Anonymous Founder έγραψε:Με γεια! Πώς και η αλλαγή; Δεν ήσουν ευχαριστημένος με το προηγούμενο setup; Εμένα τα προηγούμενά σου ηχεία, οπτικά μου αρέσουν πάρα πολύ, αλλά δεν τα έχω ακούσει ποτέ. Πώς είναι τα πολυκατευθυντικά σε σχέση με τα κλασικά;Το κοκτέιλ είναι ένας μικρό all in one . Ενισχυτής ,cd player και riper, ιντερνετικό ραδιο και spotify tidal qobuz deezer . Μια χαρά ήταν τα πολυκατεθυντικα,απλά μετά από 6 χρόνια ήθελα μια αλλαγή . Η αλλαγή τώρα από αυτά σε κανονικά στην αρχή είναι πολύ περίεργη . Τα duevel σκορπούσαν τον ήχο παντού και όπου και αν ήσουν άκουγες καλά . Αυτά τώρα πρέπει να κάθεσαι στον καναπέ μπροστά τους . Η σύγκριση είναι άδικη το καθένα έχει τις χάρες του. Βέβαια τα triangle είναι πολύ πιο δυναμικά και ακούς και μεγάλη διαφορά στο μπάσο . Βέβαια ακόμα ειναικαιι αστρωτα τα αφήνω να παίξουν καμία 50ρια ώρες . Στα του ενισχυτή τώρα οκ μεγάλη διαφορά οδήγησης . Στον λαμπατο είχα το βολιουμ του ενισχυτή στο 75 και το βολιουμ του κοκτέιλ στο 75 επίσης για να ακούω κάπως δυνατά όταν θέλω . Τώρα έχω το κοκτέιλ στο 75 και τον ενισχυτή στο 35. Μεγάλο συν ότι με τον ενισχυτή σου δίνουν δώρο ένα bluetooth dongle που το κοτσαρεις πάνω στον ενισχυτή και μετά βάζεις από το τηλεκοντρόλ output bt και βουαλα ...στέλνεις ότι θες από λάπτοπ τάμπλετ κινητό κατευθείαν στον ενισχυτή και ακούς μουσική ...
Η πήγη τι ακριβώς είναι; Παίζει φαντάζομαι κλασικά CD και mp3, flac.
Από αναλογικό ήχο τι έχεις; Ή δεν παίζεις με βινύλια;
(εγώ δεν έχω τίποτε, απλώς μου αρέσει πολύ η μουσική, δεν έχω πια καν σύστημα ήχου...)
ΥΓ θα πήγαινα πάλι σε duevel αλλά η διαφορές είναι τεράστιες τιμολογιακα. Φαντάσου το δικο μου έκανε 999 ευρώ και το επόμενο μοντέλο κάνει 2.5 χιλιάρικα και το επόμενο 4.5 χιλιάρικα χαχαχαχα

Pro-ject (μοντελο?)
)