Ήδη έχει πόσα χρόνια να δουλέψει!
Tettix
Amen and a-women!

- αν έπιανα καλά, πολύ καλά
λεφτά, θα έφτιαχνα τουμπανέιρο το transporter T3 που εδώ και 12 χρόνια κάθεται στο χωριό.
Μέχρι και V8 άπο audi...
George_Prix έγραψε:
Μαλιστα τελευταια μιλουσα με ενα φιλο σε παρομοια φαση και μου ειπε κατι που δεν ηξερα και μου εκανε εντυπωση. Αυτος εχει ενα EVO 6 παρκαρισμενο εδω και καμποσα χρονια. Του εχει βαλει πανω της παναγιας τα ματια και το εχει φτασει καμια 700αρια αλογα τροχο. Εκτος απο το κλασικο που μου λεει κατα καιρους οτι το πουλαει οτι ωρα θελει αλλα θα αισθανθει μαλακας να το δωσει τσαμπα, μου ειπε οτι τα μαμα πιανουν καλυτερη τιμη απο το δικο του το τουμπανιασμενο (που εχει χωσει πανω σε λεφτα αλλο ενα EVO), γιατι θεωρουνται οτι εχουν καλυτερη συλλεκτικη αξια τα "απειραχτα".
dimviii έγραψε:George_Prix έγραψε:
Μαλιστα τελευταια μιλουσα με ενα φιλο σε παρομοια φαση και μου ειπε κατι που δεν ηξερα και μου εκανε εντυπωση. Αυτος εχει ενα EVO 6 παρκαρισμενο εδω και καμποσα χρονια. Του εχει βαλει πανω της παναγιας τα ματια και το εχει φτασει καμια 700αρια αλογα τροχο. Εκτος απο το κλασικο που μου λεει κατα καιρους οτι το πουλαει οτι ωρα θελει αλλα θα αισθανθει μαλακας να το δωσει τσαμπα, μου ειπε οτι τα μαμα πιανουν καλυτερη τιμη απο το δικο του το τουμπανιασμενο (που εχει χωσει πανω σε λεφτα αλλο ενα EVO), γιατι θεωρουνται οτι εχουν καλυτερη συλλεκτικη αξια τα "απειραχτα".
αναλογα το ''φτιαγμενο'' και αναλογα το μαμα εβο.
Δεν ειναι ολα ιδια τα φτιαγμενα,ουτε ολα ιδια τα μαμα.
Εχουν δει πολλα τα ματια μου μεσα απο γνωστους κλαμπς κλπ
Υπαρχει μαμα που ειναι ατρακαριστο,με το χρωμα της μανας του,και τα μηχανικα οπως βγηκε απο το εργοστασιο,υπαρχουν και μαμα που εχουν φορεσει 2 διαφορετικα μοτερ,3 σαζμαν,2 διαφορικα,οι βιδες εχουν λιωσει απο το λυσε-δεσε,εχουν φτιαχτει σε συνεργεια οπου να ναι,με οτι φθηνοτερο αναλωσιμο βρισκοταν κλπ.
Οπως υπαρχουν και φτιαγμενα με πολλα αλογα στα χαρτια,αλλα που αν τα δουλεψεις στην πιεση που πρεπει, για να δεις τα 700 πχ αλογα που ''εχει προγραμματισθει'' στα 2,4 bar,θα σκορπισει στο 2ο πατημα.
Πολλα τετοια με οτι να ναι ανταλλακτικα,με αστειες αναρτησεις/λαστιχα/φρενα.
Υπαρχουν και καποια αξιολογα,αλλα ειναι δυσκολο και χρειαζονται γνωσεις ετσι ωστε να τα ξεχωρισεις απο το σωρο.
Επισης υπαρχουν φτιαγμενα που επανερχοντααι ευκολα σε μαμα κατασταση,και αλλα που θελουν αλλο ενα αυτοκινητο σε αξια,για να επανελθουν.
Οι τιμες τους παντως κρατανε καλα.
Εδω και χρονια ερχονται απο Ιταλια και ψαχνουν στην Ελλαδα καθαρα αυτοκινητα,και οταν θα βρουν καποιο αξιολογο το πληρωνουν καλα.

Πολύ κοντά στη pole. Να δούμε αύριο τι ρυθμό θα […]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]