Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...

Θα κάνετε το εμβόλιο?

66
63%
20
19%
3
3%
4
4%
6
6%
6
6%
Άβαταρ μέλους
By mirage
#688605 Εγώ δεν κατάλαβα τι συμβαίνει ακριβώς, περα από πηγες μας λένε μπλα μπλα μπλα.
Επίσης ακόμα και έτσι να είναι υπάρχει πλέον εμβόλιο για τους κατω των 65 και εμβολια για τους άνω των 65. Κακό είναι αυτό;
Ειναι θεμα management του ποιος εμβολιάζεται με ποιο, σωστά;
Άβαταρ μέλους
By drdino
mousatos έγραψε:εεε αργήσανε λιγουλάκι και τώρα προφανώς ήρθε το αποτέλεσμα της πατάτας.

Είμαι λίγο σκεπτικός με αυτά, ειδικά εφόσον έρχονται τα άρθρα μετά τις διαφωνίες για τον αριθμό των εμβολίων (που δεν παρήγγειλαν και δεν έχουν εγκρίνει). Μου μυρίζει φάση εκβιαστικών διαροών από την ΕΕ. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Ove20
drdino έγραψε:
mousatos έγραψε:εεε αργήσανε λιγουλάκι και τώρα προφανώς ήρθε το αποτέλεσμα της πατάτας.

Είμαι λίγο σκεπτικός με αυτά, ειδικά εφόσον έρχονται τα άρθρα μετά τις διαφωνίες για τον αριθμό των εμβολίων (που δεν παρήγγειλαν και δεν έχουν εγκρίνει). Μου μυρίζει φάση εκβιαστικών διαροών από την ΕΕ. :lol:

in.gr: Από φίλοι, εχθροί: Η ΕΕ απειλεί με μπλόκο τις εξαγωγές των εμβολίων – «Στάζει φαρμάκι» η Βρετανία.
https://www.in.gr/2021/01/26/world/apo- ... -vretania/

Στην λαϊκή γλώσσα: χαμός!
Άβαταρ μέλους
By bill33
drdino έγραψε:

https://www.bbc.co.uk/news/world-europe-55805903
Coronavirus: EU to tighten vaccine exports amid row with AstraZeneca
Άβαταρ μέλους
By drdino
#688618 Να πάω να παίξω και κανένα τζοκερ; :lol:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
mirage έγραψε:Εγώ δεν κατάλαβα τι συμβαίνει ακριβώς, περα από πηγες μας λένε μπλα μπλα μπλα.
Επίσης ακόμα και έτσι να είναι υπάρχει πλέον εμβόλιο για τους κατω των 65 και εμβολια για τους άνω των 65. Κακό είναι αυτό;
Ειναι θεμα management του ποιος εμβολιάζεται με ποιο, σωστά;

Δεν ξέρω. Πόσους ένστολους έχουμε πάνω από 65; :hmmm: Οι υπόλοιποι Έλληνες έχουν τηλέφωνο να τους πάρουμε αν χρειαστεί;
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#688629 θα ήταν παράλογη τόση διαφορά στην αποτελεσματικότητα λόγω ηλικίας και μόνο. Πως την πάτησα έτσι; :sorry:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#688640 Δεν φταις εσύ mousate.
Ο καθηγητής σου στη ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΙΑ 2 φταίει που δεν σας τα έδειξε σωστά στο εργαστήριο.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#688648 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#688729 Ο κωδικός στο κινητό έχει ισχύ για 72 ώρες . Σε εμάς μέχρι να αποφασίσει η mother πέρασε το χρονικό όριο και έτσι έκλεισα νέο ραντεβού για εμβολιασμό από εδώ :
https://emvolio.gov.gr/eligibility , σου βγάζει ένα ημερολόγιο με διαθέσιμες ημερομηνίες. Η νέα κοντινότερη ήταν στις 17/2 . Σε 3 βδομάδες θα πάμε.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#688736 Σε φίλο φαρμακοποιό που πήγα σήμερα στην Αθήνα, μου είπαν ότι όλος και περισσότερος κόσμος έρχεται να κλείσει ραντεβουδαρα.

< Note 8 >