Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#717015 αιμοβορο τονε κοβω.Προσεχε! :lol:

κουκλι! :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#717037
NiTse έγραψε:Να δούμε πως θα κοιμηθούμε απόψε :-)



Κρατήστε χαρακτήρα. Θα σας δοκιμάσει στα άκρα. ΜΗΝ την ανεβάσετε στο κρεβάτι σας για ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο. Εκτός αν το θέλετε, αλλά δεν υπάρχει το μία φορά. Μία φορά για τα σκυλιά=δικαίωμα για πάντα.
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#717038 Κοιμήθηκε από τις εννιά μισή μέχρι τις έντεκα και τώρα ξανάρχισε τις βόλτες. Την έχω αποκλείσει πρόχειρα στο μισό σαλόνι μαζί με το crate και το νερό. Φαντάζομαι δεν την κλείνω στο crate ή όχι. Λέω να την αφήσουμε έτσι και να αποσυρθούμε δοκιμαστικά. Θα την ξαναπάρει ο ύπνος εεεεεεε;;; :-)

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#717040 Το'χει μάθει το crate ή είναι πρώτη φορά; Τι σας είπε ο προηγούμενος κάτοχος;
Αν είναι πρώτη φορά μην το κλείσεις όλη νύχτα !
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#717042 Όχι δεν νομίζω να το έχει μάθει. Η προηγούμενη την κράτησε μόνο για μια εβδομαδα και σίγουρα δεν είχε. Και μένα μου φαίνεται πολύ βαρύ να μείνει μέσα. Τώρα πριν πέντε λεπτά ξαναμπήκε μέσα μόνη της και κοιμήθηκε. Θα της αφήσω το μισό σαλόνι και θα δω πως θα πάει.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#717083 Καλό θα ήταν να κάνει μερικά μαθήματα με εκπαιδευτή τώρα που είναι μικρή θα τα αφομοίωσει εύκολα και θα σας κάνει και τη ζωή μελλοντικά ευκολότερη
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#717256 Εμάς την πρώτη ημέρα μάλλον ήταν αρκετά υποτονική λόγω αλλαγής περιβάλλοντος, σήμερα ζωηρεψε αρκετά. Την πάνα για κατούρημα μπορώ να πω την έμαθε αρκετά καλά 8/10 εντός στόχου, στα κακά δεν μπορούμε να την πιάσουμε με τίποτα, καταλαβαίνουμε πότε περίπου αλλά όχι ακριβώς. Έχει τρομακτική αδυναμία στο κάλυμμα του καναπέ. Το αυτοσχέδιο διαχωριστικό στο σαλόνι το πέρασε άνετα το δεύτερο βράδυ και ήρθε στην κρεβατοκάμαρα οπότε μάλλον απόψε θα την αφήσω ελεύθερη στη σαλοκουζινα. Α και κοιμάται αρκετά μέσα στην ημέρα μισαωρα και λίγο παραπάνω, αλλά το βράδυ ξυπνάει δύο τρεις φορές.

< Note >