Δεν ειναι απλωμενες οι μπαλαντεζες στους δρομους και στα πεζοδρομια...

Focusman91 έγραψε:Η φάση έχει αρχίσει και είναι dimsabas, scotch, Anonymous Founder vs the world.
markvag έγραψε:
Ξαναλέω, μια χαρά είναι και τα ηλεκτρικά, απλά δεν είναι για όλες τις χρήσεις ακόμα και προφανώς δεν συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό για τα ηλεκτρικά (πολύ περισσότερο για τα Τέσλα). Αν το θες για μεγάλα ταξίδια, απλά διάλεξες λάθος αμάξι. Αν το θες για πόλη κατά βάση και κανένα κοντινό ταξιδάκι καπ' καπ', τότε ΟΚ. Και μην πεταχτεί κανένας πως "γιατί να δώσεις 30Κ για αμάξι πόλης"... σκεφτείτε πόσοι έδιναν και παραπάνω για MINI, A-klass, κτλ...
Αυτό που επίσης είναι διαφορετικό είναι πως το αμάξι φορτίζει όσο είναι σταματημένο, δηλαδή το 90% του χρόνου του. Δεν νομίζω πως είναι μεγάλος κόπος να το βάζεις στην πρίζα όταν το παρκάρεις... Προσωπικά, ξαναλέω, με το δικό μου προφίλ όσο ήμουν Θεσσαλονίκη, θα έπαιρνα άνετα (αν είχα τα λεφτά προφανώς) ένα με αυτονομία 400-500χλμ, γιατί θα χρειαζόμουν κάτι παραπάνω μόνο 2-3 φορές το χρόνο. Φόρτιση όσο είναι παρκαρισμένο στην πιλοτή με απλό φορτιστή. Σε 12+ ώρες που θα είχε διαθέσιμες να φορτίσει θα ήταν μονίμως στο 100% το πρωί (χώρια που σχεδόν ποτέ δεν θα ήταν άδειο όταν γυρνούσα) και τέλος. Και νομίζω πως δεν είναι λίγοι που θα τους καλύψει κάτι τέτοιο... Όχι η πλειοψηφία βέβαια. Για εμένα θα ήταν άνετα και το μοναδικό της οικογένειας, καθώς οι μόνες "στάνταρ" εκδρομές ήταν (προ covid) σε Βέροια, Σέρρες και Χαλκιδική για μπανάκι τα καλοκαίρια, που με 400-500 ονομαστική αυτονομία (δηλαδή κάπου 300 άνετα πραγματική), το βγάζει το πήγαιν' έλα. Τη 1-2-3 φορές το χρόνο που θα πάω πιο μακριά, είτε μπορώ να νοικιάσω, είτε να επιδοθώ στον περιπετειώδη σχεδιασμό που υγραίνει τον dimsabas![]()
Προφανώς βέβαια κάτι που να μην χαλάει...![]()
Ove20 έγραψε:Anonymous Founder έγραψε: Το φορτίζω παντού είναι πως σε οποιοδήποτε σπίτι μπορείς να ρίξεις μια μπαλαντέζα και να φορτίσεις.
Και να περάσει ένας πιτσιρικάς και να στο βγάλει. Και να πας εσύ το πρωί και να μείνεις με το....στο χέρι και ο Scotch στην Αμαλιάδα 3ημερο.
.
taxidiwtis έγραψε:Ove20 έγραψε:Anonymous Founder έγραψε: Το φορτίζω παντού είναι πως σε οποιοδήποτε σπίτι μπορείς να ρίξεις μια μπαλαντέζα και να φορτίσεις.
Και να περάσει ένας πιτσιρικάς και να στο βγάλει. Και να πας εσύ το πρωί και να μείνεις με το....στο χέρι και ο Scotch στην Αμαλιάδα 3ημερο.
Σε id3 και Τεσλα
Το κραταει μεσα με μηχανικο τροπο . Το απελευθερωνεις ειτε απο το κινητο σου ειτε απο την κεντρικη κονσολα του αυτοκινητου.
, αλλά ποιο; Το lexus ίσως πιάσει 12, αλλά 18 το i3 που το πήρα 25 πριν από 5 μήνες;
Άσε που δύσκολα θα το αποχωριστούν κάποιοι (
).Μια χαρα τα διαβαζω. Βρες μου τωρα το team radio π[…]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]