Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By GTS
#67301 Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι ποσταρεις τέτοιες ερωτήσεις όταν σου εχουμε εξηγησει ότι μπορει να πας σε F2G και να πληρωνεις 5 ευρω οποτε χρειαζεσαι δεδομενα και τιποτα όταν δεν χρειαζεσαι.

Το μονο θεμα είναι αν σε καλυπτει το σημα της Wind.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#67308 στο f2g έχεις 1GB "δώρο" αν βάλεις κάρτα 10€ +, 5 € το 1GB και αν χρειαστείς πολύ, με 15€ βάζεις 10GB

νομίζω ότι συνολικά (αν υπολογίσουμε πως όταν δεν χρειάζεσαι δε βάζεις) είναι η πιο συμφέρουσα λύση για internet
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#67311 Ευχαριστώ πολύ! Μόλις σιγουρευτώ ότι έχω 3G στο χωριό, πέφτει το τηλεφωνηματάκι στην Cosmote για διακοπή!
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
stavrosg έγραψε:
Δε νομίζω να συμφέρει, απλώς η ολοκληρωμένη ιστορία είναι η εξής:
Αυτή τη στιγμή το νούμερο είναι εταιρικό Wind και ήθελα να το μεταφέρω σε F2G. Παω στο κατ/μα wind της γειτονιάς, κάνω αίτημα ακύρωσης, και... "Η ακύρωση πραγματοποιείται 30 μέρες μετά τη λήξη του τρέχοντος λογαριασμού" :yahoo:

Να πάτε να ***** λέω, αφού δεν θέλετε ούτε το 10ρικο μου κάθε μήνα για την κάρτα, και πήρα τηλέφωνο μια ξαδέλφη μου στον ΟΤΕ για φορητότητα (που γίνεται μέσα σε 6 ώρες θεωρητικά), και ταυτόχρονη μεταβίβαση του αριθμού στο όνομά μου, γιατί τώρα είναι στου πατέρα μου.
Αν είχα ενδιαφερθεί να παρω ένα τηλέφωνο την Δευτέρα θα είχα ξεμπερδέψει αλλά με έφαγε κι εμένα η δουλειά και ξεχάστηκα...

Έχει και η cote on-line λογαριασμό για ανανέωση, ενεργοποιήσεις πακέτων κλπ. Απλά στην cosmoκάρτα δεν βλέπω να υπάρχει κανένα bonus (λεπτά ή MB) με την ανανέωση. Θα τα ψάξω αυτά περισσότερο μόλις αδειάσω απ΄τη δουλειά.
Οπότε ξεκινάμε σε 1η φάση με το πακέτο 200' προς όλους με 5€ και βλέπουμε.

το ίδιο μου έκανε κι εμένα η wind, έστειλα mail στην ΕΕΤΑΑ και έκοψαν τις |λογοκρισία| χωρίς πολλά πολλά
(βέβαια εμένα μου το γάμησε και ψόφησε γιατί μόλις πέρασε ο μήνας διαπίστωσα ότι είχαν βάλει την αίτησή μου στο αρχείο με το έτσι θέλω)

μάλιστα υπάρχει και ένα πιστωτικό που μου χρωστάνε και πρέπει κάποια στιγμή να πάω να εισπράξω

το σκέφτηκα κι εγώ να την κάνω από αυτούς, αλλά ρε γαμώτο έχουν τη πιο συμφέρουσα κάρτα
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Χρήστος Λάππας έγραψε:Ευχαριστώ πολύ! Μόλις σιγουρευτώ ότι έχω 3G στο χωριό, πέφτει το τηλεφωνηματάκι στην Cosmote για διακοπή!

στο δικό μου χωριό πάντως έχω πολύ καλύτερο internet από ότι εδώ (μάλλον γιατί δεν είναι καθόλου φορτωμένο το δίκτυο :lol: )
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#67314 edit

τα 1GB "δώρο" με 10€ το έχεις αν βάλεις κάρτα από πιστωτική ή χρεωστική σπίτι σου, ή από κατάστημα της wind

με λίγα λόγια όχι από το περίπτερο

εγώ βάζω μόνο από κάρτα, για να έχω έτσι το μηνιαίο μου ίντερνετ βέβαια
Άβαταρ μέλους
By tazio
stavrosg έγραψε:... Τα CU-frog-what's up έχουν άπειρο χρόνο για μεταξύ τους, και μοιράζουν απλόχερα MB αλλά ψίχουλα στον χρόνο ομιλίας προς τους υπόλοιπους οπότε δεν με συμφέρει προσωπικά. ΠΟΛΥ ενδιαφέροντα είναι και τα πακέτα της Q με χρέωση από το 1ο δευτερόλεπτο αλλά επειδή είναι της Wind δεν θέλω, πολλά τους έχω χαρίσει στα 12 χρόνια που ...

Δε το έψαξες καλά. :lol:
Παρά το ότι έχω f2g2 με τη παλιά προσφορά που δίνει με ανανέωση 10 ευρώ 300 προς όλους και τα 10 ευρώ μου μένουν για να αγοράζω άλλα πακέτα κ.λ.π. , απίστευτα χαμηλή χρέωση (0,11 λεπτά του ευρώ ανά λεπτό ομιλίας) ακόμα και εκτός πακέτων, ψάχνομαι να τους στείλω στο γέρο διάολο, μια λόγω άθλιου σήματος, μια λόγω ξεκάρφωτων χρεώσεων (τις οποίες επιστρέφουν αλλά τι να το κάνεις) , κοίταξα και το cu.
Λοιπόν και αυτό δίνει με 5 ευρώ 200 προς όλους, έστω και εμμέσως. Επιλέγοντας το talk2 vodafone πέρα από τα λεπτά προς vodafone δίνει και 100 προς όλους συν άλλα 100 προς όλους online δώρο.
Συν ότι στη vodafone έχεις τη δυνατότητα να αλλάζεις από ένα πακέτο καρτοκινητής σε άλλο μια φορά το μήνα χωρίς κόστος, οπότε αν κάποιο δίνει καλύτερη προσφορά το επιλέγεις.

(Κοίτα που ενώ δε χώνευα καθόλου τη vodafone τελικά έχει και αυτή τα καλά της ... :oops: :lipsealed: )
Άβαταρ μέλους
By Dodger
tazio έγραψε:Παρά το ότι έχω f2g2 με τη παλιά προσφορά που δίνει με ανανέωση 10 ευρώ 300 προς όλους και τα 10 ευρώ μου μένουν για να αγοράζω άλλα πακέτα κ.λ.π. , απίστευτα χαμηλή χρέωση (0,11 λεπτά του ευρώ ανά λεπτό ομιλίας) ακόμα και εκτός πακέτων, ψάχνομαι να τους στείλω στο γέρο διάολο, μια λόγω άθλιου σήματος, μια λόγω ξεκάρφωτων χρεώσεων (τις οποίες επιστρέφουν αλλά τι να το κάνεις) , κοίταξα και το cu.

To boldαρισμένο το έχεις αναφέρει 2-3 φορές τις τελευταίες μέρες. Σε μένα δεν έχει συμβεί ποτέ. Το αναφέρω για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις.
Άβαταρ μέλους
By tazio
#68050 Και σε εμένα δεν είχε συμβεί και συνέβει πρόσφατα δυο φορές και στο δικό μου αριθμό και στης γυναίκας μου. Αν θες να βρω και να σου στείλω τον αριθμό για τη υπόθεση που μου έστειλαν. Το αναφέρω για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις.

Στάλθηκε από την αφεντομουτσουνάρα μου ...
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#68076 Και εμένα μου το έκαναν 1 φορά και φυσικά δεν έβγαλα καμιά άκρη με την τηλεφωνήτρια που της έλειπαν βασικές γνώσεις.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#71689 Έκανα αίτηση μετατροπής των 2 γραμμών (συμβόλαιο W) που έχω σε καρτοκινητό free2go , πήρα τις κάρτες sim και αναμένω έως 2/3/15 που θα γίνει η μετατροπή. ΄Ηδη έπεσε το 1ο τηλέφωνο , για να παραμείνω στο συμβόλαιο , όμως βάστηξα γερά και αρνήθηκα.. :ninja:

υ.γ
μόνο αν βγει καμμιά σούπερ ντούπερ προσφορά της cosmote , θα το μετατρέψω πάλι σε συμβόλαιο.. :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#71841 The countries with the fastest and slowest broadband speeds

Επιβεβαιώνεται αυτό που ήδη ξέραμε. Οι πάροχοι μας είναι ΓΤΠ.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#75475 Εδώ κ 1 μήνα παρακολουθώ συζητησεις στο myphone.gr Όλες οι κωλοεταιρειες λες κ είναι συννενοημενες κ τα μεγαλα συμβόλαια απο πλευράς χρονου ομιλίας, mb, κ.λ.π τα έχουν ακριβηνει. Σήμερα με πήραν απο την wind μην τυχόν κ ακυρωσω την αίτηση μετατροπής σε καρτοκινητο. Της λέω άντε να ακούσω τι θα μου προσφέρεις..και τι μου λέει;;
Σας δίνουμε το ενα W στα 50€, το άλλο στα 47€!!!(τώρα δίνω 58 τον μήνα κ για τις 2 γραμμές)...Της λέω κοπελα μου πάτε καλά; Απο 57 θα δίνω 97;;;; Τα ίδια κ στην cosmote με το αντίστοιχο plus65, τα ίδια κ στην vodafone με το red1..Πως μετα να μην στραφεί όλος ο κόσμος σε καρτοτηλέφωνο;