Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By markvag
#719565 Εγώ θα ήμουν προς το i30, αλλά με μία υπέρβαση στο πάτσετ για την πιο ακριβή έκδοση (αν υπάρχει φυσικά η δυνατότητα). Τα 5 χρόνια εγγύηση και ο πλήρης εξοπλισμός σε συστήματα ασφαλείας δεν είναι και λίγα...

ΑΛΛΑ:

ένα αμάξι που έβαλες.

ΕΝΑ

ΜΟΝΟ

ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ

Σου εξασφαλίζει ατελείωτο σεξ

Αυτό

Με γεια.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
markvag έγραψε:Εγώ θα ήμουν προς το i30, αλλά με μία υπέρβαση στο πάτσετ για την πιο ακριβή έκδοση (αν υπάρχει φυσικά η δυνατότητα). Τα 5 χρόνια εγγύηση και ο πλήρης εξοπλισμός σε συστήματα ασφαλείας δεν είναι και λίγα...

ΑΛΛΑ:

ένα αμάξι που έβαλες.

ΕΝΑ

ΜΟΝΟ

ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ

Σου εξασφαλίζει ατελείωτο σεξ

Αυτό

Με γεια.

Γιατί να υπερβω το πατσετ για το i30 μωρέ; Η επόμενη έκδοση δεν παρέχει κάτι ουαου.

Το crossland τι φάση; Πως συνδέεται με σεξ; (Δε μου αρέσει πάντως)
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#719568 Τζουκ έχει πει κανένας;
Εξωτερικά τουλάχιστον πολύ ωραίο.
Άβαταρ μέλους
By markvag
saxon_747 έγραψε:
Γιατί να υπερβω το πατσετ για το i30 μωρέ; Η επόμενη έκδοση δεν παρέχει κάτι ουαου.

Η επόμενη έχω φώτα λεντ και στη μεσαία σκάλα, όχι φουλ, αλλά πάντως είναι καλύτερα από τα αλογόνου. Αλλά ΟΚ, θα το δεχτώ. :shifty:

saxon_747 έγραψε:Το crossland τι φάση; Πως συνδέεται με σεξ; (Δε μου αρέσει πάντως)

Γυναίκα + "Τζιπ" = LFE :rtfm: :rtfm:

Το συγκεκριμένο είναι και πλούσια έκδοση, περίπου 3,5 αιώνες μπροστά σε σχέση με το Vitara. Εκτός αν θέλεις να κάνεις off roading, οπότε πας και παίρνεις ένα δικάμπινο Hilux (που έχει και μεγάλο πορτ μπαγκάζ + το ότι δεν σε απασχολεί η κίνηση - απλά τους πατάς) και ησυχάζεις. :rtfm:

Υ.Γ.: Δεν σου αρέσει το σεξ ή το Crossland;; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
markvag έγραψε:
saxon_747 έγραψε:

Η επόμενη έχω φώτα λεντ και στη μεσαία σκάλα, όχι φουλ, αλλά πάντως είναι καλύτερα από τα αλογόνου. Αλλά ΟΚ, θα το δεχτώ. :shifty:

saxon_747 έγραψε:Το crossland τι φάση; Πως συνδέεται με σεξ; (Δε μου αρέσει πάντως)

Γυναίκα + "Τζιπ" = LFE :rtfm: :rtfm:

Το συγκεκριμένο είναι και πλούσια έκδοση, περίπου 3,5 αιώνες μπροστά σε σχέση με το Vitara. Εκτός αν θέλεις να κάνεις off roading, οπότε πας και παίρνεις ένα δικάμπινο Hilux (που έχει και μεγάλο πορτ μπαγκάζ + το ότι δεν σε απασχολεί η κίνηση - απλά τους πατάς) και ησυχάζεις. :rtfm:

Υ.Γ.: Δεν σου αρέσει το σεξ ή το Crossland;; :hmmm:

Η γυναίκα δεν παραμυθιαζεται με τζιπ, είναι ερωτευμένη με το 107 της.

Οι άλλες γυναίκες, όπως και το crossland, δε με ενδιαφέρουν. Εκτός δρόμου εδώ και χρόνια δεν.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#719589 Το bayon το είδα σήμερα που πήγα από hyundai. Δεν μου έκανε κλικ, προτιμώ hatchback τελικά.

18170€ με το κλειδί στο χέρι το i30

Πολύ αυτοκινήτο για τα λεφτά του - τα έχει ολα, μου αρέσει κιόλας, από χώρους είναι ότι πρέπει.

Ο πωλητής λίγο πίεσε για άμεση παραγγελία, μου είπε ότι πιθανόν να ανέβουν οι τιμές , να μην υπάρχει διαθεσιμότητα κτλ. Παίζει το σενάριο ή απλά πιέζει;

(Οι νέες αφίξεις στο τελωνείο είναι 20/9 και 20/10 και παράδοση μετά από περίπου 10-15 μέρες.)

Υπάρχει περίπτωση Οκτώβριο, Νοέμβριο να βγει καμμία καλή προσφορά για επίτευξη στοχων και να κλαίμε; (Αν και χλωμό αφού ούτος η άλλως οι πωλήσεις πάνε καλά)
Άβαταρ μέλους
By Asimov
saxon_747 έγραψε:Το bayon το είδα σήμερα που πήγα από hyundai. Δεν μου έκανε κλικ, προτιμώ hatchback τελικά.

18170€ με το κλειδί στο χέρι το i30

Πολύ αυτοκινήτο για τα λεφτά του - τα έχει ολα, μου αρέσει κιόλας, από χώρους είναι ότι πρέπει.

Ο πωλητής λίγο πίεσε για άμεση παραγγελία, μου είπε ότι πιθανόν να ανέβουν οι τιμές , να μην υπάρχει διαθεσιμότητα κτλ. Παίζει το σενάριο ή απλά πιέζει;

(Οι νέες αφίξεις στο τελωνείο είναι 20/9 και 20/10 και παράδοση μετά από περίπου 10-15 μέρες.)

Υπάρχει περίπτωση Οκτώβριο, Νοέμβριο να βγει καμμία καλή προσφορά για επίτευξη στοχων και να κλαίμε; (Αν και χλωμό αφού ούτος η άλλως οι πωλήσεις πάνε καλά)
Κάθε χρόνο αυτό γίνεται για να πιάσουν στόχους, αλλά ειδικά φέτος μετά από πολλά χρόνια είναι έτσι τα πράγματα που μπορεί να είναι ρίσκο.
Πριν αποφασίσεις οριστικά, επιμένω να δεις και το Kamiq, ειδικά επειδή είπες ότι προτιμάς hatchback...
Άβαταρ μέλους
By markvag
saxon_747 έγραψε:

:s_omg :s_omg

Με γεια το Hyundai τότε! Δες και το αντίστοιχο ΚΙΑ αν θέλεις, μήπως σου αρέσει πιο πολύ...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Asimov έγραψε:
Κάθε χρόνο αυτό γίνεται για να πιάσουν στόχους, αλλά ειδικά φέτος μετά από πολλά χρόνια είναι έτσι τα πράγματα που μπορεί να είναι ρίσκο.

Πριν αποφασίσεις οριστικά, επιμένω να δεις και το Kamiq, ειδικά επειδή είπες ότι προτιμάς hatchback...

Βρε asimov, μου αρέσει το kamiq (σήμερα το έβλεπα όλη μέρα σε ένα ωραίο μπλε μεταλλικό - είχε παρκάρει μπροστά στο μαγαζί) αλλά αν πάω σε ίδιο εξοπλισμό με το i30, δίνω 3-4k παραπάνω. Και θα έχω και 3 χρόνια λιγότερη εγγύηση. (Έχω και μια φοβία με τα vw κτλ, λόγω εμπειρίας...)
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
markvag έγραψε:
saxon_747 έγραψε:

:s_omg :s_omg

Με γεια το Hyundai τότε! Δες και το αντίστοιχο ΚΙΑ αν θέλεις, μήπως σου αρέσει πιο πολύ...
Το ceed δεν υπάρχει, περιμένουν το νέο μοντέλο. Αντ' αυτού, υπάρχει το xceed το οποίο είναι crossover (?) και πανάκριβο γι'αυτό που είναι.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
saxon_747 έγραψε:
Asimov έγραψε:

Βρε asimov, μου αρέσει το kamiq (σήμερα το έβλεπα όλη μέρα σε ένα ωραίο μπλε μεταλλικό - είχε παρκάρει μπροστά στο μαγαζί) αλλά αν πάω σε ίδιο εξοπλισμό με το i30, δίνω 3-4k παραπάνω. Και θα έχω και 3 χρόνια λιγότερη εγγύηση. (Έχω και μια φοβία με τα vw κτλ, λόγω εμπειρίας...)
Δεν ισχύει το ποσό αυτό. Το Ambition δεν έχει κάτι λιγότερο από την έκδοση που κοιτάς σε i30. Πάρε προσφορά.
Την επέκταση εγγύησης την δίνουν δώρο.
Μόνο αυτό για τα vag είναι ένα θέμα.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Asimov έγραψε:
saxon_747 έγραψε:
Asimov έγραψε:

Δεν ισχύει το ποσό αυτό. Το Ambition δεν έχει κάτι λιγότερο από την έκδοση που κοιτάς σε i30. Πάρε προσφορά.
Την επέκταση εγγύησης την δίνουν δώρο.
Μόνο αυτό για τα vag είναι ένα θέμα.

Παίζω με το Configurator.

Η έκδοση ambition 1.0 110PS σε Titan Blue + αισθητήρες παρκαρίσματος βγαίνει 20.513 €. Βάλε και 400 euros για PDI, πινακίδες, τέλη κτλ, πάμε στα 21000. Τεσπα, πάτησα το κουμπάκι που λέει "Ζητήστε προσφορά" και περιμένω να επικοινωνήσει ο Κατάκης. Δε χάνω κάτι...

Υ.Γ. Θα μπορούσα να επιλέξω απλό χρώμα (energy blue) και να αφαιρέσω αισθητήρες. (Κρίμα δεν είναι;)
Παμε στα 19100
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#719605 Άσε το configurator.
Περίμενε την προσφορά (και στείλε και σε άλλους dealers)