- 03 Απρ 2021, 10:35
Dimsabas έγραψε:Τι οδηγάει τώρα ο George Prix; Ε46 Μ3 CSL, μετατροπή με χειροκίνητο σασμάν; Τότε πάω πάσο. Αν όμως οδηγάει C3 πετρέλαιο, απλώς δεν ξέρει τι χάνει.
Δυστυχως ενα στεισον νεκροφορα (οχι ουναρο σαν του Μιραζ) 20ετιας οδηγαω. Το μονο που το σωζει καπως ειναι τα 150 αλογα που εχει και στεκεται αξιοπρεπως απεναντι στα υπολοιπα συγχρονα κουκλια που ζηλευω ολη μερα.
Το μισω απο την πρωτη μερα που το πηρα πριν καμια 10αρια χρονια. Καθε μερα. Αλλα 3 φορες το χρονο που ανεβοκατεβαινω Αθηνα-Θεσσαλονικη για να δω τους γονεις μου κι αυτοι τα εγγονια τους (ζουμε μακρια εδω και 30 χρονια)... Τοτε που κανουμε ολοκληρη μετακομιση και σκεφτομαι "αλλους 10 ποντους μακρυτερη να ηταν η ρουφιανα η νεκροφορα να χωρουσαν ολα", τοτε θυμαμαι το μονο λογο που το πηρα. Γιατι χωραει οσα κανενα αλλο ΙΧ, γιατι 200αριζει και βαλε χαλαρα ακομα και φορτωμενο σα μουλαρι και γιατι το πηρα σχεδον στα μισα λεφτα λογω αδελφικου φιλου που ειναι διευθυντης στην εταιρια. Με λιγα λογια αναλογα με το πορτοφολι και τις αναγκες μου, εχω το ΤΕΛΕΙΟ αμαξι. Το οποιο σιχαινομαι ομως! Οπως επισης και το προηγουμενο αμαξι μου το πηρα γιατι ηταν σβελτο και δαγκωσα εντελως τον πωλητη στην τιμη, αλλα παλι δε μου ελεγε και πολλα πραγματα.
Οταν ονειρευομαι ομως φιλε, σκεφτομαι αυτο που ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, γιατι τα ονειρα ειναι τσαμπα. Δε σκεφτομαι το "σωστο". Εγω λοιπον ονειρευομαι κανενα 3λιτρο και 300φευγα αλογα. Να καθεσαι στο φαναρι στο ρελαντι (οχι να σκας ξερογκαζιες σαν καγκουρας) και να γυρνανε τα αμαθη γυναικοπαιδα και να σκεφτονται "τι διαολο ακουγεται ετσι?". Να ανεβαζεις στροφες στον κοφτη γιατι εκει κοντα στα κοκκινα ευχαριστιεται το αυτι μου και μου σηκωνεται το αλλο το εργαλλλειο απο κατω. Και φυσικα ονειρευομαι αμαξι που μου αρεσει εμφανισιακα κι επισης να γουσταρω και τη συγκεκριμενη μαρκα.
Οπως ολοι ξερουμε παιζουν ρολο ολες οι αισθησεις. Το ιδιο θα ηταν να απογειωνεται το αεροπλανο χωρις να σου τρυπανε τ' αυτια οι τουρμπινες? Το ιδιο ειναι να οδηγας κανενα καρτακι ή καμια καθαρη μηχανη χωρις να μυριζεις το βενζινολαδο να καιγεται? Το ιδιο ειναι να πηγαινεις με κανενα γκομενακι που σου λεει και τιποτα ομορφιες, απο καμια ξενερωτη μουγκαφον που δε βγαζει αχνα?
Οποτε παιδες μην προσπαθειτε να εκλογικευσετε το βιτσιο του καθενος. Εφοσον ξερω τι επιλογες εχω και καταληγω σε συγκεκριμενη, αυτη θα με κανει πιο χαρουμενο απο οτιδηποτε αλλο. Το οποιο ειναι το ζητουμενο