Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By glf
#673439 Για να μην αλλάζει Ssid το κινητό δεν το βάζω. Βασικά το ac2 είναι στο... γκαραζ μαζί με το nas.. θελω εκεί το gigabit port
Άβαταρ μέλους
By fokion
#673527 εγω στη κοσμαρα μου με το σαβουρολαπτοπ μου.

Λοιπον στο FB που εχω το μεγαλο προβλημα ( οκ μη γελατε...) πηγα στις ρυθμισεις ( βελακι πανω δεξια ) - προτιμήσεις εμφανισης - στο "συμπαγής λειτουργεια" επελεξα "ναι". κατι εκανε στα γραφικά κυριως στην προβαλλομενη γραματοσειρά την εκανε πιο "καθαρή" και γενικώς ναι πορτώνει καπως πιο γρήγορα.
Άβαταρ μέλους
By melos86
#673546 Για συνδεση εταιριας με υποκαταστημα μεσω VPN σε συνδεσεις VDSL Cosmote τι εχουμε να προτεινουμε??
Στην cosmote οι πωλητες και οι τεχνικοι δεν ηξεραν να με βοηθησουν...
Η τωρινη συνδεση μεσω των client των windows δημιουργει αρκετα προβληματα με ιδιαιτερα χαμηλες ταχυτητες και καθυστερησεις στην επικοινωνια με τον server απο το ERP που χρησιμοποιω!

Αραγε με 2 Friτz θα ελυνα το προβλημα μου για να διατηρησω και την voip τηλεφωνια χωρις να χρειαζεται 2 ρουτερ σε καθε υποκαταστημα??
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
melos86 έγραψε:Για συνδεση εταιριας με υποκαταστημα μεσω VPN σε συνδεσεις VDSL Cosmote τι εχουμε να προτεινουμε??
Στην cosmote οι πωλητες και οι τεχνικοι δεν ηξεραν να με βοηθησουν...
Η τωρινη συνδεση μεσω των client των windows δημιουργει αρκετα προβληματα με ιδιαιτερα χαμηλες ταχυτητες και καθυστερησεις στην επικοινωνια με τον server απο το ERP που χρησιμοποιω!

Αραγε με 2 Friτz θα ελυνα το προβλημα μου για να διατηρησω και την voip τηλεφωνια χωρις να χρειαζεται 2 ρουτερ σε καθε υποκαταστημα??

Τώρα πώς συνδέεσαι δηλαδή;
VPN μπορείς να επιτύχεις με πολλούς τρόπους. Είτε με software VPN server (πχ OpenVPN) αλλά δεν έχω στήσει οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω, είτε μέσω κάποιου router. Αν το router σου δεν έχει vpn server, τότε μπορείς να πας σε Fritz που είναι all in one ή πας σε πιο custom λύσεις με managed router.
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#673645 Να ρωτήσω κάτι άσχετο και αφελές γιατί δεν πολυπαρακολουθώ τα πράγματα πια....
το αξίωμα Intel > AMD της πενταετίας 2010-2015, δεν ισχύει πλέον;
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#673649 ειναι τοσο πισω πια η intel σε ολα που ουτε να γελασεις δεν θες ο μονος λογος που περνεις τωρα intel ειναι το avx 512
Άβαταρ μέλους
By ripper
#673681 Ερώτηση για γραφίδα.
Το laptop είναι αφής και απλά θέλω να μπορώ να γράφω στο Webex για την τηλεκπαίδευση. Με πόσα ευρώ κάνω άνετα την δουλειά μου;

Πχ το tab s6 που έχω με το S-pen είναι σούπερ. Κάτι αντίστοιχο για το laptop θέλω.
Στο σκρουτζ βλέπω από 2€ μέχρι 102€.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#673684 Ποιο λαπτοπ; Έχει απλή οθόνη αφής ή οθόνη που υποστηρίζει active pen;

O προσωπικός x360 Spectre μου έχει active pen, ο Dell της δουλειάς έχει απλή οθόνη αφής και το active pen δεν δουλεύει σε αυτόν. Ενα απλό capacitive pen που έχω δουλεύει στον Dell και στον Spectre.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#673686 Ένα capacitive stylus θα κάνει λογικά. Δεν θα έχει σχέση με το Stylus του Tab, αυτά έχουν Wacom digitiser από κάτω.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#673688 Ναι, σαφώς...