Πως ξερεις οτι το 30αρι ειναι εκτος φασματος?
panos2171 έγραψε:Εγώ όπως πάντα θα πω να βάζεις αυτό που λέει ο κατασκευαστής. Αν λέει για 5w40 βάλε το, αν όχι μείνε στο 5w30. Γενικά δεν ξέρω για ποιο λόγο ο Έλληνας μηχανικός και μη θεωρεί ότι το 5w30 δεν είναι για την Ελλάδα λόγο κλίματος αλλά οι κατασκευαστές συνεχίζουν να το χρησιμοποιούν γνωρίζοντας ότι το αυτοκίνητο προορίζεται και για κλίμα σαν της Ελλάδας.
dimviii έγραψε:απο τη στιγμη που δεν ξερεις τι θερμοκρασια λαδιου δουλευει το αυτοκινητο σου,ειναι ατοπη αυτη η αναζητηση σου.
alex έγραψε:
που ειπα εγω οτι το 30αρι ειναι εκτος φασματος?
alex έγραψε:ρωτησα αν το 40αρι κανει για κοντινες,γιατι θεωρω οτι το 30αρι για μακρινες το καλοκαιρι που το τρεχω και το ταλαιπωρω κατω απο σχεδον 35+ θερμοκρασιες χανει την προστασια του .και θλεω να εχω προστασια εκει αλλα δεν ξερω αν το 40αρι κανει για κοντινες.κατι δεν καταλαβες σωστα φιλικα παντα.
εκτος θεματος.πως κανω πολλαπλη παραθεση,αν υπαρχει δυνατοτητα?

dimviii έγραψε:alex έγραψε:
που ειπα εγω οτι το 30αρι ειναι εκτος φασματος?
εδω.alex έγραψε:ρωτησα αν το 40αρι κανει για κοντινες,γιατι θεωρω οτι το 30αρι για μακρινες το καλοκαιρι που το τρεχω και το ταλαιπωρω κατω απο σχεδον 35+ θερμοκρασιες χανει την προστασια του .και θλεω να εχω προστασια εκει αλλα δεν ξερω αν το 40αρι κανει για κοντινες.κατι δεν καταλαβες σωστα φιλικα παντα.
εκτος θεματος.πως κανω πολλαπλη παραθεση,αν υπαρχει δυνατοτητα?
πως ξερεις λοιπον οτι το 30αρι λαδι στο μοτερ σου σε θερμοκρασια 35+ χανει την προστασια του?
mirage έγραψε:Εγω εκει μετα το post με τα μαρκετινκ σταμάτησα να διαβάζω παντως.
Νίκος Παππάς έγραψε:alex, σε κάθε περιπτωση ο κατασκευαστής του αυτοκινήτου ξέρει καλυτερα.
Άλλωστε σημερα στα καινούργια προτεινουν 0w-20, δηλαδή το 5w-30 είναι παχυ.
Redmi Note 8 Pro
224v έγραψε:Alex πολύ το κουράζεις, για ένα 116. Μην το σκέφτεσαι, τόσο πολύ, αλλά επειδή κάπου έγραψες ότι είχες προβλήματα, γραψτα εδώ μέσα ίσως βρεις και άλλους φίλους εδώ με παρόμοια θέματα...
< Note >
alex έγραψε:Εγώ φίλε έχω αμάξι 17 ετών με κ 194Κ χλμ. Ο κατασκευαστής του προτεινει είτε 5w-30 είτε 10w-40.Νίκος Παππάς έγραψε:alex, σε κάθε περιπτωση ο κατασκευαστής του αυτοκινήτου ξέρει καλυτερα.
Άλλωστε σημερα στα καινούργια προτεινουν 0w-20, δηλαδή το 5w-30 είναι παχυ.
Redmi Note 8 Pro
μα γιαυτο εγραψα ολοκληρο σεντονι για να σας δειξω οτι λεει πολλα ψεμματα και για ποιους λογους,ξαναδιαβαστο.οσο για το 5-20,0-20 ..μπορουμε να και να μην βαζουμε καθολου λαδια ,τι λες?![]()
πλυση εγκεφαλου παιδια,θα ξεχασουμε οτι ξερουμε.δλδ εσεις κανετε σερβις στα 25.000 χιλ πουσα ςλενε οι κατασκευαστες?
...Εν τω μεταξύ το τρελοκομείο ο Bottas πάει με τ[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]