Επίσης ακόμα και έτσι να είναι υπάρχει πλέον εμβόλιο για τους κατω των 65 και εμβολια για τους άνω των 65. Κακό είναι αυτό;
Ειναι θεμα management του ποιος εμβολιάζεται με ποιο, σωστά;
mousatos έγραψε:εεε αργήσανε λιγουλάκι και τώρα προφανώς ήρθε το αποτέλεσμα της πατάτας.
drdino έγραψε:mousatos έγραψε:εεε αργήσανε λιγουλάκι και τώρα προφανώς ήρθε το αποτέλεσμα της πατάτας.
Είμαι λίγο σκεπτικός με αυτά, ειδικά εφόσον έρχονται τα άρθρα μετά τις διαφωνίες για τον αριθμό των εμβολίων (που δεν παρήγγειλαν και δεν έχουν εγκρίνει). Μου μυρίζει φάση εκβιαστικών διαροών από την ΕΕ.
drdino έγραψε:mousatos έγραψε:εεε αργήσανε λιγουλάκι και τώρα προφανώς ήρθε το αποτέλεσμα της πατάτας.
Είμαι λίγο σκεπτικός με αυτά, ειδικά εφόσον έρχονται τα άρθρα μετά τις διαφωνίες για τον αριθμό των εμβολίων (που δεν παρήγγειλαν και δεν έχουν εγκρίνει). Μου μυρίζει φάση εκβιαστικών διαροών από την ΕΕ.
mirage έγραψε:Εγώ δεν κατάλαβα τι συμβαίνει ακριβώς, περα από πηγες μας λένε μπλα μπλα μπλα.
Επίσης ακόμα και έτσι να είναι υπάρχει πλέον εμβόλιο για τους κατω των 65 και εμβολια για τους άνω των 65. Κακό είναι αυτό;
Ειναι θεμα management του ποιος εμβολιάζεται με ποιο, σωστά;
Οι υπόλοιποι Έλληνες έχουν τηλέφωνο να τους πάρουμε αν χρειαστεί;

Εσύ πορωνεσαι με τον 7κις εγώ σου φταίω που σε […]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]