Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Zorz έγραψε:Με άδεια για ηλεκτροπαραγωγική μονάδα αερίου 870 Μεγαβάτ στη Λάρισα επανακάμπτει στα ενεργειακά ο Β. Μηλιώνης της Hellas Power

Πονάτε ζαίοι; :s_devil :s_empathy

απιστευτο...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#719780 δεν γνωριζω εαν εχει βαση,αλλα εαν ισχυει ειναι εντυπωσιακο.

STEM MicroscopeRobot faceGearAbacus
@stem_feed
·
22h
Map shows the surface area that we would need to power the world, the EU or Germany solely through solar power.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By GTS
#719783 Διακοπη ρευματος πριν λιγο. Τωρα ποσο να επιβαρυνουν το συστημα τα ηλεκτρικα αυτοκινητα; Δεν θα επρεπε να σταματησουν να φορτιζουν οταν υπαρχουν αδυναμοι ανθρωποι που εξαρτωντε απο το ρευμα για να ζησουν;
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#719791 Και ναι και όχι. Δηλαδή δεν υπάρχουν άλλες σπατάλες ρεύματος πέραν της φόρτισης των αυτοκινήτων; Που ούτως ή άλλως θα είναι αμελητέα. Αυτό που προκύπτει από εδώ είναι ότι για να πας στην ηλεκτροκίνηση πρέπει πρώτα το δίκτυο να είναι υγιές και όπως φαίνεται δυστυχώς δεν είναι.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
panos2171 έγραψε:Και ναι και όχι. Δηλαδή δεν υπάρχουν άλλες σπατάλες ρεύματος πέραν της φόρτισης των αυτοκινήτων; Που ούτως ή άλλως θα είναι αμελητέα. Αυτό που προκύπτει από εδώ είναι ότι για να πας στην ηλεκτροκίνηση πρέπει πρώτα το δίκτυο να είναι υγιές και όπως φαίνεται δυστυχώς δεν είναι.
Το δίκτυο δεν είναι υγιές όταν με τις φωτιές έχουν αποκοπεί σημαντικοί οδοί μεταφοράς.
Χωρίς φωτιές ίσως και να μπορεί αλλά με βάση το παρακάτω αμφιβάλλω.
Σε κάποια μέρη κατά την καλοκαιρινή περίοδο που έρχονται όλοι, γεμίζουν τα σπίτια και ανάβουν τα κλιματιστικά οι διακοπές είναι σύνηθες φαινόμενο οπότε είναι προφανές ότι το δίκτυο δεν επαρκεί. Και δεν έχω καν δει ηλεκτρικά αυτοκίνητα.
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#724743 Να επιβεβαιώσω την ενεργοποίηση ρήτρας ηλ. ρεύματος , από Watt+Volt.
Μάλιστα, αναφέρεται αναλυτικά σε κάθε λογαριασμό το υπόψη extra ποσό της ρήτρας.
Αύξηση στο πληρωτέο ποσό λογαριασμού κάθε ρολογιού (λογ. για Ιούλιο και λογ. για-Αύγουστος), στο 35% !!! :protest:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
dimitrisB έγραψε:Να επιβεβαιώσω την ενεργοποίηση ρήτρας ηλ. ρεύματος , από Watt+Volt.
Μάλιστα, αναφέρεται αναλυτικά σε κάθε λογαριασμό το υπόψη extra ποσό της ρήτρας.
Αύξηση στο πληρωτέο ποσό λογαριασμού κάθε ρολογιού (λογ. για Ιούλιο και λογ. για-Αύγουστος), στο 35% !!! :protest:
Δες το πρόγραμμα zero που σε απαλλάσσει από τη ρήτρα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#724849 Δεν θέλω να γίνομαι "σταλεγάκιας", αλλά έχω βραχνιάσει εδώ μέσα να προειδοποιώ κόσμο για την "ΟΤΣ=Οριακή Τιμή Συστήματος". Που κατά κόρον έμπαινε στις προσφορές των εναλλακτικών παρόχων.
Όσοι μπήκαμε σε συμβόλαια χωρίς ΟΤΣ δεν θα έχουμε αυξήσεις. Το ΔΕΗ Home Enter που έχουν πολλοί δεν έχει αυξήσεις.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
Anonymous Founder έγραψε:Δεν θέλω να γίνομαι "σταλεγάκιας", αλλά έχω βραχνιάσει εδώ μέσα να προειδοποιώ κόσμο για την "ΟΤΣ=Οριακή Τιμή Συστήματος". Που κατά κόρον έμπαινε στις προσφορές των εναλλακτικών παρόχων.
Όσοι μπήκαμε σε συμβόλαια χωρίς ΟΤΣ δεν θα έχουμε αυξήσεις. Το ΔΕΗ Home Enter που έχουν πολλοί δεν έχει αυξήσεις.

+1000
Πιστεύω ότι οι περισσότεροι έκαναν συμβόλαια σε άλλους παρόχους, χωρίς να έχουν ψάξει καν τι είναι η ΟΤΣ. Κοιτούσαν απλά τις διαφημίσεις που έλεγαν 50% κάτω στον λογαριασμό ρεύματος!

Μου θυμίζει λίγο την φάση με αυτούς που είχαν πάρει δάνεια σε Ελβετικό φράγκο και μόλις άλλαξαν τα πράγματα άρχισαν τις γκρίνιες... :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
glf έγραψε:... μέχρι τη μέρα που θα το καταργήσει η ΔΕΗ κι αυτό.

Η ΔΕΗ θα το καταργήσει γιατί το ζήτησε η ΡΑΕ. Αλλά όσοι έχουμε συμβόλαιο ήδη, ισχύει το παλιό, αλλιώς θα ήταν μονομερώς αλλαγή που απαγορεύεται (ελπίζω).
Άβαταρ μέλους
By GTS
Anonymous Founder έγραψε:
glf έγραψε:... μέχρι τη μέρα που θα το καταργήσει η ΔΕΗ κι αυτό.

Η ΔΕΗ θα το καταργήσει γιατί το ζήτησε η ΡΑΕ. Αλλά όσοι έχουμε συμβόλαιο ήδη, ισχύει το παλιό, αλλιώς θα ήταν μονομερώς αλλαγή που απαγορεύεται (ελπίζω).

Τι διαφορα εχει ο πελατης της ΔΕΗ που εκανε το κλειστο συμβολαιο για 2 χρονια με την προσφορα σε σχεση με με μενα που εχω την ανοικτη παροχη (δεν εκανα συμβολαιο οταν ειχε το -100) και με χρεωνει 11 σεντσια την ΚΒΩ?

Λογικα σε αυτους που εχει με συμβολαιο θα ανεβασει τιμες αφου τους εχει δεμενους? Δεν παιζει?
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#724885 Νομικός δεν είμαι. Αλλά αφού έχω συμβόλαιο χωρίς ΟΤΣ δεν γίνεται να αλλάξει μονομερώς.
Ευτυχώς παιδιά που δεν έχουμε το μονοπώλιο των Φωτόπουλων και είδαμε φθηνό ρεύμα να λέτε...
Άβαταρ μέλους
By GTS
Anonymous Founder έγραψε:Νομικός δεν είμαι. Αλλά αφού έχω συμβόλαιο χωρίς ΟΤΣ δεν γίνεται να αλλάξει μονομερώς.
Ευτυχώς παιδιά που δεν έχουμε το μονοπώλιο των Φωτόπουλων και είδαμε φθηνό ρεύμα να λέτε...
Η τιμή της κβω είναι σταθερή όμως;

< >