Λοιπον στο FB που εχω το μεγαλο προβλημα ( οκ μη γελατε...) πηγα στις ρυθμισεις ( βελακι πανω δεξια ) - προτιμήσεις εμφανισης - στο "συμπαγής λειτουργεια" επελεξα "ναι". κατι εκανε στα γραφικά κυριως στην προβαλλομενη γραματοσειρά την εκανε πιο "καθαρή" και γενικώς ναι πορτώνει καπως πιο γρήγορα.
Στην cosmote οι πωλητες και οι τεχνικοι δεν ηξεραν να με βοηθησουν...
Η τωρινη συνδεση μεσω των client των windows δημιουργει αρκετα προβληματα με ιδιαιτερα χαμηλες ταχυτητες και καθυστερησεις στην επικοινωνια με τον server απο το ERP που χρησιμοποιω!
Αραγε με 2 Friτz θα ελυνα το προβλημα μου για να διατηρησω και την voip τηλεφωνια χωρις να χρειαζεται 2 ρουτερ σε καθε υποκαταστημα??
melos86 έγραψε:Για συνδεση εταιριας με υποκαταστημα μεσω VPN σε συνδεσεις VDSL Cosmote τι εχουμε να προτεινουμε??
Στην cosmote οι πωλητες και οι τεχνικοι δεν ηξεραν να με βοηθησουν...
Η τωρινη συνδεση μεσω των client των windows δημιουργει αρκετα προβληματα με ιδιαιτερα χαμηλες ταχυτητες και καθυστερησεις στην επικοινωνια με τον server απο το ERP που χρησιμοποιω!
Αραγε με 2 Friτz θα ελυνα το προβλημα μου για να διατηρησω και την voip τηλεφωνια χωρις να χρειαζεται 2 ρουτερ σε καθε υποκαταστημα??
Τώρα πώς συνδέεσαι δηλαδή;
VPN μπορείς να επιτύχεις με πολλούς τρόπους. Είτε με software VPN server (πχ OpenVPN) αλλά δεν έχω στήσει οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω, είτε μέσω κάποιου router. Αν το router σου δεν έχει vpn server, τότε μπορείς να πας σε Fritz που είναι all in one ή πας σε πιο custom λύσεις με managed router.
My Flickr
το αξίωμα Intel > AMD της πενταετίας 2010-2015, δεν ισχύει πλέον;
Amen and a-women!

Το laptop είναι αφής και απλά θέλω να μπορώ να γράφω στο Webex για την τηλεκπαίδευση. Με πόσα ευρώ κάνω άνετα την δουλειά μου;
Πχ το tab s6 που έχω με το S-pen είναι σούπερ. Κάτι αντίστοιχο για το laptop θέλω.
Στο σκρουτζ βλέπω από 2€ μέχρι 102€.

O προσωπικός x360 Spectre μου έχει active pen, ο Dell της δουλειάς έχει απλή οθόνη αφής και το active pen δεν δουλεύει σε αυτόν. Ενα απλό capacitive pen που έχω δουλεύει στον Dell και στον Spectre.
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
Dell inspiron είναι, φαντάζομαι ότι θα είναι απλή αφής.

ArrowsFA1 έγραψε:Χαίρομαι......
η προσπέραση έγινε με τους Ryzen;
ναι απο εκει και μετα....