- 31 Μάιος 2021, 15:31
Έχασα πολλές απαντήσεις
Νίκος Παππάς έγραψε:Δεκατέσσερα χρόνια κλείνω με το δικό μου και το έχει βαρεθεί η ψυχή μου.
Ναι είναι ευέλικτο, ναι καίει λίγο, ναι χωράει κάποια πράγματα αλλά δεν σε βάζει στην πριζα να κάνεις ουτε 100 μέτρα παραπάνω.
Αναρτήσεις δε, ξεχνάς ό,τι ξέρεις και θα νιώθεις όλες τις λακούβες. Ακόμα και αυτές που δεν ήξερες ότι υπάρχουν.
Όσο αφορά το αρματωμα, αν φορουσες στην μηχανή κράνος, γάντια, μπουφάν, μποτάκια, τα ίδια θα βάζεις και στο σκουτερ.
Για το παιδι σου.
Redmi Note 8 Pro
Κράνος, γάντια πάντα ναι, μπουφάν-μποτάκια εξαρτάται από τον καιρό τον λόγο και την απόσταση μετακίνησης, πχ δεν θα φορέσω για να πάω στο περίπτερο ή στο SM 3-4χλμ από το σπίτι
citastak έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Όσο αφορά το αρματωμα, αν φορουσες στην μηχανή κράνος, γάντια, μπουφάν, μποτάκια, τα ίδια θα βάζεις και στο σκουτερ.
Για το παιδι σου.
Redmi Note 8 Pro
Συμφωνώ σε όλα. Είναι πλέον, πολλές οι φορές που δεν καβαλάω και παίρνω αυτοκίνητο για αυτό το λόγο.
Στο ερώτημά σου, θα σκεφτόσουν μεταχειρισμένο beverly με 40-50 χιλ χλμ; Βρίσκω με 2-2,5 χιλιάρικα στο καρ για τις δουλειές του ποδαριού που λες και εσύ. Και κρατάς και τη μηχανή σου.
Δεν υπάρχει λόγος να την κρατήσω, τζάμπα θα πληρώνω για να κάθεται και να την οδηγάω 1-2 φορές τον χρόνο, δεν είναι δα και κανένα συλλεκτικό μοντέλο.
skous έγραψε:
Σε όλα ναι, αλλά αν βάλω στην συνάρτηση το μέρος που κατοικείς, ένα ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ απο εμένα σε μηχανές....
Οδηγώ 8-9 χρόνια μηχανή στην Κύπρο, έχω μάθει πλέον και "υπερασπίζομαι" την ακεραιότητα μου στον δρόμο.
georgetz έγραψε:
πάντα είναι εύκολα και χρήσιμα όταν θες μια εύκολη μετακίνηση απο Α-> Β , χωρίς πολλά πολλά. Απο μένα είναι ναι και εφόσον πάρεις καλοπούλητο μοντέλο, έτσι και δεν σου κάνει, το στέλνεις και δοκιμάζεις κάτι άλλο.
Αυτή είναι κι εμένα η λογική μου
Anonymous Founder έγραψε:dimik, θα γίνω γραφικός, αλλά για την χρήση που περιγράφεις, αν δεν υπάρχει πρόβλημα πάρκινγκ, πας και με το αμάξι. Αν υπάρχει, πάρε ηλεκτρικό ποδήλατο. 10 χιλιόμετρα πήγαινε-έλα, είναι αστεία εύκολο με ποδήλατο και πιο διασκεδαστικό από το scooter.
Αν πάλι επιμένεις, ξανά για τέτοια χρήση δεν λέει κάτι μεγάλο σαν το Beverly, η κλασική Vespa θα είναι πιο ευχάριστη και πιο ευέλικτη.
Δεν παίζει ούτε για αστείο, μιλάμε για κίνηση σε περιφερειακό με όριο 80-100χλμ/ω και σε λεωφόρους, συν οτι μένω σε προάστιο εκτός πόλης.
MIXOStsi έγραψε:dimik, θα κοιτούσα και κανά dct της Honda...
και "μονόγκαζο" είναι και μοτοσυκλέτα είναι.
Δε ξέρω αν Hornet θα πήγαινα σε σκουτερ...
DSG και στην μοτοσυκλέτα?

Thanks but no thanks.
Πέρα από την πλάκα δεν χρειάζομαι τα έξοδα της μοτοσυκλέτα, θέλω άνεση και χώρους για να μην καίω το αυτοκίνητο πηγμένος στην κίνηση για μικρές αποστάσεις.
Govus έγραψε:
Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω με τον Morx : για τέτοιες αποστάσεις παίρνεις κάτι σχετικά φτηνό και ελαφρύ. Το ποσό της ανταλλαγής πόσο περίπου βγαίνει (το συν/πλην ένα χιλιάρικο είναι λίγο ασαφές
) ;
(το νέο Beverly δεν μου αρέσει με τίποτα, ειδικά το κόνσεπτ με το φτερό και την πινακίδα στο πίσω μέρος του τροχού...
)
Τα ποσά θα τα βρούμε, υπολογίζω να φύγει 4-4500€ το Hornet και μετά θα δω τι θα διαθέσω, δεν ξέρω αν θα γίνει ακόμα ανταλλαγή, το Beverly έρχεται σε κανέναν μήνα στο μαγαζί.
Δεν κολλάω με το Beverly, απλά το θεωρώ καλό και ευκολοπούλητο στο μέλλον, συν ότι θα το συντηρεί ο κολλητός μου.
Εμφανισιακά μου αρέσει το XMAX περισσότερο.
Υπάρχει βέβαια η λύση να πουλήσω Χορνετ και ένα από τα αυτοκίνητα για να πάρω ένα dieselακι να κάνω την δουλειά μου στο μισό ετήσιο κόστος