Forum για τη Formula 1

Θα αφήσει ιστορια στην Φ1?

16
21%
16
21%
5
6%
5
6%
16
21%
16
21%
2
3%
2
3%
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Geo f1 έγραψε:Θα μπορουσες να βαλεις τον Αλονσο αλλα ειπες κατσε να βαλω τον Φεττελ in his prime :lol:

Πιστεύω ότι όποια και να είναι η κριτική πάνω στον Φέτελ, η κορυφαία του ταχύτητα με ελεύθερο δρόμο και στον ένα γύρο είναι το αδιαμφισβήτητο ατού του και από τις καλύτερες στην ιστορία του σπορ.

Ο Αλόνσο είναι κι αυτός all-rounder σαν τον Μαξ και φυσικά από τους κορυφαίους starter της ιστορίας του σπορ.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
Corto Maltese έγραψε:Συγκρινόμενος με ποιον; Με τον Μπαντοέρ, τον Μαζέπιν και με μένα; Ή με τον Χάμιλτον, τον Φέτελ in his prime και τον Λεκλέρκ;

Εννοείται με τους κορυφαίους του σήμερα.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
Corto Maltese έγραψε:Ο Αλόνσο είναι κι αυτός all-rounder σαν τον Μαξ και φυσικά από τους κορυφαίους starter της ιστορίας του σπορ.

:s_roses
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#700422 Κουβεντουλα κανουμε. Ανοιξε δυναμικα η σεζον. Εχουμε και μερες ακομα για την Ιμολα.

Συμφωνω Κορτο σε οτι εγραψες
Άβαταρ μέλους
By edmond
#700425 Εχμ ναι κουβεντούλα-κουβεντούλα, το να γράφουμε κάααααθε φορά πόσο (υπερ)γαμάτος είναι ή δεν είναι ο μαξ έναντι άλλων(μαξ vs όλων δλδ), στο χωριό μου το λέμε εμμονή και εδώ στην πόλη κουραστικό.
Και να πείς ότι όλη αυτή η γαματοσύνη συνδυάζεται και με κανά αποτέλεσμα, άντε να πιάσει τόπο η κουβεντούλα, να το εκθειάσουμε δικαιολογημένα ρε παιδί μου.
Και μέσα στα χλωρά, χώνουμε και έναν αλόνσο και ανακατεύουμε καλά για να βγεί νοστιμότερη η σούπα.
Τι; όχι; ιδέα μου; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
edmond έγραψε:Εχμ ναι κουβεντούλα-κουβεντούλα, το να γράφουμε κάααααθε φορά πόσο (υπερ)γαμάτος είναι ή δεν είναι ο μαξ έναντι άλλων(μαξ vs όλων δλδ), στο χωριό μου το λέμε εμμονή και εδώ στην πόλη κουραστικό.
Και να πείς ότι όλη αυτή η γαματοσύνη συνδυάζεται και με κανά αποτέλεσμα, άντε να πιάσει τόπο η κουβεντούλα, να το εκθειάσουμε δικαιολογημένα ρε παιδί μου.
Και μέσα στα χλωρά, χώνουμε και έναν αλόνσο και ανακατεύουμε καλά για να βγεί νοστιμότερη η σούπα.
Τι; όχι; ιδέα μου; :hmmm:

Εσυ ποιον υποστηριζεις? :shifty:
Τι αλλα αποτελεσματα να φερει ο Μαξ δλδ? Εχουμε καταλαβει οτι στην παντοκρατορια της Μερσεντες κοιταμε και αλλα πραγματα περα των poles και των νικων? Επειδη αυτα ακριβως πηγαινουν νομοτελιακα στα μαυρα (πρωην ασημι) μονοθεσια?
Άβαταρ μέλους
By edmond
#700434 Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον μαξ και με κανένα μαξ.
Υποστηρίζω οτιδήποτε φέρνει τα κόκκινα διαόλια πρώτα στην τσέκ φλάγκ, το γνωρίζεις άλλωστε.
Από εκεί και πέρα το να αναλώνομαι με ότι δεν κάθεται καλά στα πιστεύω μου και ψάχνοντας να βρώ οτιδήποτε θα με κάνει να ξεχάσω την "μετριότητα" που απορρέει από την μη προσκόμιση αποτελεσμάτων(αν δεν νικάς δεεεεεν), έως και ψάξιμο απονομής ηθικών αυτών :shifty: , sorry προσωπικά δεν είναι της λογικής μου.
Επίσης δεν είναι της λογικής μου να φανμποΐζω, τελευταία φορά που το έκανα ήταν στα 80's με τον Σαραβάκο, ζήτημα αν ήμουν 10 ετών.
Όταν χάνει η ομάδα μου, δεν ψάχνω να βρω δεξιά αριστερά τι έκαναν οι άλλοι, σκύβω πάνω από τα προβλήματα της δικιάς μου για να δω τι φταίει και τι μπορεί να διορθωθεί.
Το να κοιτάμε και άλλα πράγματα πέραν της παντοκρατορίας των ασημί, είναι το προφανές. Εξίσου προφανές όμως θα έπρεπε να είναι και η όχι τόση εμμονή με αναλύσεις επί αναλύσεων. Ότι είναι ο μαξ τοπ οδηγός το ξέρουν και οι πέτρες, ας είναι ο καλύτερος να πάρει και την κούπα γιατί όχι;
Ελπίζω να σε κάλυψα. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Geo f1 έγραψε:Συμφωνω Κορτο σε οτι εγραψες

Ρε μλκ ειπα να παρω μια ανασα απο τις πρωτες ταξεις του δημοτικου και να αναλαβω καμια μεγαλυτερη ταξη. Αλλα ρε μλκ υποσχεθηκες οτι θα βαλεις κι εσυ ενα χερακι με τα πιτσιρικια. Και με το που ανελαβες την ταξη αρχισες κι εσυ τις μλκιες? Αν βαριεσαι ρε μλκ να κανεις τη δουλεια σου, πες το απ' την αρχη κι ασε τις μλκιες.

Με τι συμφωνεις λοιπον Γιωργο?
1) Οτι "γερνανε" οι οδηγοι σαν το Φεττελ στα 25 τους χρονια κι ενω in his prime σαρωνε στις ποουλς/νικες ξαφνικα καταντησε ρεντικολο?
- Τα "γεροντακια" Λουης/Ναντο γιατι πετανε καθε φορα που μπαινουνε στην πιστα? Μηπως γιατι ΠΑΝΤΑ ηταν και ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ κορυφαιοι?
2) Οτι "ο Μαξ δεν ειναι κορυφαιος γιατι εχει ΜΟΝΟ 3.8 ποουλς"?
- Θα παμε στον παιδικο σταθμο παλι που μαθαιναμε στα παιδακια οτι ΟΣΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ νικες/ποουλς δεν παιρνεις χωρις το καταληλο μονοθεσιο?
3) Οτι "ο Μαξ δεν επαιρνε ποουλς ενω ειχε ΚΟΡΥΦΑΙΟ μονοθεσιο"?
- Μιλαμε για ενα μονοθεσιο που ηταν κατα μεσο ορο ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ 2-5 δεκατα αργοτερο σε ρυθμο αγωνα κι επισης εχανε 1-2 εξτρα δεκατακια στις κατατακτηριες απο τα party modes του Τοτου? Κανενας κουλος ειναι ο Λουης να χασει την ποουλ με μισο δευτερολεπτο ταχυτερο μονοθεσιο?
4) Οτι το βασικο πλεονεκτημα του Μαξ ειναι η φυσικη κατασταση?
- Δεκαθλο τρεχουνε? Στην Φ1 τα πραγματα εχουν την εξης σειρα: Ταλεντο (ετσι βγαινουν οι χρονοι), μυαλο (ετσι κρατας 100% αυτοσυγκεντρωση κι εχεις το γαματο γυρολογιο) και μετα η φυσικη κατασταση (αυτο ειναι ΤΟ ΜΟΝΟ που μπορει να δουλευτει κι οι περισσοτεροι οδηγοι ειναι ηδη τουμπανο πριν ερθουν στο χωρο και φυσικα μετα βελτιωνονται ακομα παραπανω). Τις εντυπωσιακες διαφορες που βλεπουμε, ο Μαξ τις κανει και στις κατατακτηριες που ειναι ολοι φρεσκαδουρα. Και τη διαφορα απο τον ομοσταβλο στον αγωνα την κανει γυρο με το γυρο απο την αρχη, οχι οταν κουραστει (ΑΝ ειναι απο τους αγυμναστους) ο ομοσταβλος.
5) Οτι "ο Μαξ με ιδιο μονοθεσιο δε θα γραψει τον ιδιο απολυτο χρονο με τον ανταγωνισμο"?
Ποιος ειναι ο ανταγωνισμος ρε Γιωργο? Ο Λουης κι ο Λεκλερκ με διαφορετικα μονοθεσια (που φυσικα κι οι δυο ειναι ΤΑΧΥΤΑΤΟΙ)? Ο ΜΟΝΟΣ που μπορει να συγκριθει ο Μαξ ειναι ο εκαστοτε ομοσταβλος του. Και τους εχει τσακισει ΟΛΟΥΣ σε βαθμο που δεν το κανει κανενας αλλος απεναντι στον ομοσταβλο του (ουτε καν οι ΤΑΧΥΤΑΤΟΙ Λουης-Λεκλερκ).
6) Οτι ολες οι τρομερες διαφορες ειναι "επειδη φτιαχνουν το μονοθεσιο στα μετρα του"?
Κοστουμι να το φτιαξουν στο χιλιοστο ωστε να του καθεται καλα στον καβαλο ειναι το μονοθεσιο? Που μαλιστα παλιοτερα οι καλοι ραφταδες ρωτουσαν αν ειναι "αριστερος" ή "δεξιος" ο πελατης (ποιο @ κρεμεται περισσοτερο) ωστε να γινει η πρεπουσα ραφη? Οι αλλοι ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ #1 σαν το Λουη, το Φεττελ κτλ, γιατι δεν κανουν τετοιες τεραστιες διαφορες στους ομοσταβλους? Απο μεγαλοψυχια ζητανε στο σχεδιαστη να κανει τα γουστα του φουκαρα του #2?
7) Οτι μετραμε σαν κριτηριο απολυτης ταχυτητας τα fastest laps που εχει κανει ο καθενας?
Το πιο γελοιο στατιστικο εβερ. Που αλλοι οδηγοι εχουν λογο να πιεσουν κι αλλοι οχι. Που αλλοι εχουν πιο φρεσκα ή πιο |λογοκρισία| λαστιχα και αλλοι πανε με τα λινα. Που βρισκονται σε διαφορετικες στρατηγικες. Που αλλος μπορει να ειναι με παλιο μοτερ και χαλαρη χαρτογραφηση κι αλλος με νεο και να το στιβει? Που ο Κιμι εχει σπασει τα κοντερ των αχρηστων FL ενω ηταν 3 θεσεις και 30" πισω απο τον ομοσταβλο του?

Οποτε πες ρε μλκ οτι το μονο που συμφωνεις ειναι το τελευταιο (οτι αμφοτεροι Ναντο/Μαξ ειναι κορυφαιοι) και βρες μια ευγενικη λεξη που δε θα επιφερει ποινη, να χαρακτηρισεις ολες τις υπολοιπες ιστοριες για αγριους (ειδες ευγενικος που ειμαι?) που αναφερθηκαν. Ή αν συμφωνεις πραγματι με ολα που γραφτηκανε, μπας και πρεπει να μεινεις στην ιδια ταξη να τα μαθεις καλυτερα τα πραγματα :s_tongue
Τελευταία επεξεργασία από George_Prix και 01 Απρ 2021, 12:39, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:Ξέχασες και το θάψιμο στον Vettel. Κατά τ'άλλα, ακριβώς όπως τα είπες.

Οπως σου εχω ξαναπει, it takes two to tango.

Ξεκιναω εγω και λεω τη γνωμη μου για τον αγωνα και αναφερω την εντυπωσιακη διαφορα απο τον ομοσταβλο. Και διαβαζω οτι αυτες οι απιστευτες διαφορες που βλεπουμε ολα αυτα τα χρονια ειναι λογω κοστουμιου στα μετρα του.
Να μην απαντησω?

Ερχετε μετα καποιος που ψαχνει ντε και καλα να αποδειξει τα λεγομενα του και συνεχιζει να λεει ιστοριες για αγριους παλι. Πραγματα ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ.
Να μην απαντησω?

Δεν επιασα να γραφω υμνους για το Μαξ απο μονος μου. Απαντουσα σε συγκεκριμενα πραγματα που γραφτηκαν απο Μαξ χειτερς. Οταν εγραφε καποιος την αποψη του, ελεγα τη δικη μου στο συγκεκριμενο θεμα.

Εσυ σαν οουνερ τι προτιμας να εχει το φορουμ σου? Σωστες και τεκμηριωμενες αποψεις ή ιστοριες για αγριους? Εσυ σαν παλιος φιλαθλος του σπορ μπορεις να μου πεις αν εχω λαθος σε καποια απο τις 7 ιστοριες για αγριους που ανεφερα? Οι οποιες ιστοριες δε σου προκαλεσαν καμια δυσφορια οταν τις διαβαζες, αλλα σε κουρασε αφανταστα να διαβαζεις τις απαντησεις στην καθε νεα ιστορια που λανσαρανε οι χειτερς. Να τα λεμε κι αυτα :s_yes
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
g8777 έγραψε:Θα ασχοληθει καποιος mod με το ΑΕΝΑΟ floodαρισμα σε οποιοδηποτε τοπικο της Ενοτητας Formula 1;

Δλδ καπου ελεος. :sleep: :sleep: :sleep: :sleep:

Οταν στερευεις απο επιχειρηματα ζητας τους μοντ?

Που μερικα ποστ σου ειναι 4πλασια σε μεγεθος οταν εχεις ορεξη?? :slap:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#709163 Η φωνή της λογικής και αυτό που ισχύει για όλους τους οδηγούς (και κάποιοι το λέμε εδώ και χρόνια)!!!

Q: (Erik van Haren – De Telegraaf) Jos Verstappen said last weekend that Max makes the RB16B look better than it actually is. Do you agree with him?

Christian Horner: Driver’s fathers always have an opinion and Jos is obviously a little bit more educated than most drivers. Max is driving the wheels off the car. The car will only ever go as fast it can go. Max is doing a great, great job with it and getting every ounce of performance and obviously driving it at its limit.

https://www.formula1.com/en/latest/arti ... bNIuS.html