Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By otso
#67982 λοιπον μαλλον θα σας ξενερωσω παλι , αλλα υπαρκτα προβληματα που δεν μπορω να λυσω μονος μου θα ζηταω βοηθεια και συμβουλες. τι κανετε με τα παντελονια;
εννοω οι καποιας ηλικιας που ειμαστε αρκετοι εδω μεσα , και που δεν γυμναζονται η δεν ειναι απο την φυση τυχεροι να τρωνε τον αμπακο και να μην παχαινουν, και που εχουν αυτο που στην ελλαδα αποκαλουμε μπυροκοιλια , χωρις να ειναι γενικα παχυσαρκοι, πως την παλευετε με τα παντελονια;
εγω μιας και δεν κανω δουλεια γραφειου κυκλοφορω με ανετες εργατικες φορμες η αθλητικες , που να μην με νοιαζει αν λερωνονται.
προσπαθωντας να φορεσω τωρα τελευταια μπλουτζην και αλλα καλυτερα παντελονια δυσκολευομουν ,μερικα δε που ειχα να φορεσω καιρο δεν κουμπωναν πια (εννοειται κατεβασα ολη την ντουλαπα )
οποτε η αδυνατιζω η αλλαζω ολοκληρωτικα γκαρνταρομπα. βεβαια μεγαλωνοντας εννοιωθα τον ρατσισμο , επειδη τα παντελονια ειναι ραμμενα για κοκκαλιαρηδες 18αρηδες ιδιως τα τζην , οποτε για να παρεις μεγεθος που να κανει για την μπακα σου τα ποδια σου πλεουν στα μπατζακια.
και το σωστο πιο ειναι ; κουμπωμα στην κοιλια ; η κατω απ την κοιλια ; τελος παντων το θεαμα ειναι γελοιο με παντελονια που εχουν ραφτει για μοντελα της βικτωρια σεικρετ να προσπαθει να τα φορεσει ενας μεσος 45αρης ελληνας .
πως την παλευετε;
ραψιμο αν και εχω γυναικα που ξερει να ραβει και εχω και πατρον απο το εξωτερικο για κουστουμια και παντελονια βαριεται να ασχοληθει παλι ασε που για να βρω υφασματα πρεπει να κατεβω αθηνα ψαξιμο που και εγω βαριεμαι.
στην κοιλια ειμαι 110 εκ και κατω απο την κοιλια 104 , υπαρχουν παντελονια ετοιματζιδικα για μενα ; ιδιως τζην.
ακουω αποψεις.
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#68041 πολύ ευαίσθητο θέμα :help:
ξαφνικά πριν απο 1.5 χρόνο έβαλα 8 κιλά...χωρίς λόγο, χωρίς να αλλάξω κάποια συνήθεια ή διατροφή. Και φυσικά όλα πήγαν καρφί στην κοιλιά :rant:
αρνούμαι να αλλάξω καρνταρόμπα κυρίως γιατί τσιγκουνεύομαι :lipsealed: :innocent: αλλά δεν βλέπω και καμια άλλη λύση :(
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
otso έγραψε:λοιπον μαλλον θα σας ξενερωσω παλι , αλλα υπαρκτα προβληματα που δεν μπορω να λυσω μονος μου θα ζηταω βοηθεια και συμβουλες. τι κανετε με τα παντελονια;
εννοω οι καποιας ηλικιας που ειμαστε αρκετοι εδω μεσα , και που δεν γυμναζονται η δεν ειναι απο την φυση τυχεροι να τρωνε τον αμπακο και να μην παχαινουν, και που εχουν αυτο που στην ελλαδα αποκαλουμε μπυροκοιλια , χωρις να ειναι γενικα παχυσαρκοι, πως την παλευετε με τα παντελονια;
εγω μιας και δεν κανω δουλεια γραφειου κυκλοφορω με ανετες εργατικες φορμες η αθλητικες , που να μην με νοιαζει αν λερωνονται.
προσπαθωντας να φορεσω τωρα τελευταια μπλουτζην και αλλα καλυτερα παντελονια δυσκολευομουν ,μερικα δε που ειχα να φορεσω καιρο δεν κουμπωναν πια (εννοειται κατεβασα ολη την ντουλαπα )
οποτε η αδυνατιζω η αλλαζω ολοκληρωτικα γκαρνταρομπα. βεβαια μεγαλωνοντας εννοιωθα τον ρατσισμο , επειδη τα παντελονια ειναι ραμμενα για κοκκαλιαρηδες 18αρηδες ιδιως τα τζην , οποτε για να παρεις μεγεθος που να κανει για την μπακα σου τα ποδια σου πλεουν στα μπατζακια.
και το σωστο πιο ειναι ; κουμπωμα στην κοιλια ; η κατω απ την κοιλια ; τελος παντων το θεαμα ειναι γελοιο με παντελονια που εχουν ραφτει για μοντελα της βικτωρια σεικρετ να προσπαθει να τα φορεσει ενας μεσος 45αρης ελληνας .
πως την παλευετε;
ραψιμο αν και εχω γυναικα που ξερει να ραβει και εχω και πατρον απο το εξωτερικο για κουστουμια και παντελονια βαριεται να ασχοληθει παλι ασε που για να βρω υφασματα πρεπει να κατεβω αθηνα ψαξιμο που και εγω βαριεμαι.
στην κοιλια ειμαι 110 εκ και κατω απο την κοιλια 104 , υπαρχουν παντελονια ετοιματζιδικα για μενα ; ιδιως τζην.
ακουω αποψεις.

http://www.stefansxxl.gr/index.php?page ... t&Itemid=2

https://www.google.gr/search?q=%CE%BC%C ... vxaM21gJgN
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#68145 Κουμπαρος mode on!

ΕικόναΕικόναΕικόνα

< G3
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#68150 Απλούστατη λύση -και οικονομική- και για otso και vasilis.

Ράψτε το στόμα σας.
Άβαταρ μέλους
By j.marr
g8777 έγραψε:Εσυ τον πωπο σου τον εραψες; Αναμαρτητος πρωτος τον Λινο βαλετα.

μπόμπος και εσυ :lol:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#68168 Ο αέρας δεν παχαίνει. Ούτε το νερό... Η λύση για αγορά μεγαλύτερων ρούχων, με είχε οδηγήσει κάποτε στο +40κιλά....
Οπότε προσοχή
Άβαταρ μέλους
By The Ace
g8777 έγραψε:Εσυ τον πωπο σου τον εραψες; Αναμαρτητος πρωτος τον Λινο βαλετα.

Ελάτε από τη Γυμναστική για να βρείτε τη λύση :s_wink
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#68493 Όποιος ξέρει κάνα αξιόπιστο site για Tod's παρακαλώ να το μοιραστεί μαζί μας.

Ψάχνω ένα μποτάκι εδώ και 1 μήνα και δεν υπάρχει πουθενά με τους ηλίθιους. :x
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#68515 Ναι ρε γαμώτο και δεν έχουν νούμερο κι αυτοί. Γενικά δεν παίζει νούμερο ούτε για πλάκα. Αυτά είναι και μόνο εδώ τα χω βρει. Αλλά πολλά τα λεφτά Άρη. Εδώ η boutique τα χει 290€.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#68518 πήρα σχεδόν ίδια (για να μην πω τα ίδια και ακουστό γραφικός :lol: ) από τον Σκλαβενίτη στα 25 ευρά :lol:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
red_monster έγραψε:πήρα σχεδόν ίδια (για να μην πω τα ίδια και ακουστό γραφικός :lol: ) από τον Σκλαβενίτη στα 25 ευρά :lol:

:thumbsup: