BARHonda έγραψε:Ο Fernando κράζει κάργα πάντως που δωθήκαν πόντοι έτσι
Αλλά τι ξέρει αυτός... Μόνο ο Lewis θα φάει το κράξιμο, ό,τι και αν πει
Και ο Φεττελ.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
BARHonda έγραψε:Ο Fernando κράζει κάργα πάντως που δωθήκαν πόντοι έτσι
Αλλά τι ξέρει αυτός... Μόνο ο Lewis θα φάει το κράξιμο, ό,τι και αν πει
Geo f1 έγραψε:Ωχ ωχ ωχ ετοιμες οι δικαιολογιες αν παρει ο Μαξαρος τον τιτλο.![]()
Geo f1 έγραψε:Δεν φταιει ο Μαξ για οτι εγινε χθες. Ο Μαξ πηρε την pole. Οποτε ηταν καταδικασμενος να κερδισει αφου δεν θα γινοταν αγωνας. Ας ηταν πιο γρηγορος στο βρεγμενο ο Λουης (και να περναγε τον Γιωργο με την Γουιλιαμς) να κερδιζε εκεινος.Εσύ ο ίδιος έχεις πει παλιοτερα ότι ο αγώνας είναι Κυριακή οχι Σαββατο. Τι άλλαξε τώρα;
Για να μην γινει αγωνας θα πρεπει η να γινει σεισμος πριν την εκκινηση και να κοψει την πιστα στη μεση η να γινει κανενα τρομοκρατικο χτυπημα.
Να δουμε τι θα αλλαξει και αν στο μελλον.
sparticle έγραψε:Αν είναι όντως πια δεδομένο ότι τα σημερινά μονοθέσια δεν οδηγούνται κάτω από τέτοιες συνθήκες, τότε πιστεύω ότι θα έπρεπε να παρθούν άλλες αποφάσεις για το μέλλον. Δεν ξέρω τι μπορεί να σκεφτούν, ίσως να επιτρέπουν περισσότερες αλλαγές στις ρυθμίσεις; Ίσως να χρειάζονται πιο αποδοτικά ελαστικά; Μήπως έχει μείνει λίγο πίσω η Pirelli σε αυτό το θέμα, καθότι ειδικά τα full wets σπανίως χρησιμοποιούνται πλέον. Ή και κάποιες έξτρα απαιτήσεις για τις πίστες σε σημεία επικίνδυνα να υδρολίσθηση.
Half points were awarded. It’s not ideal but if you can’t reward someone for the race, reward them for the bravery in qualifying. A lap like George Russell did in qualifying in the absence of a full race should be rewarded. As I say, it’s not ideal, but it’s where we are. The weather just wasn’t in our corner on Sunday.
Προφανώς εννοεί για εκτος sc όπου ο καθένας ερμηνε[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]