axel12p έγραψε:
Βασικά δεν έχω καταλάβει και τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις με όλα αυτά τα ποσταρίσματα...
σελιδες.
EDDIE_147 έγραψε:Θες να πεις axel ότι αν σου γράψουν αντίγραφο δεν ψάχνεις μελέτες βιοϊσοδυναμίας;
![]()
lazarefa έγραψε:Κωνσταντίνε, δεν είμαι ειδικός, φαντάζομαι ούτε εσύ είσαι (καλοπροαίρετα το αναφέρω), τροφή για σκέψη είναι όλο αυτό, ας το αντικρούσει κάποιος με τις κατάλληλες γνώσεις.
Αν το έλεγε ο Χ παπαρίδης δεν θα το συζήταγα, αλλά η συγκεκριμένη αφενός είναι ιατρός κι αφετέρου έχει μια πολύ σοβαρή κι ευαίσθητη νομικά θέση και λογοδοτεί απευθείας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας, οπότε δεν είναι τόσο απλό να πετάει μπαρούφες.

Zorz έγραψε:

lazarefa έγραψε:Λέει επίσης στο τέλος κάτι σημαντικό η συγκεκριμένη. Ότι για να συνδεθεί με νόσο ένας ιός πρέπει να πληροί τα 4 κριτήρια του Κοχ:
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A1%CF ... E%BF%CF%87
Wikipedia έγραψε:However, Koch later abandoned the universalist requirement of the first postulate altogether when he discovered asymptomatic carriers of cholera and, later, of typhoid fever.
The second postulate may also be suspended for certain microorganisms or entities that cannot (at the present time) be grown in pure culture. Viruses also require host cells to grow and reproduce and therefore cannot be grown in pure cultures.
The third postulate specifies "should" not "must" because, as Koch himself proved in regard to both tuberculosis and cholera, not all organisms exposed to an infectious agent will acquire the infection.
Wikipedia έγραψε:Koch's postulates have been recognized as largely obsolete by epidemiologists since the 1950s, so, while retaining historical importance and continuing to inform the approach to microbiologic diagnosis, they are not routinely used to demonstrate causality.
lazarefa έγραψε:θα μπορούσε ωραιότατα να εισαχθεί σε νοσοκομείο όντως με συμπτώματα κόβιντ, μεσούσης της παραμονής στο νοσοκομείο να μολυνθεί από ενδονοσοκομειακό βακτήριο και να αναπτύξει βακτηριακή λοίμωξη (γνωστό το χάλι αυτό στα ελληνικά νοσοκομεία), να μην αντιμετωπισθεί έγκαιρα η βακτηριακή λοίμωξη με τη δέουσα αντιβιοτική αγωγή, καθότι οι ιοί δεν αντιμετωπίζονται με αντιβιοτικά (άσχετα αν εδώ ξεκίνησε ως ιογενής λοίμωξη και επιδεινώνεται ως βακτηριακή) και τελικά ο ασθενής να καταλήξει.
Αυτή η περίπτωση θανάτου λοιπόν για το νοσοκομείο μπορεί κάλλιστα να αποδοθεί σε κόβιντ (πέθανε από κόβιντ).

SIHCTR έγραψε:[η βασική μου συναναστροφή με ανθρώπους (εκτός οικογένειας) είστε εσείς σε αυτό εδώ το φόρουμ!
Giuseppe Busso έγραψε:SIHCTR έγραψε:[η βασική μου συναναστροφή με ανθρώπους (εκτός οικογένειας) είστε εσείς σε αυτό εδώ το φόρουμ!
Ό,τι πιο λυπηρό έχω διαβάσει εδώ και πολύ καιρό στο φόρουμ.
Εμένα δεν μου φαίνεται περίεργο τίποτα πια, αλλά αντί για confirmation bias, σου συστήνω άμεσα να αρχίζεις να διαβάζεις για τα health impacts of lockdowns.
Φιλικά

Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]