- Προηγούμενη
- 125 Δημοσιεύσεις
- Σελίδα 5 από 9
- 1 ,
- 2 ,
- 3 ,
- 4 ,
- 5 ,
- 6 ,
- 7 ,
- 8 ,
- 9
- Επόμενο
Chris έγραψε:Μια γρηγορη ματια, μονο στο λεον, τα αλλα δε βλεπονται. Ξεκιναει αδειο με 5ταχυτο χειροκινητο και 90 αλογα στα ιδια λεφτα. Για 110 αλογα αυτοματο θελει +5000, και αυτο χωρις να αρχισω να προσθετω εξτρα. Το sportstourer που ειναι αυτο που πραγματικα μου αρεσει θελει ακομα περισσοτεραΕδώ τα διετίας τα πουλανε σε τιμές που δεν συμφέρει και τόσο, εκτός αν έχουν πολυ εξοπλισμό.
Εκεί έχει τόσο μεγάλη απαξίωση;
Redmi Note 8 Pro
Fiat Panda 7,6l/100km
To δικό μου Golf που επέστρεψε στην εταιρεία λίγο μετά τα 4 έτη, πουλήθηκε στο μισό περίπου της αξίας του.
Chris έγραψε:30% κατω το πηρα. Στην Ελλαδα ποσο θα ειχε πεσει πιστευεις?
Οχι κατω απο 15-20% θα ελεγα. Ειναι premium, καλα εξοπλισμενο και σε μεγεθος που κρατανε τιμες.
Fiat Panda 7,6l/100km
Παιζει το εξης στην ελληνικη αγορα.
Το καινουριο κανει 20 τιμη καταλογου. Πας να ρωτησεις και σου λενε 2k εκπτωση -> 18k το παιρνεις και φευγεις.
Μετα απο 2 χρονια το ιδιο αυτοκινητο το δινουν 18k
bibendum έγραψε:το εχω ξαναγραψει οτι βρηκαμε μεταχειρισμενο 1 ετους πιο ακριβο απο καινουριο.
Ναι λόγω ελλείψεως καινούριων και μεγάλης αναμονής τους. Παγκόσμιο φαινόμενο και επηρεάζει και την αγορά μεταχειρισμένου. Κοινώς βαράμε όσο θέλουμε επειδή είσαι στην ανάγκη αγοράς αυτοκινήτου.
bibendum έγραψε:το εχω ξαναγραψει οτι βρηκαμε μεταχειρισμενο 1 ετους πιο ακριβο απο καινουριο.
Παιζει το εξης στην ελληνικη αγορα.
Το καινουριο κανει 20 τιμη καταλογου. Πας να ρωτησεις και σου λενε 2k εκπτωση -> 18k το παιρνεις και φευγεις.
Μετα απο 2 χρονια το ιδιο αυτοκινητο το δινουν 18k
Ακριβώς. Μην συγκρίνουμε με τιμές καταλόγου.
Ούτε 15% κάτω από την τελική τιμή δεν θα έπαιρνε το αντίστοιχο Audi στην Ελλάδα.
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Πάντως αν και θεωρείται στα + του εξοπλισμού το τιμόνι που είναι ίσιο από κάτω το βρήκα αρκετά εκνευριστικό στην πράξη. Γιατί δεν είναι σχεδιασμένο να το πιάνεις σε άλλη θέση ενώ σε κοινό αυτοκίνητο που θα στρίψεις πάνω από 90-120 μοίρες το τιμόνι όταν θα το πιάσεις από εκεί σε μπερδεύει λίγο.