Ερχονται και παρκαρουν οποιος θελει.Ακομα και αυτοι της απεναντι μονοκατοικιας.Δεν θελει να τους κοβει τη θεα φαινεται τα αυτοκινητα τους(τρια αυτοκινητα ,μπαμπας κορη και υιος)
Οποτε και εγω αφου δεν βρισκω χωρο,του αφηνω το κανγκου ακριβως εξω απο τη πορτα του απο Παρασκευη μεσημερι μεχρι Δευτερα πρωι ολα τα σκ του χρονου,συν 3 εβδομαδες το καλοκαιρι,συν 15 μερες τις γιορτες.
απο το 2004 δεν μου εχει παραπονεθει.Εχω υπομονη ομως περιμενω.
Ενας ηρθε και αφησε ενα πασσατ εδω και 2 χρονια εκει.
g8777 έγραψε:Γιανν δεν ανεβάζεις καμία φωτό για να πάρουμε μία ιδέα; Υποψιάζομαι ελληνική πατέντα .

τώρα θυμήθηκα την πινακίδα απαγόρευσης με αριθμό άδειας που έχουν, αρχικά σκέφτηκα πως θα αφορά μια θέση..
Σε αυτο ,απο που θα περασουν πεζοι/καροτσια κλπ?
Γιαν , συνήθως τέτοια θρασοπουστοσκυλα είναι εξαιρετικά επιρρεπή στον φόβο του Θεού. Άφηνε του τακτικά κούκλες με καρφίτσες, αυγά με ένα κερί καρφωμένο, κάνα κόλλυβο εκεί κάτω από την πινακίδα που έβαλε. Επίσης ξεκινα κυκλοφορα με δερμάτινη μαυρη καπαρτινα, μαλλί όλο γλυμμενο πίσω και γυαλί ρεηπαν. Δεν έχει σημασία που είναι καλοκαίρι,για πάρκινγκ στην Θεσνικη μιλάμε, ούτε με Τεσλιστι βύσμα δεν βρίσκεις.
ΘΑ ΚΆΝΕΙΣ ΤΑ ΠΆΝΤΑ.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Εκεί παρκαρουν ένοικοι της πολυκατοικίας. Δεν έχω δει άλλον ποτέ και λογικό είναι.

Redmi Note 8 Pro
Fiat Panda 7,6l/100km
Πχ δεν μπορεί το πάρκινγκ να καταλαμβάνει όλο το μήκος αλλά μόνο ενα ποσοστό (νομίζω μάλιστα ότι εκτός του ποσοστού υπάρχει ΚΑΙ πλαφόν)
Καλά αυτό στη Θεσσαλονίκη είναι καραμπινάτη παρανομία, δεν το συζητώ
Ασίμωφ.
Ψάξε βρες το σύμβολο του απείρου και απάντησε μου.
Λογικό το βρίσκω πάντως να χρειάζεται άδεια πάρκινγκ όπως λέει και ο Asimov. Η δική μας οικοδομή δεν θυμάμαι αν είχε.
Στην πράξη βέβαια, στην "πρασιά" χωρούσαν να παρκάρουν κάθετα επτά αυτοκίνητα, ενώ αν δεν υπήρχε η πρασιά και τα παρκάραμε παράλληλα στο πεζοδρόμιο, είναι ζήτημα να χωρούσαν τρία αυτοκίνητα.
Και στην φωτό που έβαλα παραλληλα θα χωρουσαν δυο ενώ τώρα 4.
Ασε που αν πας με το νόμο, θες και 5 μέτρα κενό από την γωνία.

Ε g7888 τι λές; που μου θες και πολεοδομιες, αυθαίρετε!

Redmi Note 8 Pro
Fiat Panda 7,6l/100km
axel12p έγραψε:Στην πράξη βέβαια, στην "πρασιά" χωρούσαν να παρκάρουν κάθετα επτά αυτοκίνητα, ενώ αν δεν υπήρχε η πρασιά και τα παρκάραμε παράλληλα στο πεζοδρόμιο, είναι ζήτημα να χωρούσαν τρία αυτοκίνητα.
Η διαφορά είναι ότι παράλληλα στο πεζοδρόμιο θα πάρκαραν οποιαδήποτε τυχαία αυτοκίνητα κι όχι μόνο τα αυτοκίνητα των ενοικων

Οπωσδήποτε θέλει άδεια (που δεν είναι τζάμπα και θέλει ένα σκασμό χαρτιά) και όπως έγραψα οι προϋποθέσεις είναι αυστηρές. Νομίζω μάλιστα ότι για έξοδο πάρκινγκ μπορεί να δικαιολογηθει κάτι σαν 30% του συνολικου μήκους και μέχρι 6 μέτρα; κάτι τέτοιο.
Φυσικά στην ελληνική πραγματικότητα τίποτε δεν ισχύει, ο καθένας βάζει ένα τυχαίο no parking, ακόμα και στο δρόμο. Ή μια καρέκλα και έναν τσιμεντολιθο ξέρω γω

Τώρα με τα ηλεκτρικά θα πετάει και μια μπαλαντεζα

;