Προφανώς και είμαι κατά των διακρίσεων, γενικότερα και ειδικότερα.

Anonymous Founder έγραψε:Βρέχει πολύ Βρυξέλλες;Φυσικά όλα σχετικά είναι αλλά η εντύπωση που έχω είναι ότι από το Λονδίνο είναι και βροχερότερο* και δροσερότερο.
rx8_drifter έγραψε:Στο μυαλό μου αυτούς τους οργανισμούς τουλάχιστον για θέσεις engineering τους ειχα πολύ αξιοκρατικούς, ενδιαφέρον.
Chris έγραψε:rx8_drifter έγραψε:Στο μυαλό μου αυτούς τους οργανισμούς τουλάχιστον για θέσεις engineering τους ειχα πολύ αξιοκρατικούς, ενδιαφέρον.
Απο τα λιγα που εχω ακουσει για παρεμφερη οργανισμο, για να καλυφθει καποια θεση κοιτανε:
εσωτερικα -> contractors -> εξωτερικα με βαση την χωρα καταγωγης (ωστε η αναλογια υπαλληλων απο καθε χωρα να ακολουθει καπως τις υπογεγραμμενες συμβασεις με την καθε χωρα, πχ αναλογα τον πληθυσμο, τη συμμετοχη στο πατσετ κλπ)
harpymonk έγραψε:Εννοειται οτι σε αυτους τους οργανισμους (ΟΗΕ, κλπ.) η αξιοκρατία δεν υπαρχει. Ο Κιλομιτερ ειναι με συμβαση η οποια μπορει ανα πασα στιγμη και για οποιοδηποτε λογο να μην ανανεωθεί. Ειναι δε θαυμα που καταφερε να μπει εστω και ετσι.
Μετα απο αυτα ομως τα περι expat κομμενα, expat ειναι μια λεξη που ανακαλυψαν οι ασπροι για να μην τους λενε immigrants που ειναι οι μαυροι.
Απο κει και περα ως immigrant ειναι δυνατον να ζεις ετσι; Να μην εχεις καμμια επαφη με ντοπιους, να μην μιλας τη γλώσσα να εχεις τα παιδια σου κλεισμενα σε immigrant σχολεια. Τι μελλον θα εχουν αυτα τα παιδια; Και τι μελλον θα εχεις εσυ ως contractor; Πως μπορεις να μεγαλωσεις παιδια ετσι; Τα εξοδα τους μονο αυξανονται και η θεση contractor ειναι τουλαχιστον ανασφαλης. Η δε γυναικαι ειναι κλεισμενη σπιτι και μαγειρεευει ως χανουμι.
Τι να πω, η θα αλλαξεις για κατι καλυτερο (i.e. μονιμος και κατα τη γνωμη μου εκει που εισαι πιεζοντας τους) και θα ενσωματωθείς στην κοινωνία (ιδιαιτερα δυσκολο στην Αυστρια αν δεν μιλας τη διαλεκτο) η το μελλον διαχραφεται ως οχι ακριβως λαμπρο.
Αν δεν γινεται εκει κοιταξε να βρεις κατι αλλο μονιμο αλλου σε μια κοινωνια στην οποια μπορεις εσυ και η οικογενεια να ενσωματώθειτε για να εχετε μελλον, αλλιως πισω ψωροκώσταινα.
Τελος το μελλον του ιδιου του ΝΑΤΟ ειναι αμφιβολο οποτε κανόνισε.
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]