Ove20 έγραψε:Πραγματικά η παράσταση τσίρκο που παίζεται εδώ στην Ελλάδα με πρωταγωνιστές τους αντι-εμβολιαστές είναι για κλάμματα. Εχουμε 2021 και δεν εμπιστευόμαστε την επιστήμη αλλά τους συνωμοσιολόγους του facebook. Eπόμενη πράξη να καίμε ανθρώπους με την κατηγορία ότι είναι μάγοι. Μεσσαίωνας!
Η κυρά μας η μαμμή είναι μια ασπρόμαυρη κινηματογραφική κωμωδία που γυρίστηκε το 1958 σε σενάριο και σκηνοθεσία Αλέκου Σακελλάριου.
Ο Λυκούργος Μπέκος (Ορέστης Μακρής), συνταξιούχος γιατρός του Ι.Κ.Α., αποφασίζει να εγκατασταθεί με την οικογένειά του στη Λεστινίτσα, το χωριό της γυναίκας του (Ελένη Ζαφειρίου) και ανοίγει ιατρείο. Έρχεται, όμως, σιγά-σιγά σε σύγκρουση με την Καλλιόπη Μουστάκη (Γεωργία Βασιλειάδου), τη μαμή του χωριού και τις ανορθόδοξες ιατρικές πρακτικές της, δηλαδή ξεματιάσματα και φυλακτά.
Ντεπονακι μαξιμουμ.
Anonymous Founder έγραψε:Johnson κάνουν ακόμη ;Νόμιζα πως μόνον mRNA θα έπαιζαν από δω και πέρα.
βρηκε στη Σαλαμινα.Βιαζοταν για να ειναι ετοιμος για το πανεπιστημιο,να εχουν περασει και οι 14 μερες δλδ μετα τον εμβολιασμο.
Επίσης είδα στο ίντερνετς ότι εάν η 2η δόση παιχτεί αργότερα στο πφάιζερ εντοπίζεται μεγαλύτερη ανοσία, όμως δεν υπήρχε ραντεβού άνω του μηνός, οπότε έκλεισα ακριβώς σε ένα μήνα. Οπότε, για πλήρη ανοσία πάω περίπου 11 Οκτώβρη.
diplomat έγραψε:Πρώτη δόση πφάιζερ χθες, ακόμη δεν έχω νιώσει τίποτα πλην του negligible πόνου στο χέρι.


Ψεκασμενοι χριστιανοταλιμπαν.
Άντε, με το καλό να μαζευτούν και flat-earthers, ελλανιοι, 12θειστες και όλοι οι καθυστερες μαζί....
Μια ναπάλμ μας λείπει μονο..
Άνετα θα ανέβαινε ο μέσος όρος IQ της χώρας κατα καμιά 50αρια μονάδες.

< >
kovathe έγραψε:Ψεκασμενοι χριστιανοταλιμπαν.
Άντε, με το καλό να μαζευτούν και flat-earthers, ελλανιοι, 12θειστες και όλοι οι καθυστερες μαζί....
Γιατί έχω την εντύπωση ότι όλοι αυτοί είναι πρακτικά το ίδιο group;
Ove20 έγραψε:Kάπου διάβαζα ότι οι 14 μέρες είναι για τα mrna. Για το J είναι 50 για να αποκτήσει ανοσία.
Ναι αλλά η υποχρέωση για rapid αίρεται στις 14 μέρες από τον εμβολιασμό ανεξαρτήτως εμβολίου, οπότε κάνει το J&J για να μην πληρώνει άσκοπα 10ρικα-20ρικα για να παει στη σχολή
kovathe έγραψε:
Ψεκασμενοι χριστιανοταλιμπαν.
Άντε, με το καλό να μαζευτούν και flat-earthers, ελλανιοι, 12θειστες και όλοι οι καθυστερες μαζί....
Μια ναπάλμ μας λείπει μονο..
Άνετα θα ανέβαινε ο μέσος όρος IQ της χώρας κατα καμιά 50αρια μονάδες.
< >
Επειδή εγώ δεν είμαι κακόπιστος σαν εσάς τους αναρχο-απλυτο-κομμουνιστές, πιστεύω τα υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης
ο Μπουμπούκος στις 25/8 έγραψε:«Οι αντιεμβολιαστές είναι αριστεροί, μου στέλνουν κατάρες»
και τους ανεξάρτητους δημοσιογράφους
ο Ανεξάρτητος και Αδέκαστος Μπάρας της δημοσιογραφίας στις 29/8 έγραψε:Καμπουράκης: Μόνο στην Ελλάδα οι αρνητές των εμβολίων ανήκουν στην Αριστερά
Η παραπάνω εικόνα εμένα λοιπόν μου θυμίζει πάρα πολύ τον Λένιν, λίγο πριν εισβάλλει με τον Μάο και τον Κουτσούμπα στα χειμερινά ανάκτορα.
Ιδίως αυτός με την εικόνα στα αριστερά, είναι ίδιος ο Λένιν. 
Να ένας ακόμα ξεκάθαρα αριστερός:
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Η πρώτη κατηγορία πάντως είναι αποδεδειγμένα πολύ πιο επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία (θυμίζω τα αγιοδημητριάτικα στους βόρειοι).

