίς ΟΤΣ δεν γίνεται να αλλάξει μονομερώς.Η τιμή της κβω είναι σταθερή όμως;
Ευτυχώς παιδιά που δεν έχουμε το μονοπώλιο των Φωτόπουλων και είδαμε φθηνό ρεύμα να λέτε...
Ουρλιαζει ο Τάκαρος "Λιντμπλαν ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΑΝΑΠΟ[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]