Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
drdino έγραψε:Sknipper έχεις δει τι όγκο έχουν τα μηχανήματα αυτά, έτσι; Βασικά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχεις κάνει CAD (Cardboard Aided Design) κι έχεις κάνει ομοίωμα στον χώρο για να δεις αν επηρεάζεται αρνητικά η φωτεινότητα του δωματίου, αν σκιάζεται κάτι χωρίς λόγο, αν τα ηχεία θα έχουν ανεμπόδιστη λειτουργία κι αν η γάτα θα μπορεί να κάθεται κάπου κοντά όταν θα είναι ζεστό ζεστο το μηχάνημα, απλά για την 0.000001% πιθανότητα που δεν το είδες είπα να ρωτήσω... :lol: :)

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_thumbsup :s_whiteflag :s_whiteflag :s_whiteflag :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By dimviii
drdino έγραψε:κι αν η γάτα θα μπορεί να κάθεται κάπου κοντά όταν θα είναι ζεστό ζεστο το μηχάνημα, απλά για την 0.000001% πιθανότητα που δεν το είδες είπα να ρωτήσω... :lol: :)

τον βασικοτερο λογο τον αγνοησε. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
sknipper έγραψε: Canon μου αρέσει σαν μάρκα και προσφέρει 1GB αντί μισού

Που θα σε ωφελήσει αυτό; Η μνήμη χρειάζεται για να αποθηκεύει έγγραφα από την ουρά εκτύπωσης, όταν το μηχάνημα είναι κοινόχρηστο από πολλούς χρήστες.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
dimviii έγραψε:
drdino έγραψε:κι αν η γάτα θα μπορεί να κάθεται κάπου κοντά όταν θα είναι ζεστό ζεστο το μηχάνημα, απλά για την 0.000001% πιθανότητα που δεν το είδες είπα να ρωτήσω... :lol: :)

τον βασικοτερο λογο τον αγνοησε. :rtfm:
Η γάτα καλύτερα να μην πλησιάζει, τα λεπτότατα τριχίδια της γούνας της ίσως εισχωρήσουν στα εσωτερικά του εκτυπωτή και να δημιουργήσουν "νερά" στις εκτυπώσεις.
Τι προδιαγραφές έχει ο εκτυπωτής, είναι cat-proof;;
Άβαταρ μέλους
By sknipper
ArrowsFA1 έγραψε:Kyocera με κλειστά τα μάτια
Άραγε τα μάτια θα κλείνουν από το ζόρι για να σηκώσω τα 26 κιλά ή από την τύφλωση μετά από το διάβασμα των 399* σελίδων οδηγιών.... :dizzy:

Γιατί μιλάει για 32 δευτερόλεπτα ζέσταμα και μετά λέει για χρόνο για πρώτη σελίδα 11/12,5''. Κάθε φορά θέλεις και ζέσταμα και 11'';

* 399 σελίδες δεν είναι τυχαίο νούμερο, τόσες είναι το PDF https://www.laptopsdirect.co.uk/PDFs/11 ... l1.PDF?v=1
Άβαταρ μέλους
By pro
#672972 Ένα Kyocera που είχα ήταν πολύ καλό και στιβαρό μηχάνημα, αλλά είχε πανάκριβα μελάνια και γι αυτό απεσύρθη. Δες το πριν προχωρήσεις.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#672975 Εγώ αν ήθελα μηχάνημα για το σπίτι (που θέλω, αλλά για 5 σελίδες το μήνα, προτιμώ να τα τυπώνω στο γραφείο), δεν θα κοιτούσα άλλο από το παρακάτω:
https://www.skroutz.gr/s/10988643/Kyoce ... 21cdw.html
Στα 200€, τικάρει όλα τα κουτάκια και επιπλέον παίρνει και συμβατά μελάνια. Το μόνο που χρειάζεται, είναι χώρος, γιατί είναι μεγάλο και βαρύ. Αλλά επαναλαμβάνω, σε αυτά τα λεφτά, δεν υπάρχει αντίπαλος.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#673053 Να πω επίσης πως τα συμβατά τόνερ ξεκινάνε από τα 10€. Εγώ στον δικό μας (που είναι απλός εκτυπωτής, αλλά παίρνει τα ίδια τονερ), βάζω συμβατά σχεδόν ένα χρόνο τώρα χωρίς πρόβλημα. Παίρνει τα Kyocera TK-5230. Εγώ αγοράζω από την cartdridge world με 20€ το ένα περίπου.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#673062 σε σχέση δηλαδή με ένα αντίστοιχο
https://www.skroutz.gr/s/18404347/Canon ... html#specs
τι θα προσέθετε το Kyo ?

απο software πως πάνε τα Kyocera ?

η Canon είναι δυνατή σε αυτό το κομμάτι και το app Canon Business στο κινητό δίνει λύσεις (τύπου cloud printing κλπα)
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
sknipper έγραψε:
ArrowsFA1 έγραψε:Kyocera με κλειστά τα μάτια
Άραγε τα μάτια θα κλείνουν από το ζόρι για να σηκώσω τα 26 κιλά ή από την τύφλωση μετά από το διάβασμα των 399* σελίδων οδηγιών.... :dizzy:

Γιατί μιλάει για 32 δευτερόλεπτα ζέσταμα και μετά λέει για χρόνο για πρώτη σελίδα 11/12,5''. Κάθε φορά θέλεις και ζέσταμα και 11'';

* 399 σελίδες δεν είναι τυχαίο νούμερο, τόσες είναι το PDF https://www.laptopsdirect.co.uk/PDFs/11 ... l1.PDF?v=1

Δεν χρειάζεσαι να διαβάσεις τόσες σελίδες, και το μηχάνημα μια φορά θα το σηκώσεις....
θέλει ζέσταμα όταν είναι κρύο...να ζεσταθεί ο φούρνος. Μετά για αρκετή ώρα δεν θέλει και τυπώνει άμεσα. Αν κρυώσει, μετά θέλει ξανά ζέσταμα. Δεν είναι κάτι γενικά...

To M5521cdw είναι τούμπανο, το μόνο μειονέκτημά του είναι ότι δεν έχει duplex scanning...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#673159 Βασικά ανάμεσα σε αυτά τα δύο είμαι, το Kyocera 5521cdw και το Canon 643 (με τροφοδότη που το 641 δεν έχει, όχι ότι καίγομαι).
Οι τιμές εδώ είναι λίγο πιο ανεβασμένες όπως σας είπα πιο πριν, δεν τα ξέρω τα εδώ σκρουτζομάγαζα. Ειδικά το Kyocera στα 200λίγα πολύ καλή τιμή.
Το Kyocera μου αρέσει το αξιόπιστο κλπ αλλά είναι κάπως παλιό, νομίζω του 2016. Και τα μελάνια αλλάζουν από τη δεξιά πλευρά που θα είναι στον τοίχο (αλλά βέβαια μια φορά κάθε λίγα χρόνια θα θέλει).
Στο Canon μου αρέσει η σαφώς μεγαλύτερη οθόνη αφής (χωρίς να ξέρω αν θα είναι πιο εύχρηστο, έχει ελάχιστα κουμπιά, η μηχανική αίσθηση είναι αλλιώς), δε με πειράζει που δεν έχει φαξ, όπως είπατε δεν έχει σημασία που έχει 1GB αντί μισό για οικιακή χρήση αλλά σαν πιο σύγχρονο σκέφτομαι μήπως τα πάει καλύτερα με wifi, συνεργασία με λογισμικό κλπ. Και αυτό όμως δεν μοιάζει να έχει σκανάρισμα κι από τις δύο πλευρές (το έχει το πιο καλό μοντέλο, το 645 που έχει και φαξ)
Δεν έχω βρει σωστά reviews αλλά τα μελετάω.
Ότι ξέρετε ή σκέφτεστε μου το λέτε.