Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Chris
#696627 Σας ευχαριστω ολους. Δε φανταζεστε ποσο κουτι μας εχει κατσει ολη αυτη η κατασταση, ολη η εγκυμοσυνη με τις ζαλαδες αναγουλες κλπ βγηκε απο το σπιτι, και φυσικα ακομα ειμαστε και οι τρεις ολη μερα μαζι. Επισης, δε μπορω να φανταστω πως θα εβγαινε η μερα αν επρεπε να γυρισω στις 6 απο το γραφειο και να ξεκινησω μαγειρεμα, καθαρισμα, τακτοποιηση, και να ασχοληθω με τη μικρη να χαλαρωσει λιγο η :inlove:
Άβαταρ μέλους
By dimik
Chris έγραψε:Σας ευχαριστω ολους. Δε φανταζεστε ποσο κουτι μας εχει κατσει ολη αυτη η κατασταση, ολη η εγκυμοσυνη με τις ζαλαδες αναγουλες κλπ βγηκε απο το σπιτι, και φυσικα ακομα ειμαστε και οι τρεις ολη μερα μαζι. Επισης, δε μπορω να φανταστω πως θα εβγαινε η μερα αν επρεπε να γυρισω στις 6 απο το γραφειο και να ξεκινησω μαγειρεμα, καθαρισμα, τακτοποιηση, και να ασχοληθω με τη μικρη να χαλαρωσει λιγο η :inlove:

Ξεκινα να το φαντάζεσαι

Το ζω καθημερινά

6:30 εγερτήριο
6:40 γάλα για τον μικρό
6:45 βόλτα τον σκύλο
7:20 προετοιμασία για αναχώρηση, ντύσιμο μικρού, φόρτωμα αυτοκινήτων κλπ
18:00 παραλαβή από παιδικό σταθμό
18:30 παιχνίδι μέχρι να ετοιμαστεί το φαγητό του μικρού
19:30 τάισμα
20:00 βόλτα σκύλου
21:00 μπάνιο μικρού
21:30 γάλα και ύπνος
22:00 μαγείρεμα
22:30 φαγητό
23:30 ύπνος

Αυτά χωρίς να προκύψει τίποτα εμβόλιμο οπως σουπερμάρκετ, επίσκεψη σε γιατρό κλπ και δεν περιλαμβάνονται κάτι σκουπισματα, σφουγγαρισματα, πλύσιμο πιάτων-ρούχων που γίνονται ενδιάμεσα.

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
Chris έγραψε:
Κι εγω σε παρομοια φαση απο το Δεκεμβρη, οσοι διαβαζουν πισω απο τις λεξεις το καταλαβαν στο θεμα του megane cc

Κοριτσι, εχουμε σαλεψει οικογενειακως

Εμ πώς να μην σε τιμωρησει ο Θεος με την πατοζα που πηγες και αγορασες για καμπριο; :shifty:

Να σας ζησει Παναγιωτη (;). Α, τα μικυ μαου που παιζεις στα πλεηστεσο μπορεις να μου τα αφησεις καθοδον; Εμεις εχουμε μεγαλα παιδια, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΞΕΣΚΑΤΙΣΜΑ 24/7 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#696643 Chris να σου ζήσει η κόρη, θα καλομάθεις και θα θες και το δεύτερο κορίτσι :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Chris
Asimov έγραψε:Chris να σου ζήσει η κόρη, θα καλομάθεις και θα θες και το δεύτερο κορίτσι :thumbsup:

Καπου εκει που αποφασιζει να κατουρηθει μολις εχω βγαλει την πανα και πριν βαλω την καθαρη, σιγουρευομαι πως θελω σιγουρα κοριτσι, δεν ξερω αν θα αντεχα συντριβανια :lol:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#696647 Been there, done that
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
Chris έγραψε:
Asimov έγραψε:Chris να σου ζήσει η κόρη, θα καλομάθεις και θα θες και το δεύτερο κορίτσι :thumbsup:

Καπου εκει που αποφασιζει να κατουρηθει μολις εχω βγαλει την πανα και πριν βαλω την καθαρη, σιγουρευομαι πως θελω σιγουρα κοριτσι, δεν ξερω αν θα αντεχα συντριβανια :lol:

το κόλπο είναι να προλάβεις πετάξεις την καινούρια πάνα (έτοιμη ανοιχτή πριν βγάλεις την παλιά εννοείται) επάνω στο συντριβάνι πριν προλάβει να πιάσει τιποτε άλλο εκτός από το αναλώσιμο έτσι κι αλλιώς σελτεδάκι :lol: :ninja:
Άβαταρ μέλους
By dimik
Chris έγραψε:

Η αλήθεια είναι οτι αν δεν σου κατουρήσει κουρτίνα να πρέπει μετά να την ξεκρεμάσεις-πλύνεις-σιδερώσεις δεν ξέρεις τι πάει να πεί αγόρι :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Chris έγραψε:δεν ξερω αν θα αντεχα συντριβανια :lol:

Εκεί είναι η μαγεία! :inlove: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
dimik έγραψε:
Chris έγραψε:

Η αλήθεια είναι οτι αν δεν σου κατουρήσει κουρτίνα να πρέπει μετά να την ξεκρεμάσεις-πλύνεις-σιδερώσεις δεν ξέρεις τι πάει να πεί αγόρι :lol:

εχει γινει απο φιλο του δικου μου γειτονοπουλο 3-4 ετων που τον ειχαμε φωναξει σπιτι για να παιξουν.
Σε καποια στιγμη γυρναω και βλεπω το γειτονοπουλο να κατουραει στη γωνια στο σαλονι. :inlove: :lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#696788 Πολλές ευχές στους νέους μπαμπάδες, να είστε καλά να τα χαίρεστε. :yahoo:

Από προσωπική εμπειρία σας διαβεβαιώνω ότι και τα κορίτσια μια χαρά συντριβάνια με μεγάλο βεληνεκές κάνουν.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#696798 Σε ηλικία 2+, η κόρη μου έτρωγε ο,τι εύρισκε στο τραπέζι. Αποτέλεσμα πριν πάει για ύπνο τα έβγαζε!!! Σε μοκέτα πάτωμα.κλπ η γυναίκα μου είχε δηλώσει ότι αυτό την ξεπερνούσε!!!! Οπότε εκπαιδεύτικα στην διαδικασία να καθαρίζω μοκέτα κλπ. Στην Αραβία όλα τα σπίτια είχαν μοκέτα παχιά αμερικανική,δεν ήταν το ευκολότερο πράγμα να την καθαρίσεις και μετά να μην μυρίζει!!!! Τα ξανασκευτομαστε τώρα μαζί της και γελάμε με τους μπελαδες που όμως ποτέ δεν θυμωσαμε με τα παιδιά.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#696800 Η δικη μου συμβουλη προς τους νεους μπαμπαδες - οχι τωρα φυσικα που ειναι γατακια :inlove: - ειναι...ορια
Βαλτε ορια. Δεν λεω πως, που, γιατι ειναι δικος σας λογαριασμος.
Αλλα να θετετε ορια στο παιδι. Εαν χρειαστει και σαν μπαμπαδες να παιξετε τον ρολο του "κακου" να το κανετε

Επισης, η καλυτερη αποφαση που πηρα ποτε ειναι που τα εστειλα παιδικο. Τα παιδακια θελουν παιδακια :)
Άβαταρ μέλους
By dimik
Geralt έγραψε:
Επισης, η καλυτερη αποφαση που πηρα ποτε ειναι που τα εστειλα παιδικο. Τα παιδακια θελουν παιδακια :)

+10000

Απο 4ων μηνών τον στείλαμε με βαριά καρδιά και από ανάγκη, τώρα δεν το μετανιώνουμε με τίποτα.
Του έκανε τρομερό καλό στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και συμπεριφοράς.

< >
Άβαταρ μέλους
By theo13
#696809 Σήμερα μπήκα στη πλατφόρμα να γράψω τον μικρό στο νηπιαγωγείο και απογοητεύτηκα μόλις είδα που υπάγεται το παιδί με βάση την διεύθυνση κατοικίας.
Ένα ισόγειο με πρόσοψη μαγαζιού δεκαετίας του 80 και ανύπαρκτο προαύλιο. Η χαρά του συγχρωτισμού.
Θα δω τι επιλογές έχω σε ιδιωτικό.