Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#675400 Κουράγιο στην οικογένεια, ας είναι ελαφρύ το χώμα, και νέος, μόλις 58, τι να πείς ?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#675403 rip....
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
REALZEUS έγραψε:Το ξέραμε εδώ και καιρό ότι ήταν σοβαρό, αλλά δεν θέλαμε να πιστέψουμε ότι θα έρθει η στιγμή έτσι ξαφνικά. Μίλησα μαζί του πριν 3 βδομάδες, δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν η τελευταία φορά. Είχε πει ότι θα με έπαιρνε για να βρεθούμε, αν όλα πήγαιναν καλά. Δεν πήγαν όμως... Καλό ταξίδι leonp. :(

Όχι ρε συ! :(

Αν και μόνο από ιντερνετική γνωριμία, στεναχωρήθηκα. Δεν ήταν πολύ μεγάλος νομίζω :sorry:
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#675412 Λύπη για τον Λεωνίδα, μεγάλη φυσιογνωμία, οι ατάκες του θα μείνουν για πάντα!

< 9T Pro >
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#675445 RIP
Τελευταία επεξεργασία από mousatos και 17 Νοέμ 2020, 23:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By cmarin
REALZEUS έγραψε:Το ξέραμε εδώ και καιρό ότι ήταν σοβαρό, αλλά δεν θέλαμε να πιστέψουμε ότι θα έρθει η στιγμή έτσι ξαφνικά. Μίλησα μαζί του πριν 3 βδομάδες, δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν η τελευταία φορά. Είχε πει ότι θα με έπαιρνε για να βρεθούμε, αν όλα πήγαιναν καλά. Δεν πήγαν όμως... Καλό ταξίδι leonp. :(
Όχι ρε! Καλό δρόμο!

don't panic
Άβαταρ μέλους
By Zorz

Ο Λεωνίδας ήταν από τα λίγα άτομα εδώ και στο παλιό φόρουμ που είχα γνωρίσει από κοντά. Τα συλληπητήρια μου στην οικογένεια του. :sorry:
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#675450 RIP......στις ελάχιστες φορουμικές συναντήσεις που συμμετείχα (πριν πολλάααααααααααα χρόνια), ήταν από τους ανθρώπους που μου έκαναν τρομερά θετική εντύπωση...
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#675458 Και εγώ είχα την τύχη να κάθομαι και να συζητάω δίπλα του σε πολλούς καφέδες. Ποτέ δεν ήταν mainstream, πάντα είχε μια τεκμηριωμένη εναλλακτική άποψη και ποτέ μα ποτέ δε θα τον έβλεπες μίζερο, σκυθρωπό και κατσούφη.

Λεων, καλό ταξίδι.
Άβαταρ μέλους
By DAP

:( Τα συλληπητήρια μου στην οικογένεια του.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#675509 Συλλυπητήρια στην οικογένεια του πραγματικά πολύ νέος..

< Note >
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#675605 Είναι παράλογο μια κυβέρνηση να κρίνεται κάθε 4 χρόνια κι ένας εργαζόμενος κάθε μέρα να κινδυνεύει με απόλυση μετά από κάποιο σοβαρό λάθος.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#679612 Παίρνεις τηλέφωνο να ευχηθείς για την αδελφή του και μαθαίνεις από τον πατέρα του, που σηκώνει το τηλέφωνο, ότι τον θάψανε χθες ...
... Μόλις 48 ετών...