Chris έγραψε:Σας ευχαριστω ολους. Δε φανταζεστε ποσο κουτι μας εχει κατσει ολη αυτη η κατασταση, ολη η εγκυμοσυνη με τις ζαλαδες αναγουλες κλπ βγηκε απο το σπιτι, και φυσικα ακομα ειμαστε και οι τρεις ολη μερα μαζι. Επισης, δε μπορω να φανταστω πως θα εβγαινε η μερα αν επρεπε να γυρισω στις 6 απο το γραφειο και να ξεκινησω μαγειρεμα, καθαρισμα, τακτοποιηση, και να ασχοληθω με τη μικρη να χαλαρωσει λιγο η

Chris έγραψε:
Κι εγω σε παρομοια φαση απο το Δεκεμβρη, οσοι διαβαζουν πισω απο τις λεξεις το καταλαβαν στο θεμα του megane cc
Κοριτσι, εχουμε σαλεψει οικογενειακως
Asimov έγραψε:Chris να σου ζήσει η κόρη, θα καλομάθεις και θα θες και το δεύτερο κορίτσι
Chris έγραψε:Asimov έγραψε:Chris να σου ζήσει η κόρη, θα καλομάθεις και θα θες και το δεύτερο κορίτσι
Καπου εκει που αποφασιζει να κατουρηθει μολις εχω βγαλει την πανα και πριν βαλω την καθαρη, σιγουρευομαι πως θελω σιγουρα κοριτσι, δεν ξερω αν θα αντεχα συντριβανια
Chris έγραψε:Asimov έγραψε:Chris να σου ζήσει η κόρη, θα καλομάθεις και θα θες και το δεύτερο κορίτσι
Καπου εκει που αποφασιζει να κατουρηθει μολις εχω βγαλει την πανα και πριν βαλω την καθαρη, σιγουρευομαι πως θελω σιγουρα κοριτσι, δεν ξερω αν θα αντεχα συντριβανια
Chris έγραψε:δεν ξερω αν θα αντεχα συντριβανια

dimik έγραψε:Chris έγραψε:Asimov έγραψε:Chris να σου ζήσει η κόρη, θα καλομάθεις και θα θες και το δεύτερο κορίτσι
Η αλήθεια είναι οτι αν δεν σου κατουρήσει κουρτίνα να πρέπει μετά να την ξεκρεμάσεις-πλύνεις-σιδερώσεις δεν ξέρεις τι πάει να πεί αγόρι
Οπότε εκπαιδεύτικα στην διαδικασία να καθαρίζω μοκέτα κλπ. Στην Αραβία όλα τα σπίτια είχαν μοκέτα παχιά αμερικανική,δεν ήταν το ευκολότερο πράγμα να την καθαρίσεις και μετά να μην μυρίζει!!!! Τα ξανασκευτομαστε τώρα μαζί της και γελάμε με τους μπελαδες που όμως ποτέ δεν θυμωσαμε με τα παιδιά.
- ειναι...ορια
Geralt έγραψε:
Επισης, η καλυτερη αποφαση που πηρα ποτε ειναι που τα εστειλα παιδικο. Τα παιδακια θελουν παιδακια
Βλεπεις το σημερινο κουαλι του Λουη... Ή αλλα πλαν[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]