REALZEUS έγραψε:Το ξέραμε εδώ και καιρό ότι ήταν σοβαρό, αλλά δεν θέλαμε να πιστέψουμε ότι θα έρθει η στιγμή έτσι ξαφνικά. Μίλησα μαζί του πριν 3 βδομάδες, δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν η τελευταία φορά. Είχε πει ότι θα με έπαιρνε για να βρεθούμε, αν όλα πήγαιναν καλά. Δεν πήγαν όμως... Καλό ταξίδι leonp.
Όχι ρε συ!
Αν και μόνο από ιντερνετική γνωριμία, στεναχωρήθηκα. Δεν ήταν πολύ μεγάλος νομίζω
My Flickr
< 9T Pro >
REALZEUS έγραψε:Το ξέραμε εδώ και καιρό ότι ήταν σοβαρό, αλλά δεν θέλαμε να πιστέψουμε ότι θα έρθει η στιγμή έτσι ξαφνικά. Μίλησα μαζί του πριν 3 βδομάδες, δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν η τελευταία φορά. Είχε πει ότι θα με έπαιρνε για να βρεθούμε, αν όλα πήγαιναν καλά. Δεν πήγαν όμως... Καλό ταξίδι leonp.Όχι ρε! Καλό δρόμο!

don't panic
REALZEUS έγραψε:Το ξέραμε εδώ και καιρό ότι ήταν σοβαρό, αλλά δεν θέλαμε να πιστέψουμε ότι θα έρθει η στιγμή έτσι ξαφνικά. Μίλησα μαζί του πριν 3 βδομάδες, δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν η τελευταία φορά. Είχε πει ότι θα με έπαιρνε για να βρεθούμε, αν όλα πήγαιναν καλά. Δεν πήγαν όμως... Καλό ταξίδι leonp.
Ο Λεωνίδας ήταν από τα λίγα άτομα εδώ και στο παλιό φόρουμ που είχα γνωρίσει από κοντά. Τα συλληπητήρια μου στην οικογένεια του.
Λεων, καλό ταξίδι.
https://jimmuclarku.blogspot.com/
Τα συλληπητήρια μου στην οικογένεια του.
... Μόλις 48 ετών...