εννοω οι καποιας ηλικιας που ειμαστε αρκετοι εδω μεσα , και που δεν γυμναζονται η δεν ειναι απο την φυση τυχεροι να τρωνε τον αμπακο και να μην παχαινουν, και που εχουν αυτο που στην ελλαδα αποκαλουμε μπυροκοιλια , χωρις να ειναι γενικα παχυσαρκοι, πως την παλευετε με τα παντελονια;
εγω μιας και δεν κανω δουλεια γραφειου κυκλοφορω με ανετες εργατικες φορμες η αθλητικες , που να μην με νοιαζει αν λερωνονται.
προσπαθωντας να φορεσω τωρα τελευταια μπλουτζην και αλλα καλυτερα παντελονια δυσκολευομουν ,μερικα δε που ειχα να φορεσω καιρο δεν κουμπωναν πια (εννοειται κατεβασα ολη την ντουλαπα )
οποτε η αδυνατιζω η αλλαζω ολοκληρωτικα γκαρνταρομπα. βεβαια μεγαλωνοντας εννοιωθα τον ρατσισμο , επειδη τα παντελονια ειναι ραμμενα για κοκκαλιαρηδες 18αρηδες ιδιως τα τζην , οποτε για να παρεις μεγεθος που να κανει για την μπακα σου τα ποδια σου πλεουν στα μπατζακια.
και το σωστο πιο ειναι ; κουμπωμα στην κοιλια ; η κατω απ την κοιλια ; τελος παντων το θεαμα ειναι γελοιο με παντελονια που εχουν ραφτει για μοντελα της βικτωρια σεικρετ να προσπαθει να τα φορεσει ενας μεσος 45αρης ελληνας .
πως την παλευετε;
ραψιμο αν και εχω γυναικα που ξερει να ραβει και εχω και πατρον απο το εξωτερικο για κουστουμια και παντελονια βαριεται να ασχοληθει παλι ασε που για να βρω υφασματα πρεπει να κατεβω αθηνα ψαξιμο που και εγω βαριεμαι.
στην κοιλια ειμαι 110 εκ και κατω απο την κοιλια 104 , υπαρχουν παντελονια ετοιματζιδικα για μενα ; ιδιως τζην.
ακουω αποψεις.

αλλά δεν βλέπω και καμια άλλη λύση