- 30 Ιουν 2021, 18:42
g8777 έγραψε:dimviii έγραψε:George_Prix έγραψε:
Σε περιπτωση που δε μπορεις να ξερεις εκ των προτερων την εταιρια που πιανει καλυτερα, ο νομος των πιθανοτητων λεει οτι αυτη θα ειναι η Κοσμοτε!
αλλαξαν τα εταιρικα απο κοσμοτε σε βονταφον.Απλα μπουρδελο η βονταφον απο σημα,τσεκαρισμενη σε Ηπειρο,Μυτιληνη,Κρητη.
Ανυποφερη πλεον, dropped calls, blind spots , μικροφωνισμοι, μικροδιακοπες κατα την διαρκεια της κλησης. 
ρε δε παλευεται λεμε.Με παιρνουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ πελατες και μου λενε δεν το σηκωνεις,δεν μπορω να σε πιασω κλπ.
Μου ερχετε μηνυμα για χαμενη κληση μετα απο 2 ωρες.Μου λενε οτι ακουγομαι με διακοπες,αλλοι μου λενε ακουγεσαι σα ρομποτ η φωνη.
Ειμαι Κρητη και προσπαθουσα να μιλησω με την εταιρια που ειχα νοικιασει το αυτοκινητο,οδηγωντας απο Χανια μεχρι Ρεθυμνο πανω στο Βοακ.17 κλησεις μετρημενες,σε ολες προβλημα.Δεν με ακουγαν.
Στο ιδιο ξενοδοχειο στη Μυτιληνη που παω 7 χρονια,πανω στη παραλια απο τη πολη προς αεροδρομιο,διπλα στη θαλασσα δεν εχει σημα,βγαινει εκτος δικτιου,ψαχνεις χειροκινητα και δεν βρισκει καν βονταφον gr.
Tα ιδια τωρα που ειμαι στη Κρητη.Στο ιδιο ξενοδοχειο που παω παντα δεν εχει σημα,ακι ειμαι σε ευθεια στα 700 μετρα απο το αεροδρομιο.Για να παραγγειλω φαγητο παιρνω απο το σταθερο στο ξενοδοχειο,μπας και καταλαβουν οι ανθρωποι τι τους λεω.
Τοσο μπουρδελο ρε συ?
Τι κανεις σε αυτη τη περιπτωση που εχουν υπογραψει 2 ετη συμβολαιο?
'It has the interior ambience of a tupperware container and the exterior design flair of an Adidas tracksuit. However this is all hiding a godly powertrain - no other car can extract grip from a surface quite like an Evo.'