Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By g8777
edmond έγραψε:Μόνο οι κουριερατζήδικες μεταφορές να ενστερνίζονταν ηλεκτρικά βανάκια, θα ήταν μια πολύ καλή αρχή. Συγκεκριμένες διαδρομές άρα και αριθμός ημερήσιων χλμ, τα οποία χλμ δεν νομίζω να είναι τόσα πολλά ώστε να είναι εκτός range ακόμα και της μικρότερης μπαταρίας. Και το βράδυ, νανάκια αγκαλιά με την πρίζα. Όλο και περισσότερα Nissan Ε200 NV ή κάπως έτσι βλέπω, ο δήμος Περιστερίου έχει ήδη 2 ηλεκτρικά πεζό πάρτνερ εδώ και ήδη 3-4 χρόνια.

Και μετά θα έρθει μια μαύρη Παρασκευή και θα τα γυρίσουν πίσω στο αθάνατο πετρέλαιο.

Για να μην μιλήσω για την βραχυπρόθεσμη αντικατάσταση του στόλου όταν οι μπαταρίες πέσουν στο 12,23% σε 5 χρόνια.

Έντμοντ θα είμαι σαφής. Αν αλλαξοπιστησες θα σε γδαρω ζωντανό και με τό τομάρι σου θα φτιάξω ιμάντα χρονισμού για το Ρενό καγκου του Ντίμη :x
Άβαταρ μέλους
By dimik
#710826 Ειδικά κάτι ιαπωνικά kei τύπου Hino, Isuzu, Suzuki είναι ότι πρέπει για εξηλεκτρισμο και κίνηση εντός πόλης και περιχωρων.

Επιπλέον θα ήταν ιδανικά για πάσης φύσεως τεχνίτες, εργάτες οικοδομών κλπ. Φτάνεις στην οικοδομή, αμολας και μια μπαλαντεζα με εργολάβικο ρεύμα και είσαι άρχοντας.
Επίσης οι συνεργειατζηδες που πηγαινοφερνουν ανταλλακτικά, θες μπαταρίες για το Tesla του Serf; πετάγεσαι και τις φέρνεις ηλεκτρικά

< >
Άβαταρ μέλους
By edmond
#710830 Τζι όταν πέσουν οι μπαταρίες σε 5 χρόνια(παραπάνω αλλά τέσπα) θ' αλλαχτούν. Και μιλάμε τώρα για κόστη που όσο θα περνά ο καιρός όλο και θα μειώνοντσι, θεωρώ απίθανο να μην μπούν κι άλλες μάρκες μπαταριών στο παιχνίδι εκτός των κατασκευαστών. Και πάλι κερδισμένος θα είναι ο ιδιοκτήτης.
Μιλάω φυσικά για οχήματα που έχουν συγκεκριμένο προφίλ χρήσης, άλλα ΦΙΧ μπορεί να μην βολεύονται αν πχ. βγάζουν τουλάχιστον 200< χλμ την μέρα και μάλιστα μπορεί και να τίθεται θέμα αν προλαβαίνουν να ξαναγεμίσουν μέχρι την επόμενη.
Για κλασικά ΙΧ τα ξανάπαμε, έχουμε δρόμο ακόμα...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#710832 Τόσα Θα δεν έχουμε ακούσει ούτε από την πλατεία Συντάγματος το 1985.

Αλλαξοπιστησες λοιπόν. Κυλοτα και συ. Φανμποι.Τιτίκα.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#710840 Τους έχει πιάσει η ευγένεια τώρα. Ψώνισε ο Serf, ψωνίσαμε όλοι μας g. Μόνο εσύ θα μείνεις στην απ' έξω.

< >
Άβαταρ μέλους
By Serf
#710883 Ο serf σχεδόν ψώνισε. Γιατί πρέπει να υποβάλει αύριο-μεθαυριο αίτηση για υπαγωγή στο Κινούμαι Ηλεκτρικά. Και να περιμένει την έγκριση...

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Serf
#710889 Δε νομίζω. Απλά κάτι διαβάζω για δίμηνο για την έγκριση... Επόμενη παρτίδα Tesla θα έρθει Σεπτέμβριο. Ελπίζω να μη μας καθυστερήσει η αίτηση.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Serf
Dimsabas έγραψε:Η έγκριση δε θα αργήσει (πολύ). Η καταβολή των χρημάτων θα χρειαστεί κάμποση υπομονή.
Την καθυστέρηση καταβολής την "αντέχουμε".

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#710892 Η όλη διαδικασία παραγγελίας γίνεται online;

Επίσης, το "Βελτιωμένο Autopilot" αξίζει τα + 3.800 που ζητάει;
Άβαταρ μέλους
By Serf
#710897 Η παραγγελία γίνεται online με προκαταβολή €100. Την έχω κάνει κι εγώ. Και κάποια στιγμή σου λένε "ώρα να πληρώσεις"... Ευελπιστώ μέχρι τότε να έχει βγει η έγκριση, διαφορετικά ενδέχεται να χαθεί το slot Σεπτεμβρίου.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#710955 Με το καλό η αγορά Tesla!
Θα βάλεις το full auto pilot ? Φαντάζομαι ναι
Περιμένω εντυπώσεις σε πραγματικές συνθήκες