- 04 Ιούλ 2021, 09:57
Corto Maltese έγραψε:Να ρωτήσω κάτι; Τί ακριβώς κάνει απίστευτη την επιτυχία του Ράσελ; Πως ξέρουμε ότι η Γουΐλιαμς είναι τόσο αίσχος; H περσινή τους φόρμα; Η διαφορά από τον μετριότατο Λατίφι; Τί;
Ακριβως αυτο λεμε ρε φιλε τοσο καιρο... Οπως σωστα ειπες, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ποσο καλη ειναι η Γουλιαμς ουτε η Μερσεντες ουτε κανενα μονοθεσιο". Μπορει να οδηγουμε εμεις οι 2 τις 2 Μερσεντες και να τερματιζουμε συνεχεια τελευταιοι. Αν δεν ξερουν οι υπολοιποι οτι ειμαστε 2 ασχετοι, τοσα χρονια θα λεγανε "χρεπι η Μερσεντες, τελευταια τερματιζει". Οσο τρεχουμε εμεις σαν ομοσταβλοι Κορτο μου, μου εχεις κανει τα τελευταια 3 χρονια ενα 60-0 σκορ. Ενω ολοι λενε "χρεπι η Μερσεντες" επισης ολοι λενε "βγαζει ματια ο Κορτο, 60-0 του εχει κανει του ομοσταβλου". Ερχεται την επομενη χρονια ο Λουης και χτυπαει τιτλο με το ιδιο μονοθεσιο. Αυτοματα ολοι καταλαβαινουμε οτι το μονοθεσιο ειχε δυνατοτητες για νικες. Και φυσικα βγαινει νεο συμπερασμα οτι τελικα κι εσυ που περσι "πετουσες" εισαι τελικα λιγος μπροστα στο Λουη...
Οσο για το "μετριο Λατιφι" να ξερεις οτι εχει κι αλλους μετριους στο γκριντ. ΚΑΝΕΝΑΣ ομως δεν εχασε 100 συνεχομενες φορες απο τον ομοσταβλο του, ουτε εφαγε τοσο τεραστιες διαφορες.
Ομοιως με οσους μας εντυπωσιαζουν ολα αυτα τα χρονια. Γιατι λεμε για Νορρις και Γκασλυ φετος? Γιατι τερματιζουν μεσα στην 6αδα? ΟΧΙ. Γιατι οι ομοσταβλοι τους τερματιζουν εκτος δεκαδας και τρωνε μισο δευτερολεπτο ταριφα. Αν δηλαδη βλεπαμε φετος τους Νορρις/Ρικ/Γκασλυ/Τσουνοντα να τερματιζουν συνεχεια μεταξυ τους εναλλαξ στις θεσεις 5-8 σε ολο το πρωταθλημα, κανενας δε θα μιλουσε για Νορρις και Γκασλυ. Ολοι θα λεγαμε "καλες φετος οι ΜκΛαρεν-Αλφα Ταουρι, μπεστ οφ δε ρεστ αφου τερματιζουν συνεχεια πισω απο τις Ρεντ Μπουλ/Μερσεντες"
ΟΛΟΙ το ιδιο συστημα χρησιμοποιουμε στην ουσια. Μας εντυπωσιαζει αυτος που ριχνει τεραστιες διαφορες στον ομοσταβλο του. Και για οσο καλυτερο εχουμε το χαμενο στο μυαλο μας, τοσο περισσοτερο μας εντυπωσιαζει ο κερδισμενος.
Απλα εγω ξερω οτι αυτο με εντυπωσιαζει και με βοηθαει να βγαλω συμπερασματα. Η διαφορα αναμεσα στους ομοσταβλους με το ΙΔΙΟ μονοθεσιο.
Ολοι οι αλλοι που λενε οτι πετανε φετος οι Γκασλυ/Νορρις, πως το λενε? Με το ματι βλεπουν οτι στριβουν καλυτερα το εργαλλλειο οι πιτσιρικαδες?