Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#71744 +1 σε όλα στον popolaro,
αν και εγώ είμαι διαχρονικός φαν όλων των εκδόσεων , όποτε παρέβλεπα τα μειονεκτήματα με σχετική ευκολία.

Η τελευταία γενιά έχει κατά τη γνώμη μου αυτή τη συγκινητική επιστροφή στη βάση , το mkI
Θες από ανάγκη , θες από άποψη , δεν παύει να εντυπωσιάζει η διαφορά της νέας γενιάς σε σχέση με το γενικό κανόνα εξέλιξης των μοντέλων
Μικρότερο, ατμοσφαιρικό, ελαφρύτερο σε εντυπωσιακό σημείο για αυτοκίνητο μαζικό που θα τηρεί κάποια σοβαρή παθητική ασφάλεια και με μικρότερους συνολικά τροχούς (ναι, γίνεται και αυτό στις μέρες μας !), φαίνεται να τραβά ένα μοναχικό και έξυπνο δρόμο, που σκοπό θα έχει να διεγείρει ξανά τον συναισθηματισμό που προκαλούσαν τα παλαιά roadsters

Για εμένα μπαίνει άμεσα σε wish list, αν και ξέρω ότι η ηλικία και η οικογενειακή μου κατάσταση συνεχώς μειώνουν τις πιθανότητές μου για κάποιο τέτοιο, δυστυχώς...
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#71761 κανε υπομονη για 4-5 χρονια σαν μτχ.

να περνεις την κυρα αγκαζε, σκεφτουφωτος (γκουχου γκουχου) και βουρ για ανεμελιες.
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#71787 Ναι βρε Γιάννη , έτσι το´ χω στο νου μου , αν και η κυρά συγκινείται στα λόγια , αλλά στην πράξη δεν της καίγεται καρφί για τέτοιες βόλτες ... :oops:

Θα παίρνω τον γιο μου και θα κάνω ξεσκουφωτες βόλτες !!

Σου ομολογώ ότι ζήλεψα το καλοκαίρι τύπο που πήγαινε ξεσκούφωτη βόλτα με Alfa Romeo Spider, την παλιά , την "καλή " με Ελβετικές πινακίδες, σε μια απογευματινή Αθήνα χαλαρή , με συνοδηγό τον περίπου 12χρονο γιο του..

Τέλος πάντων, απωθημένα σπάνια αφήνω ανεκπλήρωτα στη ζωή μου, καλά να είμαστε και θα δούμε :)
Άβαταρ μέλους
By xenos
kyr80 έγραψε:ΑΝ είναι αυτή η τιμή του(δηλαδή περίπου 22.000€)

Που σιγά μην είναι...

kyr80 έγραψε:@xenos πούλα χτες.

Μέχρι να ρθει εδώ, υπολογίζω να έχει φύγει ρε συ. :lol:
Άβαταρ μέλους
By morpheus
#72185 Αυτό το mx5 μου αρέσει πάρα πολύ...
Αν έκαναν και την καλή να βγάλουν το δίλιτρο κάπου στα 180-200ps και αν υπήρχε η δυνατότητα ενός πιο σκληρού setup θα έμπαινε πολύ ψηλά στη λίστα μου για το επόμενο τουτού... :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
popolaros έγραψε:κανε υπομονη για 4-5 χρονια σαν μτχ.

να περνεις την κυρα αγκαζε, σκεφτουφωτος (γκουχου γκουχου) και βουρ για ανεμελιες.

+1

Μια καλη βαση, για παιχνιδι σε στυλ GT86, και μαλιστα ξεφουσκωτος, καιρου επιτρεποντος...
Σιγουρα θα προστεθουν και αρκετες δυνατοτητες αναβαθμισης, οχι μονο σε επιπεδο αναρτησης, αλλα και κινητηρα (βλεπε πχ Aγγλικη BBR με τοποθετηση turbo σε προηγουμενες γενιες...)

Αν παραλληλα διατηρηθει η τιμη του "μικρου" στα επιπεδα του απερχομενου, 23-25κ ευρω, και εφοσον ερθει επισημως με αντιστοιχη Ελληνικη υποστηριξη, θα προκειται για ενα φρεσκο πισωκινητο προσιτο εργαλειο, για τον εκαστοτε μερακλη της οδηγησης.
Άβαταρ μέλους
By JBT
Κίκιζας . έγραψε: και μαλιστα ξεφουσκωτος

Άβαταρ μέλους
By tsilis
#72376 Δεν ειναι GT86 αυτό , ευτυχώς !
Ειναι έξυπνοι και ευτυχώς δεν το έβαλαν οδηγικά απέναντι στο άλλο. Θα έχαναν κατα κράτος .Δεν γίνεται με ανοιχτό σασί να αντιμετωπίσεις το διαβήτη που πάει όπως το σκεφτείς, πριν σχεδόν το σκεφτείς!

Αντίθετα , τούτο ειναι κάτι άλλο, πιο ¨προσιτο¨ αν μπορώ να πω, λιγότερο ¨οπλο¨ στο δρόμο και περισσότερο συναίσθημα.
Γέρνει, βουτάει, στρίβει και αυτό όπως θες, αλλά με λιγότερο ¨πισταδικο¨ τροπο.

Αν μπορούσα θα τα αγόραζα και τα δυο! :iconcool: :innocent: :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#72692 ...στο μυαλο μου ειναι ο επικεφαλης δημοσιων σχεσεων της Mazda... :shifty:

"...Hidetoshi said they are prioritizing the use of a turbocharged motor..."

http://www.worldcarfans.com/11502028821 ... version-of

Toυρμπιστε τον 1,500αρη να γινει η επανασταση της πλατειας! :metalo: :yahoo: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Jorge_greek
#73338 δεν θυμάμαι που το διάβασα αλλά ένα κεφάλι μαζνταίος έλεγε ότι το μοντέλο με αυτό το μοτέρ έχουν σκοπό να το κρατήσουν καμιά 10αριά χρόνια οπότε παρότι είναι δαπανηρή η μελέτη για υπερτροφοδότηση ενός skyactiv κινητήρα είναι πολύ πιθανόν στο μέλλον να βγάλουν τέτοια έκδοση
Άβαταρ μέλους
By xenos
Jorge_greek έγραψε:δεν θυμάμαι που το διάβασα αλλά ένα κεφάλι μαζνταίος έλεγε ότι το μοντέλο με αυτό το μοτέρ έχουν σκοπό να το κρατήσουν καμιά 10αριά χρόνια οπότε παρότι είναι δαπανηρή η μελέτη για υπερτροφοδότηση ενός skyactiv κινητήρα είναι πολύ πιθανόν στο μέλλον να βγάλουν τέτοια έκδοση

Ναι, τα εγγόνια μας μπορεί να μας πάνε κάποτε βόλτα με ένα τέτοιο. :lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#77103 Τελικά αυτό τί είναι. Σκελετός από ΜΧ5 με εμφάνιση και κινητήρες Fiat ή φτάσαμε στο σημείο οι Ιταλοί να αντιγράφουν τους Ιάπωνες! Ω καιροί ω ήθη.....
Άβαταρ μέλους
By kacey
popolaros έγραψε:σκορπιες σκεψεις :

- 195/50/16 λάστιχο ===>> 600 ευρω, σιγουρα ομως πολυ καλυτερη λυση απο την 205/50/16.

?

kyr80 έγραψε:ΑΝ είναι αυτή η τιμή του(δηλαδή περίπου 22.000€), τότε θα υπερπουλήσει. Και θα γ@μίσει ακόμα περισσότερο τα μεταχειρισμένα nc.

λογικο το επιχειρημα, αλλα κατσε να το φερει καποιος στην Ελλαδα...