Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#6838 Με τετοιες τιμές δε με βλέπω να ξαναπαίρνω iphone.Εκτος αν μου το κάνουν δώρο. :inlove:
android ή windows απο εδω και πέρα.Η αλήθεια είναι οτι το android δε μου άρεσε και πολυ απο μια μικρή επαφή που είχα...
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
kostis20 έγραψε:Με τετοιες τιμές δε με βλέπω να ξαναπαίρνω iphone.Εκτος αν μου το κάνουν δώρο. :inlove:
android ή windows απο εδω και πέρα.Η αλήθεια είναι οτι το android δε μου άρεσε και πολυ απο μια μικρή επαφή που είχα...

...μόνο επίσημες αμερικάνικες τιμές έχω δει μέχρι τώρα και είναι λογικές. Ποιές τιμές λέτε;
Άβαταρ μέλους
By Lippi
#6873 Πριν λίγους μήνες και μετά από σχεδόν 5 χρόνια Iphone έδωσα το 4s σε φίλο και πήρα (από γνωστό παραμάγαζο) το htc one m7 (ναυαρχίδα Μάρτιος 2013). Εχουμε και λέμε (χωρίς να αναφέρω ραμ, cpu κλπ εξωτικά χαρακτηριστικά που δεν ενδιαφέρουν όσους έχουν/είχαν iphone).
- 4.7 οθόνη IPS, με εξίσου καλό calibration και γωνίες θέασης.
- slowmotion video,
- HDR photo/video,
- η κάμερα και το gallery έχει το 98% των χαρακτηριστικών των αντίστοιχων του iphone 6.
- cloud backup (DB, ή HTC Account),
- συγχρονίζει με το τρισκατάρατο itunes (δεν ήθελα να το αλλάξω μετά από χρόνια με απλ συσκευές και τόσα playlists),
- σκρολλάρει γρηγορα χωρίς σπασίματα (άλλα είχα ακούσει ώς απλ user για τα droids), σε οποιαδήποτε λίστα
- έχει NFC, (με το οποίο μπορείς να κάνεις πληρωμές - κάποια στιγμή και στην Ελλάδα ίσως)
- ανθεκτικό γυαλί σε γρατζουνιές,
- είναι μεταλλικό (αλουμίνιο :shifty: ),
- έχει εγκοπές στο αλουμίνιο για τις πλαστικές γραμμές για τις κεραίες :shifty: .
- εχει 32gb χωρητικότητα. :shifty:
- ο ήχος του στα ακουστικά είναι καλύτερος από του iphone 4, 4s, 5, 5s. (και με τα "διαστημικά" :shifty: ακουστικά του 5)
- ο ήχος του από τα ηχεία είναι καλύτερος από του iphone. (και από τα περισσότερα τηλ. εκεί έξω - κάτι που δεν με απασχολεί ιδιαίτερα να πω την αλήθεια, αλλά έτσι είναι).
- έχει το ίδιο μέγεθος. (εκτός από το πάχος, αλλά δεν προεξέχει η κάμερα :shifty: ).
- Θα πάρει και το επόμενο update (L;) του λειτουργικού (κατά το 2015).
- Είναι μαύρο. Όχι γκρι. (οκ γρατζουνιέται :s_sorry ).

- η κάμερά του δεν είναι τόσο καλή (σε σχέση με το iphone, αλλά και πολλά άλλα τηλ. εκεί εξω) λόγω της επιλογής για λίγα mpxls (4 μόνο, αλλά μεγαλύτερα για καλύτερες νυχτερινές υποτίθεται... :s_scratchhead ) .

Εδωσα πριν 5 μήνες 330. Σημειώνω ότι όταν παρουσιάστηκε το One M7 ήταν το ακριβότερο τηλ. της κατηγορίας του (700+).
Ποιο είναι το vfm του ip6 τελικά στα €800+ ; To hype;
Τελευταία επεξεργασία από Lippi και 10 Σεπ 2014, 14:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Atel...
Goldmund έγραψε:
kostis20 έγραψε:Με τετοιες τιμές δε με βλέπω να ξαναπαίρνω iphone.Εκτος αν μου το κάνουν δώρο. :inlove:

...μόνο επίσημες αμερικάνικες τιμές έχω δει μέχρι τώρα και είναι λογικές. Ποιές τιμές λέτε;

Τιμές iPhone 6 στo Ιταλικό App store:
16GB: 729€
64GB: 839€
128GB: 949€
Τιμές iPhone 6 Plus
16GB: 839
64GB: 949€
128GB: 1059€
Άβαταρ μέλους
By Atel...
#6876 Για Iphone 6αρι λιγο δυσκολο μας βλεπω για ακομη ενα χρονο τουλαχιστον μια που εχει μερικους μηνες που πηρα το Iphone 5C αλλα το iWatch με αρεσε πολυ αλλα απο τι βλεπω αργει ακομα για Ελλαδα κατι διαβασα για 350 ευρωπουλα θα ξεκιναει το iWatch
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Atel... έγραψε:
Goldmund έγραψε:

Τιμές iPhone 6 στo Ιταλικό App store:
16GB: 729€
64GB: 839€
128GB: 949€
Τιμές iPhone 6 Plus
16GB: 839
64GB: 949€
128GB: 1059€

το χειρότερο είναι οτι και μετά από 5 μήνες οι ίδιες θα μείνουν ...
Άβαταρ μέλους
By GTS
Lippi έγραψε:Πριν λίγους μήνες και μετά από σχεδόν 5 χρόνια Iphone έδωσα το 4s σε φίλο και πήρα (από γνωστό παραμάγαζο) το htc one m7 (ναυαρχίδα Μάρτιος 2013). Εχουμε και λέμε (χωρίς να αναφέρω ραμ, cpu κλπ εξωτικά χαρακτηριστικά που δεν ενδιαφέρουν όσους έχουν/είχαν iphone).
- 4.7 οθόνη IPS, με εξίσου καλό calibration και γωνίες θέασης.
- slowmotion video,
- HDR photo/video,
- η κάμερα και το gallery έχει το 98% των χαρακτηριστικών των αντίστοιχων του iphone 6.
- cloud backup (DB, ή HTC Account),
- συγχρονίζει με το τρισκατάρατο itunes (δεν ήθελα να το αλλάξω μετά από χρόνια με απλ συσκευές και τόσα playlists),
- σκρολλάρει γρηγορα χωρίς σπασίματα (άλλα είχα ακούσει ώς απλ user για τα droids), σε οποιαδήποτε λίστα
- έχει NFC, (με το οποίο μπορείς να κάνεις πληρωμές - κάποια στιγμή και στην Ελλάδα ίσως)
- ανθεκτικό γυαλί σε γρατζουνιές,
- είναι μεταλλικό (αλουμίνιο :shifty: ),
- έχει εγκοπές στο αλουμίνιο για τις πλαστικές γραμμές για τις κεραίες :shifty: .
- εχει 32gb χωρητικότητα. :shifty:
- ο ήχος του στα ακουστικά είναι καλύτερος από του iphone 4, 4s, 5, 5s. (και με τα "διαστημικά" :shifty: ακουστικά του 5)
- ο ήχος του από τα ηχεία είναι καλύτερος από του iphone. (και από τα περισσότερα τηλ. εκεί έξω - κάτι που δεν με απασχολεί ιδιαίτερα να πω την αλήθεια, αλλά έτσι είναι).
- έχει το ίδιο μέγεθος. (εκτός από το πάχος, αλλά δεν προεξέχει η κάμερα :shifty: ).
- Θα πάρει και το επόμενο update (L;) του λειτουργικού (κατά το 2015).
- Είναι μαύρο. Όχι γκρι. (οκ γρατζουνιέται :s_sorry ).

- η κάμερά του δεν είναι τόσο καλή (σε σχέση με το iphone, αλλά και πολλά άλλα τηλ. εκεί εξω) λόγω της επιλογής για λίγα mpxls (4 μόνο, αλλά μεγαλύτερα για καλύτερες νυχτερινές υποτίθεται... :s_scratchhead ) .

Εδωσα πριν 5 μήνες 330. Σημειώνω ότι όταν παρουσιάστηκε το One M7 ήταν το ακριβότερο τηλ. της κατηγορίας του (700+).
Ποιο είναι το vfm του ip6 τελικά στα €800+ ; To hype;

Η ποιοτητα της καμερας ειναι κατι σημαντικο για αρκετο κοσμο. Τα ακουστικα του μηλου ειναι χαμηλης ποιοτητας και προφανως το ηχειο δεν ειναι τοσο καλο οσο τα διπλα ηχεια του ητψ. Επηδει το εχουν το M7 αλλα και το Μ8 στην Αγγλια αρκετοι γρατζουνιεται αρκετα πιο ευκολα απο το μηλο. Κατα τα αλλα θα συμφωνησω οτι το κινητο ειναι πολυ καλο, αλλα αν δεις την τιμη του M8 δεν παιζει χαμηλη τιμη πουθενα.
Άβαταρ μέλους
By Lippi
#6888 Ειναι καινουργιο ακομη το μ8. Σε κανενα 6μηνο θα ειναι μισή τιμή.
Τελικα για να ειμαι ον τοπικ, το USP του iphone 6 ειναι το hype. Τιποτα αλλο. Και εξηγούμαι:

Το iphone μεχρι και το 5ς ειχε κάποια χαρακτηριστικά που τράβαγαν τον υποψήφιο αγοραστή.
Μικρό μέγεθος (οκ, δεν θέλουν όλοι μεγάλα τηλ.)
Σφαίρα λειτουργία επιπέδου ναυαρχίδας.
Αν είσαι πιο ψαγμένος είναι ένα τηλέφωνο που σε όσα κάνει παίρνει Πολύ Καλά εώς Αριστα. Για αυτό και δεν θα σε νοιάζει αν δεν κάνει κάτι καθόλου, ή αν το κάνει με περιορισμούς (πχ, κλειδωμένο BT).
Αλλά πλέον ο ανταγωνισμός είναι δυνατός:
Πολύ Καλές εφαρμογές (σε σχέση με το άμεσο παρελθόν) και με το νέο σχεδιασμό ακόμα καλύτερες (αν δεν βάζεις σαβούρα).
Ανάλογο μέγεθος.
Σφαίρα λειτουργία χωρίς σπασίματα.
Μπαταρία (σχεδόν όλοι οι ανταγωνιστές πλέον έχουν καλή διάρκεια)
Συνδεσιμότητα χωρίς περιορισμό.
Καλύτερη τιμή αν αγοράσεις σε 2ο χρόνο (από παραεισαγωγή όχι με το που βγει η συσκευή, και δεν χάνεις και τα οφέλη της εγγύησης, σου μένει η επιδότηση στο λογαριασμό κλπ κλπ)
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Goldmund έγραψε:

840 ευρω στην Ιταλία το 64ρι 6.Το 2014 που έχει γεμίσει η αγορά smartphones τα οποία κάνουν περισσοτερα απο το 6αρι σε πολυ φθηνότερη τιμή..
Tη λογική που τη βλέπεις ακριβώς.?
Εκτός πραγματικότητας πλέον ,ειδικά για την Ελλαδα,αλλα και για μένα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#6900 H Apple έκανε το προφανές και θα έπρεπε να το έχει κάνει όταν έβγαλε το 5, το οποίο είναι και η μεγαλύτερή της ανοησία (θεώρησε πως μπορεί να πάει κόντρα σε όλο τον πλανήτη τότε, μην θέλοντας να υιοθετήσει αυτά που έκανν όλοι οι υπόλοιποι, και βάζοντας τους developers να βγάλουν το φίδι από την τρύπα...).
Θεωρώ πως ήταν επιτακτική κίνηση, ώστε να φρενάρει το κύμα των κουρασμένων αγοραστών της που πήγαιναν αλλού να βρουν μια οθόνη της προκοπής...
Τώρα, το κύμα αυτό θα ανακοπεί, ενώ το 6+ θα φέρει και καινούριους.

Νομίζω πως θα ζήσει μεγάλες δόξες, η τιμή είναι μια χαρά για την κατηγορία των ανθρώπων που απευθύνεται (αυτούς που θα το αγοράσουν με πιστωτική και 24 άτοκες ή αυτούς που θα κάνουν συμβόλαιο για 2 χρόνια και την προκαταβολή θα την βάλουν στην πιστωτική).
Για τους άλλους δεν αναφέρομαι (εννοώ τα στελέχη με τα φράγκα...), αυτοί πάντα τέτοια είχαν, ούτως ή αλλως δεν ενδιαφέρονται για την τιμή, δεν το πληρώνουν από την τσέπη τους.
:s_biggrin

Κρίμα που δεν έκανε πάντως ένα βήμα παραπάνω και να φέρει κάποια καινοτομία, νομίζω είναι η πρώτη φορά που ένα iPhone δεν φέρνει τίποτε απολύτως καινούριο...
:s_cool
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
Geo f1 έγραψε:Image

απο το adslgr η φοτο :s_biggrin

Το αδσλ δεν επιτρέπει hotlinks οπότε μήπως να την βάλεις κάπου αλλού να την δούμε κι εμείς οι πλήβειοι; :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#6938 Image

το βαζω εγω για το Αλονσο μας
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
NickTG έγραψε:
QsisVTS έγραψε:Όπως λέγαμε κι αλλού και τρώγαμε edit σε αλλά τρία χρόνια θα έχουν αδιάβροχες συσκευές και μαγνητική φόρτιση

Μα πάτε και γράφετε τέτοια πράγματα σε forum με mod apple fanboy! :s_rofl :s_rofl

ε στο τέλος τον έβρισα, αλλά το χαβά του εκεί να μου ρίχνει warnings και να μου κάνει edit