< Note >

Giuseppe Busso έγραψε:Με δεδομένο την διάσταση του βάζου γλειφιτζουριών που θέλω να βγάλω και έπειτα θέλω να φωτογραφίζω και τεμάχια, τι πρέπει να επιλέξω;
Το 40άρι θα μου κάνει ή πρέπει να ανέβω στο 60άρι; ή πρέπει να πάω σε ακόμη μεγαλύτερο όπως το 80άρι που βγαίνει αυτό το μοντέλο;
Zorz έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:Με δεδομένο την διάσταση του βάζου γλειφιτζουριών που θέλω να βγάλω και έπειτα θέλω να φωτογραφίζω και τεμάχια, τι πρέπει να επιλέξω;
Το 40άρι θα μου κάνει ή πρέπει να ανέβω στο 60άρι; ή πρέπει να πάω σε ακόμη μεγαλύτερο όπως το 80άρι που βγαίνει αυτό το μοντέλο;
Θα σου πρότεινα το 60άρι. Το σκεπτικό μου είναι ότι με το 40άρι, το πάνω άκρο του βάζου θα είναι υπερβολικά κοντά στα φώτα κι επειδή το κουτί αυτό έχει απλώς 2 λωρίδες led στην οροφή, μπορεί να δεις διαφορές στην έκθεση ανάμεσα στο πάνω και το κάτω μέρους του βάζου. Το κουτί έχει και προαιρετικό diffuser, το οποίο όμως θα τρώει λίγο ακόμα από το ωφέλιμο ύψος αν το εγκαταστήσεις μέσα.
axel12p έγραψε:Είσαι σίγουρος ότι σου είναι μεγάλο το 60άρι;
Το 40άρι μου φαίνεται πολύ οριακό για το μέγεθος των προϊόντων που θέλεις να φωτογραφίσεις.
Το κουτί έχει άνοιγμα μικρότερο από το ύψος του, ενώ λογικά η φωτογραφία του προϊόντος σου θέλεις να έχει και ένα περιθώριο τριγύρω, ώστε να μπορείς να κόψεις κλπ. Επίσης, την φωτογραφία θα την βγάζεις ευθεία ή έχοντας την μηχανή με μία κλίση προς τα κάτω;

Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]