Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
dimviii έγραψε:
George_Prix έγραψε:
Σε περιπτωση που δε μπορεις να ξερεις εκ των προτερων την εταιρια που πιανει καλυτερα, ο νομος των πιθανοτητων λεει οτι αυτη θα ειναι η Κοσμοτε!

αλλαξαν τα εταιρικα απο κοσμοτε σε βονταφον.Απλα μπουρδελο η βονταφον απο σημα,τσεκαρισμενη σε Ηπειρο,Μυτιληνη,Κρητη.

:s_thumbsup :s_thumbsup :s_thumbsup :s_thumbsup

Ανυποφερη πλεον, dropped calls, blind spots , μικροφωνισμοι, μικροδιακοπες κατα την διαρκεια της κλησης. :x
Άβαταρ μέλους
By dimviii
g8777 έγραψε:
dimviii έγραψε:
George_Prix έγραψε:
Σε περιπτωση που δε μπορεις να ξερεις εκ των προτερων την εταιρια που πιανει καλυτερα, ο νομος των πιθανοτητων λεει οτι αυτη θα ειναι η Κοσμοτε!

αλλαξαν τα εταιρικα απο κοσμοτε σε βονταφον.Απλα μπουρδελο η βονταφον απο σημα,τσεκαρισμενη σε Ηπειρο,Μυτιληνη,Κρητη.

:s_thumbsup :s_thumbsup :s_thumbsup :s_thumbsup

Ανυποφερη πλεον, dropped calls, blind spots , μικροφωνισμοι, μικροδιακοπες κατα την διαρκεια της κλησης. :x

ρε δε παλευεται λεμε.Με παιρνουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ πελατες και μου λενε δεν το σηκωνεις,δεν μπορω να σε πιασω κλπ.
Μου ερχετε μηνυμα για χαμενη κληση μετα απο 2 ωρες.Μου λενε οτι ακουγομαι με διακοπες,αλλοι μου λενε ακουγεσαι σα ρομποτ η φωνη.
Ειμαι Κρητη και προσπαθουσα να μιλησω με την εταιρια που ειχα νοικιασει το αυτοκινητο,οδηγωντας απο Χανια μεχρι Ρεθυμνο πανω στο Βοακ.17 κλησεις μετρημενες,σε ολες προβλημα.Δεν με ακουγαν.
Στο ιδιο ξενοδοχειο στη Μυτιληνη που παω 7 χρονια,πανω στη παραλια απο τη πολη προς αεροδρομιο,διπλα στη θαλασσα δεν εχει σημα,βγαινει εκτος δικτιου,ψαχνεις χειροκινητα και δεν βρισκει καν βονταφον gr.
Tα ιδια τωρα που ειμαι στη Κρητη.Στο ιδιο ξενοδοχειο που παω παντα δεν εχει σημα,ακι ειμαι σε ευθεια στα 700 μετρα απο το αεροδρομιο.Για να παραγγειλω φαγητο παιρνω απο το σταθερο στο ξενοδοχειο,μπας και καταλαβουν οι ανθρωποι τι τους λεω.
Τοσο μπουρδελο ρε συ?
Τι κανεις σε αυτη τη περιπτωση που εχουν υπογραψει 2 ετη συμβολαιο?
Άβαταρ μέλους
By markvag
#715641 Τελευταία κάναμε δοκιμές στη δουλειά για να αλλάξουμε τα κινητά (τα είχαμε Cosmote). Δοκιμάσαμε Wind, πάτος το σήμα (στην κουζίνα του σπιτιού μου - 6ος όροφος χωρίς πολυκατοικίες γύρω γύρω, μέσα στη Δράμα - η Cosmote φουλ σήμα, η Wind μηδέν :lol: δύο κάρτες στο κινητό μου). Δοκιμάσαμε Vodafone, πάνω κάτω στα ίδια με την Cosmote, σε ένα λατομείο που δεν είχε σήμα η Cosmote είχε φουλ η Vodafone, αλλού ήταν ανάποδο.

Εν τέλει, παραμείναμε Cosmote γιατί μας έριξε στα τάρταρα τις τιμές (σε σημείο η Wind να είναι η ακριβότερη με σημαντική διαφορά).

Πάντως, βλέπω πως και οι τρεις εταιρείες έχουν βγει προς άγρα πελατών και ξεβρακώνονται στις τιμές.

Εκεί που πλέον υστερεί όμως η Cosmote είναι στη γενικότερη συνεννόηση - εξυπηρέτηση. Φάγαμε 1,5 μήνες για να τους πείσουμε να μας κάνουν μία αλλαγή στο δίκτυο εκτός ωραρίου (10 λεπτά υπόθεση εντωμεταξύ)...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#715665 Δεν ξέρω τι λήψη θα έχει, με ενδιαφέρει η περιοχή Λούτσας (Αρτέμιδα) Αττικής αν κάποιος ξέρει, ίσως και λίγο χωριό νότια της Καρύστου (θα ρωτήσω συγγενείς για εκεί).
Επίσης είδα ότι με την αγγλική data sim που έχουμε της smarty μας επιτρέπει μέχρι 12 GB σε roaming. Άρα μάλλον ξεκινάμε με αυτήν (ίσως πάρω κι άλλη μία να τρέχει παράλληλα) και μετά αν χρειαστεί ελληνική.
Η Cosmote δίνει με 10 Ευρώ απεριοριστα δεδομένα για ένα μηνα, μπορεί να σε βολέψει.
Αυτή η προσφορά είναι πολύ καλή αρκεί να την βρεις. Μήπως ισχύει για σένα που είσαι πελάτης και έχεις ήδη πακέτο δικό τους και είναι σαν πρόσθετο;
Εγώ θέλω απλά μια κάρτα sim σαν δεύτερη. Και δεν βρίσκω κάτι τέτοιο, λέει για 10GB 29€ Gigamax, αλλού 12,9 για 10GB και 18,9 για 20GB, 34,9 για 40GB. Δεν βγάζω άκρη αν όλα αυτά είναι πρόσθετα σε υπάρχουσα κάρτα/πακέτο ή αν είναι σκέτη sim.
Άβαταρ μέλους
By bill33
sknipper έγραψε:Δεν ξέρω τι λήψη θα έχει, με ενδιαφέρει η περιοχή Λούτσας (Αρτέμιδα) Αττικής αν κάποιος ξέρει, ίσως και λίγο χωριό νότια της Καρύστου (θα ρωτήσω συγγενείς για εκεί).
Επίσης είδα ότι με την αγγλική data sim που έχουμε της smarty μας επιτρέπει μέχρι 12 GB σε roaming. Άρα μάλλον ξεκινάμε με αυτήν (ίσως πάρω κι άλλη μία να τρέχει παράλληλα) και μετά αν χρειαστεί ελληνική.
Η Cosmote δίνει με 10 Ευρώ απεριοριστα δεδομένα για ένα μηνα, μπορεί να σε βολέψει.
Αυτή η προσφορά είναι πολύ καλή αρκεί να την βρεις. Μήπως ισχύει για σένα που είσαι πελάτης και έχεις ήδη πακέτο δικό τους και είναι σαν πρόσθετο;
Εγώ θέλω απλά μια κάρτα sim σαν δεύτερη. Και δεν βρίσκω κάτι τέτοιο, λέει για 10GB 29€ Gigamax, αλλού 12,9 για 10GB και 18,9 για 20GB, 34,9 για 40GB. Δεν βγάζω άκρη αν όλα αυτά είναι πρόσθετα σε υπάρχουσα κάρτα/πακέτο ή αν είναι σκέτη sim.

Δοκίμασε με την smarty να δεις τι κάνει και σε ποιο δίκτυο συνδέεται εντός Ελλάδας,λογικά μπορείς να αλλάξεις απο το ένα στο άλλο.
Το πακετο της vodafone και της cosmote είναι για το καλοκαίρι https://www.whatsup.gr/paketa/paketa-in ... -kalokairi

https://www.vodafonecu.gr/paketa/inner/Summer-Offer/
Άβαταρ μέλους
By GTS
sknipper έγραψε:Αυτή η προσφορά είναι πολύ καλή αρκεί να την βρεις. Μήπως ισχύει για σένα που είσαι πελάτης και έχεις ήδη πακέτο δικό τους και είναι σαν πρόσθετο;

Για ολους ειναι. Μην μπερδευεις με την κατασταση στο ΗΒ. Ελλαδα οι προσφορες στα GB ειναι εποχιακες (καλοκαιρι, γιορτες). Πας σε ενα καταστημα Cosmote αγοραζεις μια frog SIM, την βαζεις στο κινητο, κατεβαζεις την εφαρμογη, ενεργοποιεις την εφαρμογη με SMS στο κινητο σου, βαζεις χρηματα με μια χρεωστικη καρτα μεσω της εφαρμογης και εισαι good to go. Οι προσφορες ειναι ολες στην εφαρμογη.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#715673 Ειχα ενα μπελα πριν 2-3 χρονια. Το ολλανδικο μου συμβολαιο στην Ελλαδα συνδεοταν σε wind. Οταν το εβαζα χειροκινητα σε cosmote ή voda, δεν με αφηνε να συνδεθω στο ιντερνετ, ή δεν αφηνε καν κλησεις. H wind για μενα ειναι η χειροτερη, ειδικα στα μερη που επισκεπτομαι στην Ελλαδα ειναι χαλια. Καποια στιγμη που βρεθηκα σε ενα τριτο υπογειο και η wind δεν επιανε καν, εβαλα χειροκινητα cosmote και δουλεψε με 4g και ολα. Απο τοτε δουλευει κανονικα, οποτε ερχομαι, μπαινει μονο του σε cosmote 4g :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By babakos
dimviii έγραψε:
babakos έγραψε:Η Cosmote δίνει με 10 Ευρώ απεριοριστα δεδομένα για ένα μηνα, μπορεί να σε βολέψει.

link? περσυ (και οχι μονο) πρεπει να εδωσα πανω απο 60-70 ευρω για να εχω ιντερνετ στις διακοπες.

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/ep ... ernet.html
Άβαταρ μέλους
By sknipper
mirage έγραψε:Επιτρέπει hotspot η smarty οταν είσαι σε roaming?
Λέει ναι και σαν fair use policy δίνει όριο 12GB όταν κάνει roaming. Βέβαια δεν ξεκαθαρίζει αν τα 12 είναι για το unlimited πακέτο ή ισχύει και για αυτό των 30GB (με 10 λίρες).
Θα δοκιμαστεί και θα μάθουμε.
Άβαταρ μέλους
By Ove20
#715807 Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα. Προσπαθώ να βάλω custom ήχο ειδοποίησης στο Viber και ενώ στην αρχή χτυπάει με αυτό μετά ξαναπάει στον default ήχο. Έχει βρει κάποιος λύση σε αυτό;
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#717440 Θέλω να βάλω κάρτες sim σε δυο παλιά κινητά, για να τα δώσω στα παιδιά να μπορούμε να επικοινωνούμε στην κατασκήνωση (μόνο ομιλία, data εντελώς αδιάφορο). Έχει κανένας που έχει ασχοληθεί πρόσφατα καμία πρόταση;
Άβαταρ μέλους
By mirage
#717450 Προσωπική άποψη μην το κάνεις. Ελπίζω να το απαγορευει και η κατασκήνωση.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#717459 Μπορώ να φανταστώ τους λόγους. Κι εγώ αρνητικός είμαι γενικά.
Ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να τους δώσω κινητό είναι για να μην χρησιμοποιούν τα καρτοτηλέφωνα που θα χρησιμοποιεί όλη η κατασκήνωση (ο μικρός δε είναι ικανός να γλύφει και το ακουστικό την ώρα που μας μιλάει). Ίσως γι αυτό και η κατασκήνωση όχι μόνο δεν το απαγορεύει, το ενθαρρύνει κιόλας.