ΑΛΛΑ:
ένα αμάξι που έβαλες.
ΕΝΑ
ΜΟΝΟ
ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ
Σου εξασφαλίζει ατελείωτο σεξ
Αυτό
Με γεια.
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

markvag έγραψε:Εγώ θα ήμουν προς το i30, αλλά με μία υπέρβαση στο πάτσετ για την πιο ακριβή έκδοση (αν υπάρχει φυσικά η δυνατότητα). Τα 5 χρόνια εγγύηση και ο πλήρης εξοπλισμός σε συστήματα ασφαλείας δεν είναι και λίγα...
ΑΛΛΑ:
ένα αμάξι που έβαλες.
ΕΝΑ
ΜΟΝΟ
ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ
Σου εξασφαλίζει ατελείωτο σεξ
Αυτό
Με γεια.
saxon_747 έγραψε:
Γιατί να υπερβω το πατσετ για το i30 μωρέ; Η επόμενη έκδοση δεν παρέχει κάτι ουαου.
saxon_747 έγραψε:Το crossland τι φάση; Πως συνδέεται με σεξ; (Δε μου αρέσει πάντως)

markvag έγραψε:saxon_747 έγραψε:
Γιατί να υπερβω το πατσετ για το i30 μωρέ; Η επόμενη έκδοση δεν παρέχει κάτι ουαου.
Η επόμενη έχω φώτα λεντ και στη μεσαία σκάλα, όχι φουλ, αλλά πάντως είναι καλύτερα από τα αλογόνου. Αλλά ΟΚ, θα το δεχτώ.
saxon_747 έγραψε:Το crossland τι φάση; Πως συνδέεται με σεξ; (Δε μου αρέσει πάντως)
Γυναίκα + "Τζιπ" = LFE![]()
Το συγκεκριμένο είναι και πλούσια έκδοση, περίπου 3,5 αιώνες μπροστά σε σχέση με το Vitara. Εκτός αν θέλεις να κάνεις off roading, οπότε πας και παίρνεις ένα δικάμπινο Hilux (που έχει και μεγάλο πορτ μπαγκάζ + το ότι δεν σε απασχολεί η κίνηση - απλά τους πατάς) και ησυχάζεις.![]()
Υ.Γ.: Δεν σου αρέσει το σεξ ή το Crossland;;
saxon_747 έγραψε:Το bayon το είδα σήμερα που πήγα από hyundai. Δεν μου έκανε κλικ, προτιμώ hatchback τελικά.Κάθε χρόνο αυτό γίνεται για να πιάσουν στόχους, αλλά ειδικά φέτος μετά από πολλά χρόνια είναι έτσι τα πράγματα που μπορεί να είναι ρίσκο.
18170€ με το κλειδί στο χέρι το i30
Πολύ αυτοκινήτο για τα λεφτά του - τα έχει ολα, μου αρέσει κιόλας, από χώρους είναι ότι πρέπει.
Ο πωλητής λίγο πίεσε για άμεση παραγγελία, μου είπε ότι πιθανόν να ανέβουν οι τιμές , να μην υπάρχει διαθεσιμότητα κτλ. Παίζει το σενάριο ή απλά πιέζει;
(Οι νέες αφίξεις στο τελωνείο είναι 20/9 και 20/10 και παράδοση μετά από περίπου 10-15 μέρες.)
Υπάρχει περίπτωση Οκτώβριο, Νοέμβριο να βγει καμμία καλή προσφορά για επίτευξη στοχων και να κλαίμε; (Αν και χλωμό αφού ούτος η άλλως οι πωλήσεις πάνε καλά)
saxon_747 έγραψε:
Η γυναίκα δεν παραμυθιαζεται με τζιπ, είναι ερωτευμένη με το 107 της.

Asimov έγραψε:
Κάθε χρόνο αυτό γίνεται για να πιάσουν στόχους, αλλά ειδικά φέτος μετά από πολλά χρόνια είναι έτσι τα πράγματα που μπορεί να είναι ρίσκο.
Πριν αποφασίσεις οριστικά, επιμένω να δεις και το Kamiq, ειδικά επειδή είπες ότι προτιμάς hatchback...
markvag έγραψε:Το ceed δεν υπάρχει, περιμένουν το νέο μοντέλο. Αντ' αυτού, υπάρχει το xceed το οποίο είναι crossover (?) και πανάκριβο γι'αυτό που είναι.saxon_747 έγραψε:
Η γυναίκα δεν παραμυθιαζεται με τζιπ, είναι ερωτευμένη με το 107 της.
![]()
![]()
Με γεια το Hyundai τότε! Δες και το αντίστοιχο ΚΙΑ αν θέλεις, μήπως σου αρέσει πιο πολύ...
saxon_747 έγραψε:Δεν ισχύει το ποσό αυτό. Το Ambition δεν έχει κάτι λιγότερο από την έκδοση που κοιτάς σε i30. Πάρε προσφορά.Asimov έγραψε:
Κάθε χρόνο αυτό γίνεται για να πιάσουν στόχους, αλλά ειδικά φέτος μετά από πολλά χρόνια είναι έτσι τα πράγματα που μπορεί να είναι ρίσκο.
Πριν αποφασίσεις οριστικά, επιμένω να δεις και το Kamiq, ειδικά επειδή είπες ότι προτιμάς hatchback...
Βρε asimov, μου αρέσει το kamiq (σήμερα το έβλεπα όλη μέρα σε ένα ωραίο μπλε μεταλλικό - είχε παρκάρει μπροστά στο μαγαζί) αλλά αν πάω σε ίδιο εξοπλισμό με το i30, δίνω 3-4k παραπάνω. Και θα έχω και 3 χρόνια λιγότερη εγγύηση. (Έχω και μια φοβία με τα vw κτλ, λόγω εμπειρίας...)
Asimov έγραψε:saxon_747 έγραψε:Δεν ισχύει το ποσό αυτό. Το Ambition δεν έχει κάτι λιγότερο από την έκδοση που κοιτάς σε i30. Πάρε προσφορά.Asimov έγραψε:
Βρε asimov, μου αρέσει το kamiq (σήμερα το έβλεπα όλη μέρα σε ένα ωραίο μπλε μεταλλικό - είχε παρκάρει μπροστά στο μαγαζί) αλλά αν πάω σε ίδιο εξοπλισμό με το i30, δίνω 3-4k παραπάνω. Και θα έχω και 3 χρόνια λιγότερη εγγύηση. (Έχω και μια φοβία με τα vw κτλ, λόγω εμπειρίας...)
Την επέκταση εγγύησης την δίνουν δώρο.
Μόνο αυτό για τα vag είναι ένα θέμα.
Σχολίασε κανείς το καραγκιοζιλίκι του τελευταίου […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]