Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
20%
1
10%
1
10%
0
N/A
1
10%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
10%
3
30%
1
10%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Με θεους κα δαιμονες τα βαζει ο Μαξαρος φετος Γκεακο, με το φορτηγο του, την ομαδα του, το απολυτο φαβορι LH, αποδιδει τοσο πανω απο τις δυναμεις του που εφτασε μεχρι εδω η χεριλα και η ποδαριλα του. Ουτε στα πιο τρελλα ονειρα των φιλων του αθληματος δεν θα εχει ξανασυμβει τετοιο οδηγικο επος αν μια στο τρισεκατομμυριο σηκωσει κουπα φετος. Blessed.

Ενας ενας οι στοχοι Τζι μου.

1) Ο πρωτος στοχος του καθε οδηγου ειναι να κερδισει τον ομοσταβλο του ωστε να αποδειξει οτι το ξεζουμισε (το 99.8777% που λενε οσοι κυριολεκτουν και δεν παιζουν με τις λεξεις σαν τους ασχετους να λενε 120%). Αν χασεις απο τον ομοσταβλο δε σε νοιαζει τι κανουν οι αντιπαλοι...

2) Ο δευτερος στοχος ειναι αυτο το ξεζουμισμα του 99.8777% να φερνει καλυτερο χρονο απ' οτι θα φερει το ξεζουμισμα που θα κανει ο αντιπαλος οδηγος στο δικο του μονοθεσιο. Σε αυτη την περιπτωση, Επειδη ΚΑΙ οι αντιπαλοι οδηγοι ακολουθουν τον κανονα Νο1, σα μετρο συγκρισης παιρνουμε φυσικα τον ταχυτερο οδηγο της αντιπαλης ομαδας.

Οποτε προσωπικα αγωνιω για το αν θα καταφερει ο Τσεκο να καλυψει αυτο το 1" (WTF) που τον χωριζε απο το Μαξ στο ΦΠ3 ή αν θα χασει ο δικος μου απο τον ομοσταβλο του. Μετα βλεπουμε τι μπορει να κανει απεναντι στον ταχυτερο οδηγο του εχθρου. Οποτε με το ενα ματι κοιταω αν θα κερδισει ο Μαξ τον Τσεκο και με το αλλο ποιος απο τους οδηγους της Μερσεντες (WTF μετα απο τοσα χρονια ακομα δεν ειμαστε σιγουροι) θα ειναι ο βασικος του αντιπαλος στον αγωνα :s_yes
Άβαταρ μέλους
By g8777
#714005 Η αγωνία στο κατακόρυφο Γιώργο,να είχα άλλα 10 δάχτυλα να τρώω νύχια. Δεν ξέρω αν έχω καρδιά να αντέξω τέτοιο σασπένς. Μπα σε καλό μας φετο.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Η αγωνία στο κατακόρυφο Γιώργο,να είχα άλλα 10 δάχτυλα να τρώω νύχια. Δεν ξέρω αν έχω καρδιά να αντέξω τέτοιο σασπένς. Μπα σε καλό μας φετο.

Σε καταλαβαινω απολυτα. Εδω ο Αλονσο ελειπε τοσα χρονια, γυρισε πλατινενιος και γερασμενος κι εφτασα να τρωω και τα νυχια των ποδιων μου (20 το συνολο) βλεποντας τον Οκον να τον κερδιζει.

Φανταζομαι τι περνας εσυ που βλεπεις το δικο σου στα ντουζενια του να μη μπορει να κανει ζαφτι τον κατεστραμενο ψυχολογικα Μποττακο. 40ποδαρουσα θα επρεπε να εισαι για να αντεξεις το σασπενς :s_sad
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#714033 Εχω ξαναπει ποσο κοντα πεφτουν απο την Παρασκευη στις εκτιμησεις τους, οσο κρυφτουλι και να παιζουν οι ομαδες. Αυτη την εβδομαδα λοιπον, ειχαν κανει την εξης προβλεψη:

Εικόνα

Εικόνα

Με λιγα λογια ενα κλικ γρηγοροτερη η Μερσεντες σε κουαλι και στα ισια στον αγωνα. Σημερα οι Αμερικανοι ακολουθησαν το νεο τρεντ που εφερα στο χωρο και στη μεταδοση αρχισαν να βγαζουν καρτελες με το ποσοστο ξεζουμισματος του μονοθεσιου!!! Ειδαμε λοιπον το Μαξ να το ξεζουμαει 0.5% πανω απο το Λουη στο φρεναρισμα και πανω απο 1% (ΑΝ θυμαμαι καλα) στο στριψιμο. Εχθες σας εδωσα ενα παραδειγμα πως με 0.5% καλυτερη οδηγηση, μπορει ενας με αργοτερο μονοθεσιο να κερδισει εναν αντιπαλο με καλυτερο μονοθεσιο και σημερα το παραδειγμα-ονειρο μας εγινε πραματικοτητα :s_yes

Και δε θα πω καμια μπακαλιστικη τρολλια σε στυλ "ΑΝ ο Λουης ειχε ριξει 445 χιλιοστα στο Μποττας (οσα εριξε ο Μαξ στον Περεζ δηλαδη) θα ειχε παρει την ποουλ σημερα". Αυτες οι μπουρδες με τους ομοσταβλους δεν περνανε εδω στο φορουμ και καταληγεις να εισαι ο ασχετος κι ο τρελος του χωριου. Απλα χρησιμοποιησα στοιχεια απο το επισημο σαιτ για το παραδειγμα μου :s_yes

Κι αν συνταραχτηκε ο μικροκοσμος καποιου απο την αναλυση, θα παρακαλουσα να απαντησει με αριθμους κι οχι με υβρεις :s_yes
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#714037 Φοβερο!
Καπου πηρε τ' αυτι μου οτι θα κανουν μονο ελευθερες δοκιμες πλεον!
Μετα θα προστιθεται το ποσοστο ξεζουμισματοσυνης και θα βγαινει η βαθμολογια! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#714038 Γιωργη πριν ξεκινησεις επιθεση και σε αυτο το μελος να ενημερωσω οτι ο YV πετυχαινει λαγο απο τα 80 μετρα.

Με την φαλτσετα. :whistlink: Οποτε αστο να παει στην ευχη Γιωργη, κανε την κοτα μια φορα.

Για την αναλυση σου δεν εχω να πω πολλα. Ο Μωυσης στις πλακες ειχε λιστα για Σκλαβενιτη μπροστα σε σενα.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Για την αναλυση σου δεν εχω να πω πολλα.

Δεν εκανα καμια αναλυση Τζι μου. Τα επισημα νουμερα ξεζουμισματος που κατεγραψαν οι σενσορες παρεθεσα. Συγνωμη αν σου χαλασαν τη μερα (και το αφηγημα) οι αλητες :s_sad
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#714043 Να πω κι ενα καλο για το φιλο μου το Λουη. Την εριξε τη σφαλιαρα στο Μποττας και τελειωσε η επιδραση του placebo, οτι πεταει με το σασι του Λουη, το οποιο τελικα ηταν το ιδιο με το παλιο του το σασι :lol:

Αυτο που δεν ξερω ειναι αν η κουφαλα ο Λουης τον δουλευε απο χθες το και πηγαινε αργα για να ξεζουμισει ο Μποττας το placebo και στο Q3 του εριξε τελικα τη σφαλιαρα...
Ή αν πραγματι δουλεψαν οι αλλαγες που εκανε αναμεσα στα τριτα ελευθερα και το κουαλι :hmmm:

Να τα λεμε κι αυτα Τζι μου :s_yes :s_roses
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#714054 Πως και δεν έχει μπει ακόμα το γραφικό που λέει ότι ο Hamilton ξεζουμίζει το μονοθέσιο μόνο 97.1% στις στροφές ενώ ο Max είναι στο 99.5%?
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
BARHonda έγραψε:Πως και δεν έχει μπει ακόμα το γραφικό που λέει ότι ο Hamilton ξεζουμίζει το μονοθέσιο μόνο 97.1% στις στροφές ενώ ο Max είναι στο 99.5%?

Διάβασε καλύτερα. Αναφέρθηκε. :rtfm:

:help:
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#714064 Κι ο Leclerc πάντως ενώ είναι σαφώς πιο αργός από τον Sainz χθες και σήμερα και φαινόταν να ζορίζεται πολύ, τελικά 1,5 δέκατο πιο αργός. Πάλι δηλαδή κάτι βρήκε στο τέλος και έσωσε την παρτίδα. Για αύριο πάντως τα πράγματα δεν φαίνονται καλά για τη Ferrari. Μακάρι τουλάχιστον να είμαστε μπροστά από McLaren.

Σήμερα μου φάνηκε καθαρά πιο γρήγορη η Red Bull από τη Mercedes, ασχέτως ψαγμένων αναλύσεων. Λογικά αύριο θα κάνει περίπατο ο Verstappen και έχει ενδιαφέρον να δούμε τι μπορεί να κάνει και ο Perez.

Με τον Gasly γιατί δεν ασχολείται κανένας?!
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
Bayern7 έγραψε:
BARHonda έγραψε:Πως και δεν έχει μπει ακόμα το γραφικό που λέει ότι ο Hamilton ξεζουμίζει το μονοθέσιο μόνο 97.1% στις στροφές ενώ ο Max είναι στο 99.5%?

Διάβασε καλύτερα. Αναφέρθηκε. :rtfm:

:help:

Έχεις απόλυτο δίκιο, απλά περίμενα να το δω να μπαίνει. Είναι πλέον αποδεικτικό στοιχείο
Άβαταρ μέλους
By edmond
#714067 "Αύριο κλαίνε" λέει το γνωμικό και αυτό το ξέρουν καλύτερα εκείνοι που βολοδέρνουν μέσα στο τσίρκο από εμάς.
Ωστώσο, μέχρι να σβήσει και το 5ο φώς της εκκίνησης, ας μείνουμε ότι ο μαξ σήμερα ΔΙΚΑΣΕ.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
sparticle έγραψε:Με τον Gasly γιατί δεν ασχολείται κανένας?!

Για τον Gasly που τον έκανε χωνί ο Verstappen 0.5δ ανά γύρο τουλάχιστον? Που όπως είχε αναφέρει και ο Marko, εάν έβαζες τον Verstappen στην Toro Rosso / Alpha Tauri φέτος στο Bahrain θα πήγαινε 0.25δ πιο γρήγορα? (με κάνω edit εδώ μιας και τσέκαρα χρόνους, θα ήταν P3 δηλαδή στο Q3 με λίγα λόγια, μπροστά από Bottas)

https://www.planetf1.com/news/helmut-ma ... y-bahrain/

Τι να πούμε?!
Τελευταία επεξεργασία από BARHonda και 19 Ιουν 2021, 21:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#714069 Εδμονδιε δεν ειναι αυτο το αξιο αναφορας. Η Δικη του Σαββατου δλδ. Το γεγονος ομως οτι δικασε με 0,5% διαλυει και την τελευταια υποψια αμφισβητησης (απο ανθρωπους που ασχολουνται επιδερμικα με το αθλημα).

Σκεψου να του δωσουν και καλο μονοθεσιο τι εχει να γινει. Τρεμε Τεσλα.