axel12p έγραψε:Μία ο Πάπας και μία ο Παπαγεωργόπουλος όταν ήταν Δήμαρχος Θεσσαλονίκης
Τι κάνει αυτή η ψυχή, έχει κάνει κανά αίτημα για αποφυλάκα ή μπα;
axel12p έγραψε:Μία ο Πάπας και μία ο Παπαγεωργόπουλος όταν ήταν Δήμαρχος Θεσσαλονίκης
Ελεύθερος αφέθηκε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος μετά τις δύο πρόσφατες απορριπτικές αποφάσεις του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών επανήλθε κάνοντας χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου και πέτυχε την υφ' όρων απόλυσή του με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.
Υπενθυμίζεται ότι πρωτόδικα ο πρώην δήμαρχος είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για την υπόθεση αυτή με το νόμο 1608 περί καταχραστών του Δημοσίου.
Εκμεταλλευόμενος τα ευεργετήματα του νόμου Παρασκευόπουλου, ο καταδικασμένος για την πολύκροτη υπόθεση της υπεξαίρεσης 17,9 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία του δήμου του, βγήκε από τη φυλακή έχοντας εκτίσει το 1/5 της ποινής 12 ετών (2 χρόνια και 5 μήνες) που του επεβλήθη και παρουσιάζοντας ποσοστό αναπηρίας 67% λόγω... καρδιοπάθειας και 35% λόγω ψυχολογικών προβλημάτων.

) αν θα ήταν τρυπάκι ή τρυπάρα, δίχως πάτο κιόλας
Eliaskat έγραψε:
Δράμα κατασταση....

edmond έγραψε:
Στα δικά μου μάτια δείχνει μνάρα.
Είχα μπεί μάλιστα σε τρυπάκι για μια 1750 TBi, ωστώσο δεν ήμουν σίγουρος(καθόλου όμως) αν θα ήταν τρυπάκι ή τρυπάρα, δίχως πάτο κιόλας



https://x.com/miss_magagul/status/211698615836624[…]
F1 WORLD CHAMPION 2026 https://x.com/F1/status/21[…]
Γατάκι τζι. Όταν τα έγραφε αυτά ο σειζμικ στο 4τφ[…]