skous έγραψε:Έχει αρχίσει να με γαργαλαει το χέρι για το PFV και έλεγα μήπως είχες αυτο....To DJI FPV είναι φοβερό , το έχω χαζέψει αρκετά , να το πάρω δεν έχω σκεφτεί μέχρι τώρα
Όχι ότι το air δεν με καλύπτει αλλά νομίζω με το PFV θα φάω σκαλωμα και θα πετάω daily
< >
Πέραν του ότι ξεπερνάει τα 250γρ και είναι μπελάς μετά από αυτό το όριο , σε μένα θα πήγαινε λίγο άχρηστο. Θέλει πολύ εκπαίδευση σε αντίθεση με τα απλά dji και πρέπει να είναι πολύ εύκολο να το τσακίσεις , προτιμώ πιο ήρεμες πτήσεις να μπορώ να ασχοληθώ με τα βίντεο και φωτό
Επίσης η αίσθηση μου είναι ότι το fpv ανάδεικνυεται σε 3D πτήσεις όπου υπάρχουν πολλές αναβάσεις καταβάσεις . Σε flat τοπία όπως εδώ που ζω η γενικά αστικά όπου έχει κόσμο κτλ παίζει να έχει χειρότερο αποτέλεσμα
Γενικά το κόλλημα μου με τα drone είναι ως ιπτάμενες φωτογραφικές μηχανές , όχι ως πτητικές μηχανές . Παλιότερα πέταγα κάτι αεροπλάνα και ελικόπτερα , αυτά ναι, ήταν πολύ πιο ενδιαφέροντα στη οδήγηση.
Το fpv μάλλον είναι για πέταγμα πιο πολύ αν αυτό σε ενδιαφέρει , όχι τόσο για κινηματογράφηση .

)

)
Η εφαρμογή είναι αυτή που είδα στην αρχή, νόμιζα απλά ότι ήταν flying tutorial