android ή windows απο εδω και πέρα.Η αλήθεια είναι οτι το android δε μου άρεσε και πολυ απο μια μικρή επαφή που είχα...
kostis20 έγραψε:Με τετοιες τιμές δε με βλέπω να ξαναπαίρνω iphone.Εκτος αν μου το κάνουν δώρο.![]()
android ή windows απο εδω και πέρα.Η αλήθεια είναι οτι το android δε μου άρεσε και πολυ απο μια μικρή επαφή που είχα...

),
.
ακουστικά του 5)
).
).
) . Goldmund έγραψε:kostis20 έγραψε:Με τετοιες τιμές δε με βλέπω να ξαναπαίρνω iphone.Εκτος αν μου το κάνουν δώρο.![]()
...μόνο επίσημες αμερικάνικες τιμές έχω δει μέχρι τώρα και είναι λογικές. Ποιές τιμές λέτε;
Atel... έγραψε:Goldmund έγραψε:kostis20 έγραψε:Με τετοιες τιμές δε με βλέπω να ξαναπαίρνω iphone.Εκτος αν μου το κάνουν δώρο.![]()
...μόνο επίσημες αμερικάνικες τιμές έχω δει μέχρι τώρα και είναι λογικές. Ποιές τιμές λέτε;
Τιμές iPhone 6 στo Ιταλικό App store:
16GB: 729€
64GB: 839€
128GB: 949€
Τιμές iPhone 6 Plus
16GB: 839
64GB: 949€
128GB: 1059€

Lippi έγραψε:Πριν λίγους μήνες και μετά από σχεδόν 5 χρόνια Iphone έδωσα το 4s σε φίλο και πήρα (από γνωστό παραμάγαζο) το htc one m7 (ναυαρχίδα Μάρτιος 2013). Εχουμε και λέμε (χωρίς να αναφέρω ραμ, cpu κλπ εξωτικά χαρακτηριστικά που δεν ενδιαφέρουν όσους έχουν/είχαν iphone).
- 4.7 οθόνη IPS, με εξίσου καλό calibration και γωνίες θέασης.
- slowmotion video,
- HDR photo/video,
- η κάμερα και το gallery έχει το 98% των χαρακτηριστικών των αντίστοιχων του iphone 6.
- cloud backup (DB, ή HTC Account),
- συγχρονίζει με το τρισκατάρατο itunes (δεν ήθελα να το αλλάξω μετά από χρόνια με απλ συσκευές και τόσα playlists),
- σκρολλάρει γρηγορα χωρίς σπασίματα (άλλα είχα ακούσει ώς απλ user για τα droids), σε οποιαδήποτε λίστα
- έχει NFC, (με το οποίο μπορείς να κάνεις πληρωμές - κάποια στιγμή και στην Ελλάδα ίσως)
- ανθεκτικό γυαλί σε γρατζουνιές,
- είναι μεταλλικό (αλουμίνιο),
- έχει εγκοπές στο αλουμίνιο για τις πλαστικές γραμμές για τις κεραίες.
- εχει 32gb χωρητικότητα.![]()
- ο ήχος του στα ακουστικά είναι καλύτερος από του iphone 4, 4s, 5, 5s. (και με τα "διαστημικά"ακουστικά του 5)
- ο ήχος του από τα ηχεία είναι καλύτερος από του iphone. (και από τα περισσότερα τηλ. εκεί έξω - κάτι που δεν με απασχολεί ιδιαίτερα να πω την αλήθεια, αλλά έτσι είναι).
- έχει το ίδιο μέγεθος. (εκτός από το πάχος, αλλά δεν προεξέχει η κάμερα).
- Θα πάρει και το επόμενο update (L;) του λειτουργικού (κατά το 2015).
- Είναι μαύρο. Όχι γκρι. (οκ γρατζουνιέται).
- η κάμερά του δεν είναι τόσο καλή (σε σχέση με το iphone, αλλά και πολλά άλλα τηλ. εκεί εξω) λόγω της επιλογής για λίγα mpxls (4 μόνο, αλλά μεγαλύτερα για καλύτερες νυχτερινές υποτίθεται...) .
Εδωσα πριν 5 μήνες 330. Σημειώνω ότι όταν παρουσιάστηκε το One M7 ήταν το ακριβότερο τηλ. της κατηγορίας του (700+).
Ποιο είναι το vfm του ip6 τελικά στα €800+ ; To hype;
Goldmund έγραψε:kostis20 έγραψε:Με τετοιες τιμές δε με βλέπω να ξαναπαίρνω iphone.Εκτος αν μου το κάνουν δώρο.![]()
Geo f1 έγραψε:
απο το adslgr η φοτο

NickTG έγραψε:QsisVTS έγραψε:Όπως λέγαμε κι αλλού και τρώγαμε edit σε αλλά τρία χρόνια θα έχουν αδιάβροχες συσκευές και μαγνητική φόρτιση
Μα πάτε και γράφετε τέτοια πράγματα σε forum με mod apple fanboy!![]()
Πάλι καλά που έχουμε τον Σαρλ να ξεκινάμε p2. Το g[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]