Πραγματικά είναι σαν παιχνίδι πόκερ...
Πραγματικά είναι σαν παιχνίδι πόκερ...
Hellenic tifosi έγραψε:Την μεγάλη ευφορία διαδέχεται μια σχετική παγωμάρα μετά τη συνάντηση με τον ντάισελμπλουμ.
Πραγματικά είναι σαν παιχνίδι πόκερ...
trident1971 έγραψε:Ο Νταϊσελμπλουμ σε ρολο Γκουζγκούνη με την ατακα "που πας, τοιχος"
REALZEUS έγραψε:trident1971 έγραψε:Ο Νταϊσελμπλουμ σε ρολο Γκουζγκούνη με την ατακα "που πας, τοιχος"
Εγώ τον είδα να φεύγει τσαντισμένος πάντως. Αντίθετα ο "Βαρού" έδωσε σόου. Πρέπει να σφάχτηκαν μέσα στην σύσκεψη.
αεροζολ έγραψε:Mercyful_Fate έγραψε:@αεροζόλ
Δεν ξέρω για ποιες ληξιπρόθεσμες προς το δημόσιο λες εσύ, εγώ δεν βρήκα κάτι μετά από ένα γρήγορο ψάξιμο στην εισηγητική πρόταση του προϋπολογισμού του 2015 (http://www.minfin.gr/sites/default/file ... 5%2BGR.pdf).
Αυτό που βρήκα όμως για τις ληξιπρόθεσμες του Δημοσίου προς τους υπόλοιπους είναι αρκετά ενδιαφέρον, και εξηγεί κατά πολύ από που προκύπτει το πρωτογενές πλεόνασμα (όχι απο μεταρρυθμίσεις φυσικά, αλλά στην ουσία από μια μικρούλα στάση πληρωμών):
Και κάπου πήρε το μάτι μου (δυστυχώς δεν το βρίσκω αυττή τη στιγμή) ότι οι οφειλές αυτές προβλέπονταν γύρω στα 7 δις τον δεκέμβρη του 2014. Και που να εφαρμόσει ο Σύριζα τις εξαγγελίες περί επαναφοράς κατώτατου μισθού, επαναπρόσληψη στο δημόσιο κλπ.![]()
Αυτά τα λίγα από την στείρα αντιπαράθεσή μου.
Με γουγλαρισμα στα γρηγορα :
«Τα στοιχεία που παρουσίασε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου δείχνουν ότι οι συσσωρευμένες βεβαιωμένες οφειλές προς το Δημόσιο τον Σεπτέμβριο ήταν 76,3 δισεκατομμύρια ευρώ. Από το ποσό αυτό, τα 73,2 δισεκατομμύρια ευρώ είχαν ήδη καταστεί ληξιπρόθεσμα μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου.
Μόνο στα τελωνεία τα ανείσπρακτα φτάνουν στα 4 δισ. ευρώ. » http://www.naftemporiki.gr/finance/story/890118/ekriksi-stis-aneispraktes-ofeiles-tou-dimosiou-sti-dietia-2012-2014
«Στα 11 δισ. ευρώ ανέρχονται τα οφειλόμενα χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία, ενώ 437 είναι οι επιχειρήσεις που έχουν οφειλές άνω του ενός εκατ. ευρώ και εξ αυτών μόνον 21 έχουν κηρύξει πτώχευση.Τα στοιχεία αυτά παρέθεσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργος Κουτρουμάνης, στην κοινοβουλευτική Επιτροπή Παρακολούθησης του Ασφαλιστικού, διευκρινίζοντας επιπλέον ότι τα 6,2 δισ. ευρώ οφείλονται στο ΙΚΑ, τα 3,7 δισ. ευρώ στον ΟΑΕΕ
και το υπόλοιπο ποσό προς τα άλλα ασφαλιστικά ταμεία» http://www.inewsgr.com/89/sta-11-dis-oi-aneispraktes-ofeiles-epicheiriseon.htm
Εχεις κολλημα με το "στειρα αντιπαραθεση" ? Δεν εχω καταλογισει εγω σε σενα " στειρα αντιπαραθεση" (δεν εχω ασχοληθει καθολου με το ειδος της αντιπαραθεσης σου). Εσυ μου εχεις καταλογισει.
Και για να προσθέσω κάτι σε αυτά που έγραψα και με[…]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]