Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Ove20
Chris έγραψε:αυτοματο φυσικα, με απλο cc

το 6τ υγρού ή το 7τ ξηρού?
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Chris έγραψε:Μια γρηγορη ματια, μονο στο λεον, τα αλλα δε βλεπονται. Ξεκιναει αδειο με 5ταχυτο χειροκινητο και 90 αλογα στα ιδια λεφτα. Για 110 αλογα αυτοματο θελει +5000, και αυτο χωρις να αρχισω να προσθετω εξτρα. Το sportstourer που ειναι αυτο που πραγματικα μου αρεσει θελει ακομα περισσοτερα
Εδώ τα διετίας τα πουλανε σε τιμές που δεν συμφέρει και τόσο, εκτός αν έχουν πολυ εξοπλισμό.
Εκεί έχει τόσο μεγάλη απαξίωση;

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By Chris
#724082 30% κατω το πηρα. Στην Ελλαδα ποσο θα ειχε πεσει πιστευεις?
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#724087 Αν το έπαιρνες 2-3 χιλιάρικα κάτω θα ήταν καλά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#724100 Ε, δεν νομίζω. 3 ετών αυτοκίνητο σχεδόν, θα είχε χάσει κι εδώ το 20% σίγουρα, ειδικά αν μιλάμε για leasing.
To δικό μου Golf που επέστρεψε στην εταιρεία λίγο μετά τα 4 έτη, πουλήθηκε στο μισό περίπου της αξίας του.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#724106 Καλοτάξιδο!
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Chris έγραψε:30% κατω το πηρα. Στην Ελλαδα ποσο θα ειχε πεσει πιστευεις?

Οχι κατω απο 15-20% θα ελεγα. Ειναι premium, καλα εξοπλισμενο και σε μεγεθος που κρατανε τιμες.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#724144 το εχω ξαναγραψει οτι βρηκαμε μεταχειρισμενο 1 ετους πιο ακριβο απο καινουριο.

Παιζει το εξης στην ελληνικη αγορα.

Το καινουριο κανει 20 τιμη καταλογου. Πας να ρωτησεις και σου λενε 2k εκπτωση -> 18k το παιρνεις και φευγεις.

Μετα απο 2 χρονια το ιδιο αυτοκινητο το δινουν 18k :)
Άβαταρ μέλους
By Ove20
bibendum έγραψε:το εχω ξαναγραψει οτι βρηκαμε μεταχειρισμενο 1 ετους πιο ακριβο απο καινουριο.

Ναι λόγω ελλείψεως καινούριων και μεγάλης αναμονής τους. Παγκόσμιο φαινόμενο και επηρεάζει και την αγορά μεταχειρισμένου. Κοινώς βαράμε όσο θέλουμε επειδή είσαι στην ανάγκη αγοράς αυτοκινήτου.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
bibendum έγραψε:το εχω ξαναγραψει οτι βρηκαμε μεταχειρισμενο 1 ετους πιο ακριβο απο καινουριο.

Παιζει το εξης στην ελληνικη αγορα.

Το καινουριο κανει 20 τιμη καταλογου. Πας να ρωτησεις και σου λενε 2k εκπτωση -> 18k το παιρνεις και φευγεις.

Μετα απο 2 χρονια το ιδιο αυτοκινητο το δινουν 18k :)

Ακριβώς. Μην συγκρίνουμε με τιμές καταλόγου.
Ούτε 15% κάτω από την τελική τιμή δεν θα έπαιρνε το αντίστοιχο Audi στην Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#724153 Εγώ σας έδωσα πάντως πραγματικό παράδειγμα του τι έγινε με το δικό μου, αρχές του 20 που άλλαξα. Πιθανόν αυτή την στιγμή να είναι διαφορετικά τα πράγματα, αλλά η αξία του μεταχειρισμένου, δεν είναι κάτι σταθερό. Και εννοείται, πως ένα leasing θα είναι πάντα πιο φθηνό από το αντίστοιχο ιδιώτη, ούτως ή άλλως η εταιρεία leasing έχει ήδη πληρωθεί μεγάλο μέρος της αξίας του αυτοκινήτου, και κατόπιν απλώς ψάχνει μια καλή τιμή για να το ξεφορτωθεί για να πάει για άλλα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#724434 Καλά χλμ Chris! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#724636 Καλορίζικο και καλά χλμ.
Πάντως αν και θεωρείται στα + του εξοπλισμού το τιμόνι που είναι ίσιο από κάτω το βρήκα αρκετά εκνευριστικό στην πράξη. Γιατί δεν είναι σχεδιασμένο να το πιάνεις σε άλλη θέση ενώ σε κοινό αυτοκίνητο που θα στρίψεις πάνω από 90-120 μοίρες το τιμόνι όταν θα το πιάσεις από εκεί σε μπερδεύει λίγο.